Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yıllardır yabancı bir forvetimiz olmadı. Jun benim gözümde forvet değildir

Yorum

• Yabancı sınırlaması var nasıl alınabilir ?

Yorum

• Kris Boyd : http://www.transfermarkt.co.uk/en/sp...yd/profil.html

Yorum

• yabancılardan birini göndermemiz lazım kimi göndercezde alcaz o adamı

Yorum

• Şu ilk maç iyi bir skor ile geçilsin. 1-2 transfer daha yapacağız. Tabi bu arada elden 1-2 oyuncuda yollayacağız.

Yorum

• Trabzon'un Glasgow Rangers'ın golcüsü Kris Body için de İskoç kulübüne resmi teklif götürdüğü ortaya çıktı.

BATUHAN ile ilgilenen Trabzonspor'un yabancı forvet listesinin başında yer alan isim ise Kris Boyd. Glasgow Rangers forması giyen 26 yaşındaki forvetin kulübüyle temasa geçen yönetim İskoç golcünün bonservisi için 2 milyon önerdi. Rangers ile sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek Boyd'a ise yıllık 3 milyon euro teklif edildi.

ÜÇ sezondur Rangers

forması giyen Boyd, geçen sezon kazanılan şampiyonluk ve İskoçya Kupası'nda attığı 31 golle takımının skor yükünü sırtlamıştı. İskoç medyası, Boyd'a Trabzonspor kulübünün yanı sıra Kayserispor'un da talip olduğunu belirtti. 1.83 boyundaki Boyd, milli takımda da 15 maçta 7 gol kaydetti.

Doğruluğu nedir? Oyuncuya yıllık 3 milyon vermek ne demek ya ?

Eğer bu haber doğruysa bilmiyorum artık ...

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzon'un Glasgow Rangers'ın golcüsü Kris Body için de İskoç kulübüne resmi teklif götürdüğü ortaya çıktı.

BATUHAN ile ilgilenen Trabzonspor'un yabancı forvet listesinin başında yer alan isim ise Kris Boyd. Glasgow Rangers forması giyen 26 yaşındaki forvetin kulübüyle temasa geçen yönetim İskoç golcünün bonservisi için 2 milyon önerdi. Rangers ile sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek Boyd'a ise yıllık 3 milyon euro teklif edildi.

ÜÇ sezondur Rangers

forması giyen Boyd, geçen sezon kazanılan şampiyonluk ve İskoçya Kupası'nda attığı 31 golle takımının skor yükünü sırtlamıştı. İskoç medyası, Boyd'a Trabzonspor kulübünün yanı sıra Kayserispor'un da talip olduğunu belirtti. 1.83 boyundaki Boyd, milli takımda da 15 maçta 7 gol kaydetti.

Doğruluğu nedir? Oyuncuya yıllık 3 milyon vermek ne demek ya ?

Eğer bu haber doğruysa bilmiyorum artık ...

kaliteli transfer yapmaya çalışıyo yönetim ne var bunda

belliki kesenin ağzını açışlar biraz

Yorum

• Kaliteli Transfer konusuna hiçbir şey demiyorum. Adamı almasınlar da demiyorum, kariyeri fena bir adam değil belli.

Ama yıllık 3 milyon euro sana mantıklı geliyor mu ?

6 Trilyon yapar eski para ile !!!

Parası olmayan bir yönetim için çok büyük bir gelişme bu ? 2,5 bonservis, 3 adama yıllık, en az da 3 yıllık atılır bu imza artık sen hesapla bakalım ne kadar yapıyor.

Kaldı ki Fatih alınacağında kimi keseceğiz diyen insanlar bu tarz bir oyuncu geldiğinde kimi kesmeyi düşünüyor ?

Yorum

• 2 milyon € bonservis? O da şüpheli
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2 milyon € bonservis? O da şüpheli
                      Yıllık 2,8 alan bir oyuncunun bonservisinin gerçek manada 2 olması beni de şaşırtmadı değil, Hatırlarsak aynı sayıda gol atan bir oyuncumuzu bir 7,5 a satmıştık

Yorum

• Eger Fatih'i Fatih olduğu için istiyor ve diretiyorsak; "Mevcut şartlarda yönetim düşüncesine göre gelemeyeceğine göre" yanlış yapıyor, fazla ısrarcı davranıyoruz.
                        Yok eğer Fatih ismi bir sembol olduysa bizim gol sorunumuz için. Bir haykırışsa ve bu taraftar Forvet Transferini Fatih'i dile getirerek istiyorsa, ortaya çıkan isimlerle Fatih'i karşılaştırmak daha büyük bir yanlış. (Yani o geleceğine Fatih geslin, o parayla Fatih alınsın vs...)

Bu hatalardan dönmek gerek. Hemde ivedi olarak...

"Kayserili taraftarların gol sorunlarında sürekli Gökhan Ünal diye bağırmalarını isterdim, işte ancak o zaman anlarız bazı şeyleri."
                        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                        İşte BMN!*

Yorum

• Fatih Tekke ye para vermeyi çekinirken bu ismi geçen forvet için söylenen meblalar açıkcası benim aklıma şu sözü getiriyor. Bizimkilerin üzüm yemeye niyeti yokki sadece bağcıya sövüyorlar.
                          (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Boyd harika bir futbolcu çok kaliteli bir oyuncu yalnız bu habere hiç inanmayın derim ha öncelikle : KONTEJAN

Yorum

• aslinda bahsedilen para yani bu futbolcuu için abartilmayacak derecede az eger galatasaray'in yaptigi transfer harcamalarina bakarsak tabi. ben alinirsa çok büyük bir is basarilacak diyorum

Yorum

• Dikkatinizi çekerim GS bazılarının tabiri ile olmayan stadın kombinelerini satarak yapıyormuş bunları !!!

Bizim o kadar paramız yok ki ?

Eğer varsa demek gene keriz yerine konduk !!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X