Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Farabi üstadım zaten bizim takımda hala ve hala FORVET VE SAGBEK YOK

Oldugunu zannedenler var sadece...Teknik heyet de bunun çok farkında

Paket yapıp aradan Orhanı da alsak iyi olur ( Ben normalde Orhan Şama karşıyım)

Ama eldekilerden iyi olur
    Abi Orhan benimde çok sıcak bakmadığım bir isim fakat ortasaha kanatlarını oturtabilirsek ( geçen sezon olmayan ) fayda alınabilecek bir futbolcu . Açıkçası , önünde Yattara olacaksa , arkadaşınıda hayli rahatlatabilecek yetenekte . Efendiliğine , adamlığına zaten lafım olamaz .

Kimse bana kızmasın , sadece bir öneri ; Umut+Tolga+Serkan = Mustafa+Orhan

Mustafa özellikle sahada azmiyle çok beğendiğim bir futbolcu . Tıpkı Ankaragücündeki Umut

Yorum

• İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Serkan Çalık ve Ali Zitouni'yi alırsak tüm dertlerimiz biter arkadaşlar .
      Ali Zitouni Bu Kadro'da 18'e Bile Giremez , Emin Ol .

Yorum

• Çorluka gibi sağ bek ve Kaçar gibi orta saha dinamomuz olsa, birde Oliç gibi delici forvetimiz...Hırvatlar müthiş bir jenarasyon yakaladı gerçekten.
        En son Murat Erdem tarafından düzenlendi; 19.08.2009, 19:58.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İroni yapıyor zaten.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mustafa Pektemek'inde çok gol kaçırdığını söyleyenler var ben izlemedimde. Ama bu adam Sakarayadan Gençlere geldi. Gençlerde değerini bu kadar yükseltecek ne yaptı? Hadi Gökhan Kayseri'de iken sarsmıştı ortalığı milli takıma felan alınıyordu.
            kimi alıcaz o zman kardeşim fatihi almıyorlar işte kimi alalım batdal dahamı iyi olur yani
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Transferde fitili ateşleyecek olan isim Onur.
              Gerçekten de.

Kendisini iki kulüp istiyor: Manisa ve Gençlerbirliği.
              Hangisine gideceği netleşince takas ve buna bağlı diğer transferler gündeme gelebilecek.

Yönetimin tercihi Gb olacaktır ama Manisa'ya göndermek zorunda kalabilirler.

Bir sürpriz olmazsa kiralık gidecek bu arada, endişeye mahal yok.
              Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yapma be üstad ,

Ali Zitouni coşar coşar .

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çorluka gibi sağ bek ve Kaçar gibi orta saha dinamomuz olsa, birde Oliç gibi delici forvetimiz olsa...Hırvatlar müthiş bir jenarasyon yakaladı gerçekten.
                  Abi Kacar sırp. Bizim Girayın akrabası heralde diyerek iğrenç bir espride yapayım

Yorum

• Tolga ve Serkan'a katılıyorum ama Umut'u göndermek yanlış olur, bence.

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Transferde fitili ateşleyecek olan isim Onur.
                      Gerçekten de.

Hangisine gideceği netleşince takas ve buna bağlı diğer transferler gündeme gelebilecek.

gençlerbirliği napacak onu serdar var bide yedeği hacettepeden gelen ercüment var manisayı anlarım da gençlere çok da lazım değil
                      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• yaklaşık 2 haftadır internete giremedim acaba bi değişiklilik varmı transferde?
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Transferde fitili ateşleyecek olan isim Onur.
                          Gerçekten de.

Manisa'ya giderse Sezer Öztürk gelebilir o zaman zaten dün açıklamıştı Trabzonspor ve Beşiktaş'tan teklif aldım diye.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi Orhan benimde çok sıcak bakmadığım bir isim fakat ortasaha kanatlarını oturtabilirsek ( geçen sezon olmayan ) fayda alınabilecek bir futbolcu . Açıkçası , önünde Yattara olacaksa , arkadaşınıda hayli rahatlatabilecek yetenekte . Efendiliğine , adamlığına zaten lafım olamaz .

Kimse bana kızmasın , sadece bir öneri ; Umut+Tolga+Serkan = Mustafa+Orhan

Mustafa özellikle sahada azmiyle çok beğendiğim bir futbolcu . Tıpkı Ankaragücündeki Umut
                            Abi kim kıza bilir ki bu öneriye

Ama Umut'a benzetmişsin Mustafa'nın geleceğide inşAllah onun gibi olmaz

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çorluka gibi sağ bek ve Kaçar gibi orta saha dinamomuz olsa, birde Oliç gibi delici forvetimiz...Hırvatlar müthiş bir jenarasyon yakaladı gerçekten.
                              Aynı şekilde son zamanlarda müthiş ivme kazanan Bosna futbolu da es geçilmemeli..
                              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yaklaşık 2 haftadır internete giremedim acaba bi değişiklilik varmı transferde?
                                Boyd dedikoduları ama kafaya takma yalandır

Yorum

Yükleniyor...
                                X