Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Caner sağbek oynayabiliyormu?
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Caner sağbek oynayabiliyormu?

Aa arkadaş dedi de aklıma geldi.Bizim yönetim bu caneri sağbeke düşünüyor olabilir , aldığımız adamları mevkisinde oynatmıyoruzki
      Elimde değil...

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Caner sağbek oynayabiliyormu?
        Evet.

.

Yorum

• İlk olarak Night61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aa arkadaş dedi de aklıma geldi.Bizim yönetim bu caneri sağbeke düşünüyor olabilir , aldığımız adamları mevkisinde oynatmıyoruzki
          Doğru valla

Yorum

• Cale'yi 5 milyona satma işi de buranın fantazisi oldu iyice.
            Almanya'da Herr Demirören diye bir başkan yok ki!

Cale'yi 2.5'a aldık, 3'e 4'e verilmez diyen arkadaşların ekonomiden ve kulübün halinden pek haberleri yok sanırım.
            Bugünün 3 milyonu geçen senenin 6-7 milyonuna eşit neredeyse.

Cale 3'ü gördü mü satılır.
            Form durumuna baksalar onun yarısını bile vermezler ya..
            Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• kel attı ortaya bir iddia çekildi kenara.. haber varmı bu konu hakkında başka.
              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kelepir kim varsa topluyoruz. Caner kötü topçu değil ama, Gabriç'i niye aldık öyleyse? İşimiz Allah'a kaldı. Dua edelim de bundan böyle ıskartaya çıkacak adamlar bizim ihtiyacımız olan bölgelerden olsun.
                Katiliyorum,bu takimin sol kanata degil forvet ve diri bir orta sahaya ihtiyaci var.

Caner iyi bir oyuncu olabilir ama ihtiyacimiz degildir.

Tabiiki cale iyi bir paraya satilip caner alinsa ve bosalan yabanci hakkina da iyi bir orta saha-forvet alinsa iyi olur...
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• beyler,uydurmayın ,canerin sağbek oynadığı bir mac görmedim,oynayamaz kesin oynayamaz...
                  oyun kurucu,forvet arkası oynar sağbek oynayamaz...

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hangi zihniyet
                    Hocayı 6 ay sonra gönderip yerine Şenol Güneşi getiren zihniyet, futbolcusunu yuhalayan zihniyet, takım iç sahada maç kazanamıyo yahu neyse abi pek konuşmak istemiyorum bu konu hakkında içim dolu konu dağılmasın..

İlk olarak sorin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yapma Emrah benim bu hareketli günün ardından umudum arttı. Boş yere Caneri transfer etmez başkan bence bu üçlü bi kombinasyon Caner gelir Cale gider Boyd gelir devre arası da bir yerli sağbek
                    Abi bende umutluyum takımdan ama 6 ay sonra hoca gönderilir gibi laflar insanın canını sıkıyor..
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak murat köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şaka bi yana renktaş dediğin doğru bence cale satılırsa cidden o zaman bir forvet alabilirler ama işte asıl oscarlık olay sudur. bu yonetim bu işleri 3 günde yapabilirmi ?
                      Eğer Cale 4-5 civarı bir parayı giderse halledilir.

Umarım Alex tipinde bir forvet alınır yoksa para heba olur.

Bu arada Atiba ve Tekke'nin devre arasında takıma katılacağına inanıyorum.Edu'da gündeme gelirse gercekten taş gibi takımımız olur.

Yorum

• caner listemizde olan bir futbolcu idi.eğer alındıysa cale yada colman yolcu inşallha colman gider .caleyi dünya kupsından sonra satarsk 1-2 milyon euro daha kar yaparız forvet bonservisi elinde panteliç olabilir kris boyd gelmez

bu arada colman kesin yolcu bu sene olmazsa seneye yolcu yerine alınacak futbolcu belli

serkan şahinden bahsedilmiş yukarıda aylardır diyoruz bir ara listede vardı ismi inşalah son bir girişim olur
                        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Bu arada Caner'in mevkisi de tartışılır olmuş.
                          Bilmeyenler için, Caner Gabric'in Hırvatça konuşamayanı.
                          Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Cale satılıpta oyuncu alınacaksa bu isim Atiba'dan başkası olmamalı. Bu kadar soft orta sahayla bu iş yürümüyor, illa fiziğe dayalı oynayan biri lazım.

Yorum

• İlk olarak murat köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şaka bi yana renktaş dediğin doğru bence cale satılırsa cidden o zaman bir forvet alabilirler ama işte asıl oscarlık olay sudur. bu yonetim bu işleri 3 günde yapabilirmi ?
                              Geçen sene neredeyse saat başı bomba patlatıyoduk

Yorum

• İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eğer Cale 4-5 civarı bir parayı giderse halledilir.

Umarım Alex tipinde bir forvet alınır yoksa para heba olur.

Bu arada Atiba ve Tekke'nin devre arasında takıma katılacağına inanıyorum.Edu'da gündeme gelirse gercekten taş gibi takımımız olur.
                                Abi bu alex hangi alex piyasada baya bi alex varda

Yorum

Yükleniyor...
                                X