Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mahmut Aksu gittiye anlaşılmış demektir ki ciddi bozulurum. Eğer bonservisleri filan verilirse de kendimi kandırılmış,mutsuz hatta aptal hissederim.
    Sanmıyorum doğru olacağını.. Sanmak istemiyorum..

Yorum

• Tolga + Tayfun + Göksu (kiralık) bu teklife Orhan ve Mustafa'yı vermez mi Cavcav ?

Yorum

• Serkan Çalık ve Ali Zitouni'yi alırsak tüm dertlerimiz biter arkadaşlar .

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Erdal Bruls hemen verirler emin ol ama bende özellikle Onura üzülürüm

Göksu da yazık olur ..Kiralık olursa sorun değil ama asla satmamak lazım

Serkan Tayfun Tolga verirlerse bunlardan birini gayet şık olur

Brulsü cavcavın istemesi yeni değil onun için Brulsü bence verirler

Cavcav Orhan Şam için 2 milyon Euro istemişti Mustafaya ne ister kestirmek zor
          Takımın 25 yaş ve üstü eleğin altında kalan oyuncuları Serkan , Tolga ve Tayfun .

Üçüde gençlerde oynar . Genç futbolcuları kulübede oturacak başka bir genç futbolcu için kaybetmek bana mantıklı gelmiyor .

Bu üç futbolcuyu göndermenin ne gibi faydaları olabilir ?
          1- Sağ bek transferi kaçınılmaz hale gelir
          2- Sylva ilk takıldığı anda Onur için kaleye geçme şansı doğar .
          3- Savunma daha derli toplu bir hal alır .
          4- Formayı hakedenler giyer , kimse boş mevkii kontenjanından yararlanamaz .

Yorum

• Onur gibi bir kaleciyi parlatamadık, sanırım kendi de ayrılayacağını söylemişti Davraz kampında, olmadı.
            Olsa, geleceğimiz kaleci bakımından emin ellerdeydi.
            Hala olma şansı var mı?
            Kaçıyor, kaçıyor.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takımın 25 yaş ve üstü eleğin altında kalan oyuncuları Serkan , Tolga ve Tayfun .

Üçüde gençlerde oynar . Genç futbolcuları kulübede oturacak başka bir genç futbolcu için kaybetmek bana mantıklı gelmiyor .

Bu üç futbolcuyu göndermenin ne gibi faydaları olabilir ?
              1- Sağ bek transferi kaçınılmaz hale gelir
              2- Sylva ilk takıldığı anda Onur için kaleye geçme şansı doğar .
              3- Savunma daha derli toplu bir hal alır .
              4- Formayı hakedenler giyer , kimse boş mevkii kontenjanından yararlanamaz .
              Farabi üstadım zaten bizim takımda hala ve hala FORVET VE SAGBEK YOK

Oldugunu zannedenler var sadece...Teknik heyet de bunun çok farkında

Paket yapıp aradan Orhanı da alsak iyi olur ( Ben normalde Orhan Şama karşıyım)

Ama eldekilerden iyi olur

Yorum

• sevgili yöneticimiz sayın alioğlu az evvel radyospora bağlandı ve forvet transferi konusunda pek niyetli olmadıklarını söyledi,ünalın açıklamalarını destekledi gökhan ve umuta güvenimiz sonsuz dedi..
                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Kimin ne dediği belli değil ki.
                  Bu konuya kesin bir çözüm getirilmeli, yönetici olan konuşuyor ne bu yahu!

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sevgili yöneticimiz sayın alioğlu az evvel radyospora bağlandı ve forvet transferi konusunda pek niyetli olmadıklarını söyledi,ünalın açıklamalarını destekledi gökhan ve umuta güvenimiz sonsuz dedi..
                    rezaletten başka birşey değil bu açıklamalar..umut-gökhanla nereye kadar
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mustafa Pektemek aşkı nereden geliyor?Bu oyuncuya sadece ben mi Fransız kaldım?
                      Mustafa geçen yıl sakatlığından dolayı 8 hafta oynamamasına rağmen ilk kez oynadığı Süper Ligde 8 gol 6 asist gibi bir istatistikle oynadı. Sakaryaspor'dan beri takip ediyorum her zaman futbolunun üstüne koyuyor, çalışkan, mücadeleci sahada efendi bir oyuncu. İlerde A Milli takıma yükseleceğinden açıkçası şüphem yok.
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• Ne kadar konuşkan yönetimimiz var yahu !

Yorum

• Mustafa Pektemek'inde çok gol kaçırdığını söyleyenler var ben izlemedimde. Ama bu adam Sakarayadan Gençlere geldi. Gençlerde değerini bu kadar yükseltecek ne yaptı? Hadi Gökhan Kayseri'de iken sarsmıştı ortalığı milli takıma felan alınıyordu.

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sevgili yöneticimiz sayın alioğlu az evvel radyospora bağlandı ve forvet transferi konusunda pek niyetli olmadıklarını söyledi,ünalın açıklamalarını destekledi gökhan ve umuta güvenimiz sonsuz dedi..
                            çok sevgili yöneticimiz çok saygı duyacağımız! duymak istediğimiz! açıklamalarını tekrarlamış yani. Bizim IQ seviyemiz düşük zaten 40 kere söyleyince anlayabiliyoruz. Ne kadar düşünceli kendileri..

Yorum

• yine başlamışız mustafa pektemeki konuşmaya,gün içersindede konuşulmuştu,gelecek için iyi bir yatırım olabilir ama şu an için kesinlikle ihtiyacımız olamaz,beklentilerimizle oyuncuyu baskı altına sokarız sonrasında da 2 sene sonra umutu yapılanların aynısı mustafayada yapılır.. bundan adım gibi eminim.. bize ismi tartışılmayacak garanti bir adam gerekli mustafa ,batdal ya da benzeri oyuncularla olmaz
                              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                rezaletten başka birşey değil bu açıklamalar..umut-gökhanla nereye kadar
                                Düşünsene transfer dönemi sona erdi ve Gökhan bir-iki ay sakat,Umut da 2 maç cezalı ve takım 2 maç forvetsiz oynayacak gülermisin ağlarmısın!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X