Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu mübarek gün bizi umutlandırına, ümitlendiren ve heyecalandırıp üzen herkesi allaha havale edeiyorum ve sıkılan şu canımınızı daha sıkılmasını sağladıkları için herkese tşekkütr edeiyorummmm.

YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR oynamayın artık insanların duyglarıylaaaaa

Yorum

• TRABZONSPOR Gibi ßüyük ßir Kulübün düştüğü duruma bakın YAZIKLAR OLSUN .

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hiç kimse...Çok ciddiyim..Yahu bütün bunların yaşanması için orda birinin olması gerekmiyor hocam...Vallahi gerekmiyor...Kim gelsin? Hiç önemli değil...Ama bunlar gitsin...Gidecekler de zaten...Kendileri de öyle istiyor ama diyemiyorlar...Desinler korkmasınlar...Adabıyla gitsinler...
        Bu taraftar değil miydi, yönetim işbaşı yaptığında heyecanlanan...

Yine bu taraftar değil miydi, yaz başında istifa edince bizi bırakma büyük başkan diye yalvaran?

Geçen sezon o kadar transfer yapılınca iyi olan bu yönetim değil miydi bize göre?

Eee...

İki mağlubiyet olunca, bir transfer olmayınca...

"Gitsinler"...

Yok abi bu kadar kolay değil!

Az sabırlı olalım yaaa...
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Zenit hem Fatih'e bu sene vereceği 2 milyon euro var hemde bizim vereceğimiz 2 milyon euro bu tekli bence çok cezip.

Seneye bedava gidecekken şu kriz ortamında 4 milyon euro kâr.

Yorum

• Bak bu Ünal'a çok pis uyuz oluyorum hem Göksu'yu Karadenizspor'a yolluyor hem de mevcut kadroyla devam edecez diyor Ünal'ı hiç takıma sokmamaları lazımdı aslında kesinlikle Broos gidecek Ünal gelecek takımın başına demedi demeyin sonra

Yorum

• hayrettin efendi küfrettireceksin milleti kendine .. la madem almayacaktın 4-5 saattir milletle ne
              uğraşıyorsun

bu yaptığınız

İRADESİZLİK VE HAYSİYETSİZLİK değildir de nedir

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                SIFIRA SIFIR, ELDE VAR SIFIR!
                01 Eylül 2009 / 17:51
                Trabzonspor Sportif Direktörü hem Fatih Tekke hem de Mehmet Batdal transferlerinin olmadığını, yollarına mevcut kadroyla devam edeceklerini kaydetti.

Sportif Direktör Ünal Karaman, transferin son gününde Fatih Tekke, Mehmet Batdal için girişim yaptıklarını ifade ederek, “Fatih ile dün akşam birlikte oturdum, konuştum. Kendisini de Trabzonspor’a seve seve geleceğini ifade etti. Bunun üzerine Zenit Kulübü ile bugün görüşmeler yaptık ancak bu kulüp, transferin son günü olması, başka bir oyuncu alamayacağı için aynı zamanda çok formda olan Fatih’i bırakmak istemediği için bu transferi gerçekleştiremedik” dedi.

bir rüya daha sona erdi
                Zahido yazdıklarımda bundan farklı birşey bul öyle gel üzerime.

Bana dediklerini, ithamlarını ispatlamayan hala dediğim gibi şerefsizdir.

Lafımı isteyen alsın üzerine.

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ünal Karaman: ''yola mevcut kadromuzla devam edeceğiz''

ne kadar aciz bir yönetimimiz var, gene rezil olduk millete...
                  Sanki bu operasyon taraftarın gazının alınması için yapıldı gibime geliyor
                  “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    zenit'ten boş sözleşmeye imza mı istediler acaba
                    onu bile istememişlerdir zenitle görütülerse ben adımı değiştiririm
                    AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• bu taraftara yazık ya ..ne kadar heveslenmiştik.........
                      konu kapanmışken neden tekrar gündeme getirdiniz ve yine fiyaskoyla sonuçlandııı anlamış değilim of of

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        zenith ''vermek istemiyoruz'' diyor ama bizim yöneticiler ''ısrar'' ederse bu iş olacak...

sorunda bu işte, bizde bir haldun üstünel yok
                        Haldun Üstünel mi ?

Milletin yöneticisini övmeyin burda ne yapmış haldun üsütünel 8-10 milyon euroya futbolcu almak başarıysa heykelini diksinler bu adamın istanbula..!
                        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• sen adam kadro dışıyken alma yaşlı de güvenme son 4 haftada golleri atınca almaya çalış son dakika adamlar verir mi...senin
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Bu takıma bir ışık lazımdı bir ruh lazımdı oda Fatih Tekke'ydi bence,eğer alınamazsa ki son durum öyle takımın toparlanması çok zor olacak eksik ve moralsiz bir kadro,işin kötü tarafı zamanında çok kolay şartlarda alamadığımız Fatih Tekkeyi son güne bırakarak yönetim nasıl panikte olduğunu gösterdi,istemeye istemeye de olsa almak için son gün çabaladılar ama son güne bırakırsan olacağı bu şimdi biz istedik vermediler olacak, şu son anlardaki Fatih Tekke heyecanıyla unutuldu herşey ama hiçbir eksiğimizi gideremedik ne forvet ne sağ bek,azap dolu bir sezon izlemeye devam malesef.
                            KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                            Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• Fatİh alinmassa yÖnetİm bu rezİllİkten sonra sabahi gÖremez az bekleyİn

Yorum

• alamadık mı hacısalihoğlu hangi takımlısın sen ya ???
                                ...

Yorum

Çalışıyor...
                                X