Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Brüls , Göksu ,Papy , Onur bu futbolcuları satacak olurlarsa , kulübü yakarım.

Kiralık verilebilirler.
    Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!

Yorum

• İlk olarak erdogan69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Brüls , Göksu ,Papy , Onur bu futbolcuları satacak olurlarsa , kulübü yakarım.

Kiralık verilebilirler.
      Aman yapma abi kiralarlar, yeterki sakin ol ..

Öyle bi saçmalık intihar olur zaten ..
      Més que un club!
      Nil Satis Nisi Optimum..
      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Keske Isaac kalsaydi... Genclerbirligindeki Isaac süperdi... Neticede bu ayni adam... Belki Broos eski performansina sokabilirdi onu... Tek hatasi hep ofsayta düsmesi... Broos onu sik sik oynatip ve Ofsayt nedir ögretebilirdi... Adam Manisada Gol Makinasi oldu... Orada degisen ne? 1. Daima oynuyor...
        Baska degisen yok bu haftadki gol süperdi ama yine ofsayti... Isaac Ofsayti ögrenirse cok can yakar =)
        “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Zaten o oyuncuları sattıktan sonra kulübün geleceğini satmış olurlar... Ondan sonra da "yakmak" artık farz olur bize.
          Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!

Yorum

• brüls i verebilirler bence
            kendisini cok abartiyoruz diye düsünüyorum
            ama onur göksu ve papy bu takima ileride cok sey katabilirler

b
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• @Trabzonspor93,

"Gol makinesi" derken?

Yorum

• Trabzonspor’dan gidiyor mu?
                19 Ağustos 2009 / 16:07
                Trabzonspor'un genç kaleci Onur Kıvrak’ın Manisa’ya gidebileceği öne sürüldü.

Günebakış gazetesinin haberine göre: Trabzonspor'un iki sezon önce ligin devre arasında Karşıyaka'dan transfer ettiği genç kaleci Onur Kıvrak'ın gitmesinin an meselesi olduğu belirtildi. Onur'un ilk adresinin Manisaspor olabileceği kaydedildi.

Bilindiği gibi Onur, Karşıyaka'dan alınırken Manisspor'a da imza atmış, bu nedenle de genç kaleci sorun yaşamıştı. Çifte imzadan dolayı Manisaspor, Onur'dan 450 bin TL isterken, kiralık da olsa bu ekipte oynaması halinde bu talebinden vazgeçeceği belirtildi. Bunun üzerine Onur'un da çaresiz olarak Manisa'ya gidebileceği kaydedildi. Onur'u, Gençlerbirliği'nin de istediği biliniyor.

Böyle bi'şey oldumu yahu ne iki imzası

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @Trabzonspor93,

"Gol makinesi" derken?
                  Ki attığı gol 2 metre ofsayt . O yan hakeme lisans veren federasyonu takdir ettim .

Ama Isaac iyi olacak , buna inanıyorum . Gerçi o durumda da Manisa lige tutunmayı başarırsa 1,5 milyon ödeyerek bonservisini alır .

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nickname'i "magicyattara" olan bir renkdasimi bu konuda ikna edemecegimi bildigim icin ve birazdan antremanim oldugu icin (bugünlük!) bu konuyu kapatiyorum...
                    Trabzon'a geleli yaklaşık 10 yıl oldu ve gitmediğim maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez.Biz Yattara'ya magic dediysek bir şeyler gördükte dedik.
                    2002-2003 sezonunda Fatih'in gelmesiyle hayat bulan takıma,kaymak gibi geldi Yattara.
                    Yani yaptıklarını canlı canlı seyretmesem bir şey söyleyecek değilim.Direkt sonuca etkili oynayan ama adam akıllı oynayan Yattara gibi fazla adam seyredemedim ne yazık ki.Gökdeniz,Fatih,Szymek varken Yattara doyumsuz oynuyordu,Fatih'ten sonra takım çöktü Yattara da altında kalanlardan biri oldu.
                    İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dört maç derken toplamda dört maç değil ne yazık ki...Bu sene bismillah başladık yine Yattara'yı bekliyoruz...4 sene önce Yattara ve Fatih'ten medet umuyorduk...4 sene geçti yine aynı ikiliyi konuşuyoruz...Kadroda bunca bol alternatife rağmen deseler ki yarın o ikili sahada olsun mu? Hayır diyen çok az kişi çıkar....
                    Hocam bunu sen söyleme bari.
                    Yani numaradan mı oynamıyor Yattara.
                    İki yıldır şanssızlık yakasını bırakmıyor adamın.

4-5 yıl önce adam akıllı bir yönetimimiz olsaydı 2 yıl üst üste şampiyon olmuştuk.Teknik adam krizleri falan önümüzü kesti.
                    O devre aralarına doğru kaybedilen gazozuna maçlar vardı o yıllar.
                    Ben,Fatih-Gökdeniz-Yattara-Szymek-Lee-... nin oynadığı takımı keyifle seyrediyordum.Hepsi de birbirinden iyi oynuyordu.

Ayrıca Gürcan abinin yorumuna katılıyorum.Yattara geçen yıl aşağı yukarı her maçta forvetlere al da at topları attı ama beceremediler.
                    Bursa maçında topu Umut'un kafasına çarptırdı yahu,top direkten döndü 2-1 yenildik.

Neyse aşağı yukarı herkesin sahada görmek istediği takımı sanırım anladım.
                    Koşan mücadele eden,pas yapan ama yapacağı pas'a fazla güvenemeyen,topu kaptırınca önlemini çabuk alabilen,topu erken kapan erken kaybeden 0-0'a meyilli bir takım istiyor herkes.
                    Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @Trabzonspor93,

"Gol makinesi" derken?
                      gol makinesi diyince aklıma campbell geliyor

Yorum

• İlk olarak Sonercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gol makinesi diyince aklıma campbell geliyor
                        Benim aklımada Augustine

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ki attığı gol 2 metre ofsayt . O yan hakeme lisans veren federasyonu takdir ettim .

Ama Isaac iyi olacak , buna inanıyorum . Gerçi o durumda da Manisa lige tutunmayı başarırsa 1,5 milyon ödeyerek bonservisini alır .
                          o zaman gol kralı olsın ıssac ama manisa küme düşsün
                          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Murat hocam , hepimizi Ziya Doğan ın talebeleri yaptınız yahu...Asla Yattara'nın bilerek oynamadığını idda etmedim. Ama böylesi sık sakatlanan, hastalanan yani arıza veren bir futbolcu ile ilgili kalıcı planlar yapamazsınız...
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Isaac en azindan su anda bizim takimin futbolcusu olamaz. Manisa'da iyi isler yapabilir. Orada cok bos alanlar bulacaktir. Bu bos alanlari iyi degerlendirebilen biridir Isaac. Ancak büyük takimda rakipler cogu zaman cok kapali oynuyor. Isaac'de bu durumda cok etkisiz oluyor. Cünkü kapali savunmayi acacak birisi degil. Ki buda aslinda büyük takimlarda oynayamayacagini gösteriyor. En azindan simdilik.
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzon'a geleli yaklaşık 10 yıl oldu ve gitmediğim maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez.Biz Yattara'ya magic dediysek bir şeyler gördükte dedik.
                                2002-2003 sezonunda Fatih'in gelmesiyle hayat bulan takıma,kaymak gibi geldi Yattara.
                                Yani yaptıklarını canlı canlı seyretmesem bir şey söyleyecek değilim.Direkt sonuca etkili oynayan ama adam akıllı oynayan Yattara gibi fazla adam seyredemedim ne yazık ki.Gökdeniz,Fatih,Szymek varken Yattara doyumsuz oynuyordu,Fatih'ten sonra takım çöktü Yattara da altında kalanlardan biri oldu.

...
                                O takımı sırf Yattara için her hafta maçını kaçırmadan izlemiş sayısız istanbul taraftarı arkadaşım var . Yattara hakikaten bu güne kadar istanbul taraftarlarının hayatlarında görmedikleri bir futbol oynadı , o takımla birlikte .

Yani 40 mtreden gelen topu arkası dönük ve kramponun tabanıyla tutan ve bu arada bir kişiyide çalımlamaktan geri durmayan , yahut 3 futbolcuyu 5 defa çalımlayıp 30 metre dripling yapıp birde asist yapan bir futbolcuydu ve özel kitlesi oluşması kaçınılmazdı . Ligde tam manasıyla tüketmediği bir tek sol bek yok , bu lig tarihinde ondan başka 3'lü kademe yapılmış başka bir kanat futbolcusuda yok .

Yattara bir lider değil , iyi bir takım ışıldayan bir parçası . O takım dağıldıktan Trabzon sol tarafını ve bitiricilik gücünü yitirdikten sonra ondan mucize bekledik . Onun asası kızıl denizi ayırmaya yetmedi .

Yorum

Yükleniyor...
                                X