bir gelişme felan yok demi arkadaşlar???
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjk sampiyonlar ligini garantileyerek Türkiye liginin en basarılı takımı oldugunu garantiledi
Ankette Avrupa soruluyor
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyumu besiktas ve barcelona lehinde kullandim,yalan yok.
Bizim kadro Türkiyede sampiyon olabilecek bir kadro degilken,avrupa da en basarili biz oluruz seklinde oy veremezdim.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Söz konusu Trabzonspor olunca işe gerçeklik falan katamam forever Trabzonsporyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöz konusu Trabzonspor olunca işe gerçeklik falan katamam forever TrabzonsporTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCafer abi adam link atmış oyumuzu yükseltelim diye sende rakibine oy veriyorsun...
O zaman denilir ki,Trabzonspor taraftari takimina güveniyor.
Iyi güzelde ben takimimin avrupada basarili olacagina güvenmiyorum ki,neden oy vereyim bize?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu bahsedilen programa bizim taraftarlar çıkamıyor mu?ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe gibi bir faydamiz olacak,o ankette birinci ciksak?
O zaman denilir ki,Trabzonspor taraftari takimina güveniyor.
Iyi güzelde ben takimimin avrupada basarili olacagina güvenmiyorum ki,neden oy vereyim bize?Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok Abi Pek Sağlam Haber .
Ama Gabric İçin Yeni Haber Var . Gabric Klübünden 180 Bin Maaş Alıyormuş .
Biz 600 Verdiğimiz İçin Gelmeye Can Atıyor . Babasıda Bize Gelmesinde Baskı Yapıyormuş .
Yorum
-
Bazen at gozlugumuzu cikarmamiz gerek diye dusunuyorum. Kendimizi herzaman en iyisi olarak gormemek lazim.Simdi ustume gelmeyin! Ben Trabzonsporu cok ama cok seviyorum ve herzaman en iyisi Trabzonsporum olsun istiyorum.Cafer abi kendi dusundugunu ve dogru buldugunu ankete oy vererek gosterdi. Bunun ustune gitmenin anlami ne?
Yorum
Yorum