Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Buna katılıyorum ve bu yüzden Colman önlibero oynamalı diyorum.
    Bu mevkiyi çıkarana lanet ediyorum
    Yahu ön libero denilen mevkiye uyan adamın yoksa başka bir taktikle oynarsın.Yeteneksiz adamları sırf ön libero tanımına uyuyor diye istihdam etmenin ne anlamı var.
    Bakın fenerde Emre ön libero gibi oynuyor şu an,yani Emre ön libero mudur?
    Bizim takımda o bölgeye yakışan 2 adam var;Ceyhun ve Selçuk.
    Herkese Merhaba

Yorum

• Jester Onur Manisa'ya Kiralık Giderse Sezer Bize Kiralık Gelirse Şaşırmayın Demiş Arka Sayfalarda ..

Sezer Nasıl Şans Bulup Oynayacak Anlamadım ..
      Zafer İle Sezer Aynı Tip Oyuncular Bence..

Yorum

• Kris boyd isi nedir arkadaslar,ciddi mi?

Olsa iyi olur,hem de cok iyi.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu durumda en verimsiz yabancı Alanzinho'mu oluyor
          Yattara takımdan ayrılması gereken ilk yabancı mı oluyor.

Nasıl bir takım hayal ediyorsun bilemiyorum.Alanzinho ve Yattara elinde varsa bir kere sahada psikolojik olarak üstün olursun.Toulouse taraftar sitesinde eşleşmeden sonra bahsedilen ilk futbolcumuz Yattara oldu.Elalem biliyor neyin ne olduğunu yani.
          Son 3 yılda Yattara'daki düşüşü anlamaya çalışan yok.Son 3 yılın günahı Yattara'nın sırtına yükleniyor.Son 3 yıldır bu takım top oynadı da Yattara mı bozdu bu takımı.Sivrilen tek oyuncu gösterin bana son 3 sezonda.
          Neden ondan önceki 3 yılı söylenmiyor.

Adam gibi takım kurarsan,Yattara da oynar Alanzinho da.

Bu 2 adam takımdan çıkarsa olacakları söylüyeyim;Keçi boynuzu tadında,futboldan uzak sadece mücadele eden,koşan 2 pas yapamayan bir takıma dönüşür bu takım.
          Son Diyarbakır maçında gördük ki Serkan 150 kez bindirme yapsa da 1 kez Yattara gibi orta kesecek ayarda futbolcu değil.
          Koşuyormuş..bal yapmayan arıyı ne yapayım ben...

Şunu da söylüyüm son olarak;Yattara da Alanzinho da en az Colman kadar pres yapıyor veya Engin kadar.
          Hayir,...Alanzinho en verimsiz futbolcumuz degil.
          Biz oynadigimiz futbolu hizlandirdikca, Alanzinho cok daha iyi (verimli) olacak. Onun (simdilik) disardan oyuna girmesinin takima daha faydali olacagini düsünüyorum.

Yaziklarinin coguna katiliyorum,...yanliz bir gercek var ki, Yattara (sakatliklarini, yetenegini, takima katkisini, yabanci statüsünde oynadigini ve aldigi ücreti düsünürsen) bu takimin en verimsiz (yabanci) futbolcusu.

Gecmis yillarda her topun Yattara'ya teslim edildigi yillari iyi hatirliyorum.

Bu takimdan ne futbolcular gitti,...Fatih'den Gökdeniz'e...Symek'den Marcelinho'suna kadar.
          Kim kaldi?...1.Yattara...2.Tayfun...3.Tolga...
          Neden bunca (kaliteli ve kalitesiz!) futbolcu gönderildi ama bu futbolcular hala var?...Cok iyi olduklari icin mi?...Takima büyük katkilari oldugu icin mi?

Yorum

• Colman konusunda bir iddiada da ben bulunayım izninizle;

Colman, topu aldığında yapacağı ilk hamlesini hızlandırsın, arjantin milli takımında sürekli oynar...
            “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

Geçen sezon takımın iyi bir performans gösterdiğine inanmıyorum.Geçen yıl zirvedeki takımların kaybetme yarışına girdiği yıldı.
              İddiamız ondan geldi.
              65 puanla tamamladık geçen yılı,96 da 82 puanla 2. olmuştuk.Arada 17 puan var,yaklaşık 6 maç fazla kaybetmişiz 96'ya göre.
              Bu mu başarı?
              Ayrıca,Yattara'nın kimden az katkısı oldu geçen yıl.
              Benim hatırladığım tüm sezon boyunca küfür edilen Umut ve Gökhan vardı.
              Başka kim kaldı.

Yattara'yi cok seviyorsunuz anliyorum. Cok yetenekli bir futbolcu...
              Istanbul takimlarinin "yildiz" futbolcularina karsi gösterebilecegimiz belki tek futbolcumuz.

Ama inan, devre arasinda gelen Alanzinho'nun Yattara'dan büyük katkisi oldu takima.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hayir,...Alanzinho en verimsiz futbolcumuz degil.
                Biz oynadigimiz futbolu hizlandirdikca, Alanzinho cok daha iyi (verimli) olacak. Onun (simdilik) disardan oyuna girmesinin takima daha faydali olacagini düsünüyorum.

Yaziklarinin coguna katiliyorum,...yanliz bir gercek var ki, Yattara (sakatliklarini, yetenegini, takima katkisini, yabanci statüsünde oynadigini ve aldigi ücreti düsünürsen) bu takimin en verimsiz (yabanci) futbolcusu.

Gecmis yillarda her topun Yattara'ya teslim edildigi yillari iyi hatirliyorum.

Bu takimdan ne futbolcular gitti,...Fatih'den Gökdeniz'e...Symek'den Marcelinho'suna kadar.
                Kim kaldi?...1.Yattara...2.Tayfun...3.Tolga...
                Neden bunca (kaliteli ve kalitesiz!) futbolcu gönderildi ama bu futbolcular hala var?...Cok iyi olduklari icin mi?...Takima büyük katkilari oldugu icin mi?
                Korktukları için satmadılar.
                Gökdeniz gönderildiği sene Yattara da rahatlıkla iyi paralara satılabilirdi.Teklifler gelmişti ama taraftar korkusundan satamadılar.
                Marcelinho iyi bir futbolcu değildi.En uyuz olduğum adamdı Jun'la birlikte.
                Burdaki hali gözümün önüne gelince futboldan soğuyorum hala.Yıldız falan deyipte diğerleriyle aynı kategoriye koymasak diyorum.
                Herkese Merhaba

Yorum

• Transfer dönemi ne zaman bitiyor acaba..
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Bilal ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Colman konusunda bir iddiada da ben bulunayım izninizle;

Colman, topu aldığında yapacağı ilk hamlesini hızlandırsın, arjantin milli takımında sürekli oynar...
                    Maradona biraz kompleksli bir adam , yada Arjantin futboluna baktığı gözlüklerden bir tanede ben istiyorum , kendi takımıma bakmak için .

Brezilyanın sol kanadı ve ortasaha elemanlarından biri Türkiyede oynuyor . Colman'ın kapasite olarak bunlardan aşağıda olmadığını biliyoruz . Hep uzasın istiyoruz . Geçen sene bu futbolcuları ( 3'ü hariç ) kendilerini dahada geliştirecekler diye almadık mı ? Colman'da daha iyi olmalı . Onu transfer ettiğimizde de handikapları aynıydı , zayıf olduğu konularda bu güne kadar kendisini geliştirdiğini söyleyemeyiz .

Az evvel Tugay demiştim , şimdi sizin örneğinizle bir adım ileriye giderek Veron diyelim . Ancak kendisini geliştiremezse , hatta acil olarak bu takımın vazgeçilmezleri arasına giremezse takımdan kayıp giden oyunculardan biri olacak . Bu da görünen bir gerçek .

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Transfer dönemi ne zaman bitiyor acaba..
                      1 Eylül´de
                      *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                      ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yattara'yi cok seviyorsunuz anliyorum. Cok yetenekli bir futbolcu...
                        Istanbul takimlarinin "yildiz" futbolcularina karsi gösterebilecegimiz belki tek futbolcumuz.

Ama inan, devre arasinda gelen Alanzinho'nun Yattara'dan büyük katkisi oldu takima.
                        Yetenekli olduğunu düşünüyorum o kadar.
                        Alanzinho da yetenekli tabii ki.Hatta Yattara'dan daha faydalı olduğu da su götürmez.
                        Herkese Merhaba

Yorum

Korktukları için satmadılar.
                          Gökdeniz gönderildiği sene Yattara da rahatlıkla iyi paralara satılabilirdi.Teklifler gelmişti ama taraftar korkusundan satamadılar.
                          Marcelinho iyi bir futbolcu değildi.En uyuz olduğum adamdı Jun'la birlikte.
                          Burdaki hali gözümün önüne gelince futboldan soğuyorum hala.Yıldız falan deyipte diğerleriyle aynı kategoriye koymasak diyorum.
                          Nickname'i "magicyattara" olan bir renkdasimi bu konuda ikna edemecegimi bildigim icin ve birazdan antremanim oldugu icin (bugünlük!) bu konuyu kapatiyorum...

Yorum

• Murat hocam, sahadaki Yattara yetenekli evet... Ama adamı sahaya çıkarmak bir dert...gs maçı grip, fb maçı sakat, bjk maçı sakat, gs maçı sakatlıktan yeni kurtuldu....Geçen sene 4 maç....Şimdi siz hoca olsanız var bu adam diyebilirmisiniz?...Üstelik varken sahiden var ve onsuzluğu zorlaştıran bir adam...
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Mehmet ben de ikna olmam bu konuda

Yattara konusunda tarafsız değilim, belki önyargılıyım. Ama her zaman 18 de görmek istediğim ilk oyuncu. İyi değildir sonradan girer, iyi değildir sonradan çıkar eyvallah. Ama sakat olmadığı sürece 18 de olur. Takımın hücuma yönelik tartışmasız en etkili oyuncusu.
                              Verimli değilse nedenleri bulunmalıydı. Hala da öyle. Yattara gibi oyuncular çocuk gibidir. İlgi göstereceksin. Takımda sevilmeyen gıcık birisi olsa eyvallah, uğraşma gönder. Her oyuncu Yattara'yı çok seviyor. Her taraftar çok seviyor. Uğraşmamız gerek Yattara ile..
                              Senede 5-6 maç çevirse yeter. Bunu da ölü haliyle yapar.Hangi oyuncumuz bir sezonda 4-5 maç çevirdi bize.
                              Üstelik verimsiz dediğimiz her maçta iddia ediyorum en az o da en az 2 net gol pozisyonu yapmıştır. En kötü oynadığı maçlarda bile 2 tane alda at cinsinden ortası vardır. Şu kadro içinde olmazsa olmaz Yattara.Çok daha alternatifin olur o zaman yine eyvallah. Ama bu sene asla değil.

Yorum

• Dört maç derken toplamda dört maç değil ne yazık ki...Bu sene bismillah başladık yine Yattara'yı bekliyoruz...4 sene önce Yattara ve Fatih'ten medet umuyorduk...4 sene geçti yine aynı ikiliyi konuşuyoruz...Kadroda bunca bol alternatife rağmen deseler ki yarın o ikili sahada olsun mu? Hayır diyen çok az kişi çıkar....
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Yükleniyor...
                                X