Diyarbakirdaki Baris nasil sizce? Hosuma gitti vallah..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForvet isteyenler, gol atmayı sadece forvete özgü sananlar D.Bakır-Fb maçını izlesin.. Fb'nin golleri sağ bek G.Gönül,sağ açık Kazım'dan geldi.. Oysa fener 2 forvet Semih ve Guiza ile oynuyor.. Kazım hem gol atıyor hem de pozisyon yaratıyor sürekli.. Bizim kanat futbolcumuz ise Engin Baytar.. şutları cılız.. kale önüne kadar gider şut yerine kaleciye pas verir.. neyse .. hala daha forvet diye diye avutun kendinizi.. ha bu arada geçen hafta fb 3- sivas 0 goller Kazım,Emre,Dos Santos..
arkadaşım bende sana karşı tez olarak diyarbakırın forvetlerini öne sürünce ne cevap vereceksin merak ediyorumortada ayman arada 30-40 metre önde iki tane adam taraftar sabırlı olsaydı fenerin galibiyetini değil diyarbakırı konuşacaktık!
"...denize gel"
Yorum
-
İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiyarbakirdaki Baris nasil sizce? Hosuma gitti vallah..
Yorum
-
İlk olarak Ali Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransferin bitmesine kaçgün kaldı? Bu saatten sonra iyi bir forvet alınabilirmi ?
Yorum
-
uzun bir aradan sonra siteye giriş yaptım...yaklaşık 1 aydır ne televizyon nede internetle uğraşmadım...Merak ediyordum acaba trabzonspor hangi transferleri yaptı...Geldim baktımki hep foss...Bir yabancı almışlar ama uefada oynayamıyor kural gereği.Sadri şenerin ilk hedefi uefa idi ama aldığı futbolcu uefada yok...Neyse bakıyorum hep yenilmişiz.Forvet neden almaz bu yönetim anlamıyorum daha doğrusu transferde kesenin ağzını neden açmaz anlamıyorum ama bir yandan düşünüyorumki geçen sene 20 transfer yaptı 60 trilyonluk borca girdi bu sene o borçla uğraşıyo...20 değilde 2-3 güzel adam alsaydı şimdi bu durumlardamı olurduk kim bilir....
Yorum
-
Trabzonun 11 inde Trabzonlu Tayfun oynadı ya Touluose maçında niye öyle söylüyosun . . .
Ayrıca Engin var Trabzon lu . . .
Deli olucam ya her şey tamam bi forvet bi sağ bek eksik gerçi ruh olsa onlarada ihtiyaç kalmaz da bakma işte . . ." Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
Yorum
Yorum