Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bir gelişme felan yok demi arkadaşlar???
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bjk sampiyonlar ligini garantileyerek Türkiye liginin en basarılı takımı oldugunu garantiledi

Ankette Avrupa soruluyor
      bjk ocak ayına kadar gruplarda hertürlü oynuyacağı için dedi. diğer hiçbirinin yarın ne olacağı belli değil...

Yorum

• Bende takımın iyi bir sağ bek i ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ama hazırlık maçlarını göz önüne alırsak iyi bir forvet almamız gerek sanırım Gökhan Ünal dan çok şey bekliyorum ama kimseyi tatmin etmedi hazırlık maçlarında.
        bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Oyumu besiktas ve barcelona lehinde kullandim,yalan yok.

Bizim kadro Türkiyede sampiyon olabilecek bir kadro degilken,avrupa da en basarili biz oluruz seklinde oy veremezdim.
          Besiktas'a oy ver diye koyulmadi bu link buraya!
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• o ankette belki taraftar için sinerji yükseltilecek ama siz gidip istanbul ezigine oy veriyorsunuz bi garipsiniz o daha başarılı olacak diye düşünebilirsiniz ama neden onlara oy veriyorsunuz

gercekciyiz di suydu buydu gercekci ol ama oy verme

Yorum

• Söz konusu Trabzonspor olunca işe gerçeklik falan katamam forever Trabzonspor
              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Ara sıra bizim taraftar gerçekçiliğin suyunu çıkarıyor, ben böyle bişeyi kabul edemem, hele ki bu forumda, verilen bazı özgürlükler su istimal edlliyor...
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Söz konusu Trabzonspor olunca işe gerçeklik falan katamam forever Trabzonspor
                  İşte budur.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• bu bahsedilen programa bizim taraftarlar çıkamıyor mu?
                    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cafer abi adam link atmış oyumuzu yükseltelim diye sende rakibine oy veriyorsun...
                      Ne gibi bir faydamiz olacak,o ankette birinci ciksak?

O zaman denilir ki,Trabzonspor taraftari takimina güveniyor.

Iyi güzelde ben takimimin avrupada basarili olacagina güvenmiyorum ki,neden oy vereyim bize?
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Ula Halil Altıntop'un ne özelliği var Umut'tan, Gökhan'dan fazla?
                        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu bahsedilen programa bizim taraftarlar çıkamıyor mu?
                          çıkarmıyor şeref fakirleri....
                          ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne gibi bir faydamiz olacak,o ankette birinci ciksak?

O zaman denilir ki,Trabzonspor taraftari takimina güveniyor.

Iyi güzelde ben takimimin avrupada basarili olacagina güvenmiyorum ki,neden oy vereyim bize?
                            abi takip ediyorum da senin gibi ümitsiz olanı görmedim forumda...bişeye kızgın gibisin...ne kadar ümitsiz olsada insan rakibine oy vermez...bu işte bi kızgınlık var gibi...
                            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                            Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yok Abi Pek Sağlam Haber .

Ama Gabric İçin Yeni Haber Var . Gabric Klübünden 180 Bin Maaş Alıyormuş .

Biz 600 Verdiğimiz İçin Gelmeye Can Atıyor . Babasıda Bize Gelmesinde Baskı Yapıyormuş .
                              Bunu nerden biliyorsun ?

Yorum

• Bazen at gozlugumuzu cikarmamiz gerek diye dusunuyorum. Kendimizi herzaman en iyisi olarak gormemek lazim.Simdi ustume gelmeyin! Ben Trabzonsporu cok ama cok seviyorum ve herzaman en iyisi Trabzonsporum olsun istiyorum.Cafer abi kendi dusundugunu ve dogru buldugunu ankete oy vererek gosterdi. Bunun ustune gitmenin anlami ne?

Yorum

Çalışıyor...
                                X