Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aslında şu Sezer Öztürk'ü Manisadan alabiliriz bu ara. Gs'ye inat bize verebilirler. Yönetim inş bu beyin felcini yakın zamanda atlatır da mantıklı adımlar atar.
    Bu transfer dönemi geçti , gitti .. Daha transfer olmaz.

Devre arasında takımda büyük revizyon olacak , yabancılardan Gabriç dışında kime teklif gelirse satılacak ( En başta Alan - Yattara - Colman ) Song - Sylva ve Tji'yi satma şansımız yok maalesef onlar nasıl gidecek bu takımdan çok merak ediyorum ..

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Devre arasında takımda büyük revizyon olacak , yabancılardan Gabriç dışında kime teklif gelirse satılacak ( En başta Alan - Yattara - Colman ) Song - Sylva ve Tji'yi satma şansımız yok maalesef onlar nasıl gidecek bu takımdan çok merak ediyorum ..
      onlar içinde sene sonunu bekleyecez artık

Yorum

• Yönetimin takımdan umudu olmadığı için transfer yapılmayacak.

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yönetimin takımdan umudu olmadığı için transfer yapılmayacak.
          Benim de yönetimden umudum yok!
          Bugüne kadar aldıklarına bakınca Transfer yapmalarına da gerek yok zaten.
          Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
          Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
          Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Aurelio için kulis yapmamız lazım. 3 büyüklerin hiçbiri istemiyor adamı. Yurtdışında sakat futbolcuyu kimse almaz zaten. Appiah bile kulüp bulamamıştı. Aurelio'nun bize transferine olabilir gözüyle bakıyorum ben. Ortasahaya Türk statüsünde en kral ön libero. Al işte yönetim al daa al. Körlük etme al!
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

• 100 bin dolar için takımı satmışmış bilmem ne. Madem o kadar az para bu 100 bin dolar verseydin de sende kalsaydı adam. Pintilik etmeseydin de elinden kaçırmasaydın yıldız topçuyu.
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aurelio için kulis yapmamız lazım. 3 büyüklerin hiçbiri istemiyor adamı. Yurtdışında sakat futbolcuyu kimse almaz zaten. Appiah bile kulüp bulamamıştı. Aurelio'nun bize transferine olabilir gözüyle bakıyorum ben. Ortasahaya Türk statüsünde en kral ön libero. Al işte yönetim al daa al. Körlük etme al!
                Ömer abi birdahaki seçimde yönetime Bmn'den birinin girmesi şart oldu ..

Herşeyi biz düşünüyoruz , neler çıkıyor burdan neler .. Bir baksalar , yok yok bakmasınlar birazcık düşünseler onlar da yapabilir ama yapmıyorlar

Yorum

• perşembe günü oynayacağımız maçtan sonra bir transfer yapılacağını düşünüyorum
                  Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• başkan 1-2 malübiyetle transfer yapılmaz demiş,anca yerin dibine girersek ozaman...
                    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• son altı gün
                      alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
                      yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

tji'yi neden aldılar anlamış değilim...
                        poetricus

Yorum

• Aurelio ve Fatih Tekke bize gelirler ve maddi durumumuz da buna müsaid ama ille 4 milyona yabanci alacagiz (alanzinho) ille yabanci diye hüseyinden "daha iyi" birini alacaz (tjikuzu)... bir kere kral oldugu icin fatihden daha iyi bir forvet alcaz (gökhan 4-5 mil. )...

Fatih tekke ve aurelio hazir dururken niye alinsinki... -.-

baskan demisti esi topcu almicaz... dogru demis tjikuzular, gökhanlar, alanzinholar,... dururken niye fatih veya aurelioyu alalimki...

ahh sultan tekke ahh...

Yorum

• İlk olarak Özgür60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            gelmeeeeeez
                            milli takimda senol günes kimlen beraber calisti

ünal kahraman...

ünal kahraman geldikten sonra hemen caktim

ocak ayinda senol günes geliyor ve büyük ihtimalle özkan sümer gidiyor

ve patron senol günes oluyor

transfere gelirsek

yildiray gelicegini düsünüyorum

Yorum

• ben forvet filan istemiyorum eğer yönetim bi transfer yapıcaksa adam gibi10 numara alsın 2 tane yapıcaksa sağbek alsın bide forveti en son alsın çünkü top ileri zaten gitmiyor ne yapıcaz gerçekten çok kötü durumdayız moralimizde sıfır bu takım daha kötü hale gelemez heralde bundan kötüsü olamazki dibe vurduk resmen oyüzden artık toparlanma vakti çıkışa geçmeliyiz şu tolouseyi elemeliyiz efsane olur takım kendini bi anda toparlar o havayla vallahi bizi kimse durduramaz şu an ihtiyacımız olan tek şey moral ya başka bişi deil

Yorum

Bunu neye dayanarak söylüyorsun cok merak ediyorum. Alanzinho'yu satmak hangi mantiga sigar?

Baskan Alanzinho icin Norveclerde nekadar ugrasti, unuttun heralde? Baskan'a sorduklarinda, 'En cok hangi oyuncudan keyif aliyorsunuz?', 'Alanzinho' diyordu. Hâlâ'da öyle der zaten. Alanzinho coktan bu taraftarin sevgilisi olmus zaten. Sence Sadri Sener 'taraftarin sevgilisini satmak' gibi bir riske girermi? Girersede Baskan, Baskan kalirmi sence?

Bu takimda en son satilacak futbolcular Alanzinho ve Gabric'dir.
                                .

Yorum

Yükleniyor...
                                X