Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Halen Gabric'in Avrupa'da oynamayacak olmasına takmak çok büyük bir hata.
    Neden?.....

Yorum

• Fatih Tekke'nin gelmesini çok istiyordum. Diğer yandan birşeyi çok isteyerek ne olursun olsun elde etmeye çalışmanın çoğu zaman hüsranla sonuçlandığını da biliyorum. "Herşeyin hayırlısını istemek" önemli birşey, sahip olmayı çok istediğin bir araba senin sonun olabiliyor mesela. Fatih Tekke de işide o misal. Tamam çok istiyoruz, ama gelse ve ağır bir sakatlık geçirse ne olacak?

O yüzden, bu takım için Allah'tan hayırlısını temenni ediyorum. O herşeyin iç yüzünü, neyin hayırlı neyin hayırsız olduğunu bizden daha iyi bilendir.

Yorum

• erdal abi

yattara--tji--selcuk---gabric
        ----mehmet baddal---gökhan

nasıl olur?
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Neden?.....
          Böyle bir oyuncuyu Sadece Avrupa'da oynatmayacağımız için almasaydık çok yanlış yapardık. Şahsen ben 1 sene sonra vay bea geçen sene bu adamı 2 maçta oynamayacak diye almadık bak adam şimdi nereye gitti demek istemiyorum.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            erdal abi

yattara--tji--selcuk---gabric
            ----mehmet baddal---gökhan

nasıl olur?
            Galiba içeride ona doğru gidiyoruz...Bence iyi olur...
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• 2.Ligde oynayan adam direk 11emi girecek yapmayın.Altyapıdaki elemanlarda her maç 1 gol atıyor A takıma çıkınca fos.

Bakın Yaser.Kartaldan geldi hiçbi halt yapamıyor

saygılar

Yorum

• Arıyoruz element...Yapmıyoruz...Az pozisyona giriyyoruz ve kolay gol atmanın çaresini arıyoruz...
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Ben bu takimi 4-4-2 oynatirdim.. Sezon basinda colmani satardim cunku orta sahada bir yigilma var farkindaysaniz yerinede az maliyetli cok kabiliyetli faty papy bruls ikilisinden birini kadromda tutardim..

Bununlada kalmazdim colmani nerden baksan 4 milyon avroya sattigimi dusunerek sirf colmandan gelen parayla tijikuzuyu almayarak eli yuzu duzgun isiran bir onlibero alirdim (appiah gibi ki 3-4 milyon avroya arastirilip bulunabilirdi bana gore).. Engin ve tijikuzuya verdigim paraylada fatih tekkeyi alirdim forvet sorununu cozerdim.. Bakin hicbirsekilde butceyide asmiyorum..

En son olarakta yabanci bir sagbek alirdim takima.. Bununda takima gelebilecek en iyisinden alirdim ki sikinti cekmeyeyim ilerde... Nedir bunun maliyeti? Tas catlasa 4 milyon avro..

Simdi toplayin kac para harcadim transfere.. fatihe 2 milyon verdim sagbeke 4 milyon toplam 6 milyon avro.. Onliberoyu zaten colmanin parasiyla almistim.. Hani olmayan seyler hakkindada fazla konusmaya gerek yok ama bence nokta transferler yapmadik.. Yonetimimiz kendini avutuyor galiba..
                  "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Ya hiç forvetle uğraşmayalım, hocam 4-6-0 a dön Ceyhun u Diyarbakır maçındaki gibi yüksek topları almak için biraz ilerde oynat bizde yakarmayalım forvetler gol atamıyor diye

Colman....Selçuk....Gabriç
                    Yattara....Ceyhun...Alanzinho
                    TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• Atiba'nın, transfer işini danimarka basınından takip etmiştim o zaman..
                      Onlar ısrarla 4 m. euro istiyorlardı..(kopenhagen)
                      Biz ise 3 veriyorduk..
                      Daha sonra 3.5 a anlaşmıştık sonunda..
                      Ama, ödemeyi bizimkiler 4 taksitte yapmak isterken, onlar iki taksitte ısrar ettiler..
                      En son orada iş biraz tıkanmışken, fakat sanki aşılacakmış gibi gözükürken birdenbire görüşmeler tıkanmıştı..
                      Ve, bizimkiler gabriç transferine yönelmişti aniden..
                      Zaten benim gördüğüm hem atiba'nın hemde gabriç'in birbirine benzer özellikler taşıdığıydı..
                      İkiside her iki kanatta oynayabiiyor, orta sahanın her iki bölgesindede oynayabiliyordu..Yalnız atiba birde forvet arkası hatta zaman zaman forvet bile oynayabiliyor..(Boy avantajı nedeniyle)
                      Yani ikiside klasik tabirle tam "joker" oyuncular..
                      Büyük ihtimalle, gabriç daha ucuz olduğu için onu tercih ettiler..
                      Ayrıca, gabriç'i hocanın istediği tamamiyle uydurma bir haber..
                      Hem atiba-arango hemde gabriç izleme komitesinin bulduğu adamlar..
                      Hoca, sadece kendi alacağı parayı şart koymuştur..
                      Öyle, bir tansfer bütçesi şartı ve oyuncular konusunda bir şartı olmamıştır..
                      Aksi takirde, şimdi hocamız erikson olurdu zaten..
                      Belki,sağ kanat için şu belçikalı vanden borre yi istemiş olabilir, ki, belçika basınındada bir iki haber çıkmıştı bu konu hakkında..
                      Şu, Atiba, gerçekten kaliteli bir adama benziyor..Alabilseydik büyük katkısı olabilirdi.. 1 Sene sonra sözleşmesi bitecek bir oyuncu için, danimarkalılar neden bu kadar vermmek için direttiler anlayamadım..
                      Belki, şampiyonlar ligi elemelerinde kullanıp, oraya katılabilirsek zaten o parayı çıkartabiliriz diye düşünmüş olabilirler..
                      Ama, büyük ihtimalle devre arasında satmak zorunda kalacaklar, bedava gitmesin diye..

Yorum

• tji için lig radyo'da en iyi yorumu yaptı adam. dedi ki "tji rakip tak yapmaya çalışırsa bozar ama karşısındaki rakip sadece şişiriyor'du"

bu arada haftanın en kötüsü egemen'di. iki golde de hatası büyük. ama olur bunlar olacak da. Önemli olan taraftar olduğunu bilmek seyirci olmamak !!!!!
                        istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• gs ve fb daha dirençli takımlarla karşılaşmadılar.övüle övüle bitirilmeyen gs denizli maçında 2 penaltı ve 1 kendi kalesine atılan gollerle farkı yakaladı.ayrıca antep bizim maçta da ortasaha oyuncularını defansta kullanırlarsa biz de yeneriz.eğer sivas'a ofsayttan golü atamasaydı fb puan kaybedebilirdi.
                          bizim rakibimiz yine kendimiz.takıma forvet lazım isteği, "mutlaka fatih tekke alınmalı, o alınmazsa takım gol atmasın, şampiyon falan da olmasın"a dönüştü.bu durumdan yararlanmak isteyenler de cabası.isterseniz kısa bir geçmiş turu yapalım:
                          1-şampiyonluğu kılpayı kaçırmış ve yönetimde oldukları süre zarfında ilk üçte yer almış olan, o zaman daha prestijli kupaları alan faruk özak yönetimi aleyhinde tirübünlerde küfürler edildi, istifa çığlıkları atıldı, takımın kaptanı dayak yedi.sebeparalı başkan gelsin... eee paralı başkan gelince tabiki etrafını görecek.sonra mı harcanan milyon dolarlar, darmadağın edilen kadro, rakiplere peşkeş çekilen oyuncular...kulübü kendine borçlandırıp, parasını kuruşuna kadar faiziyle birlikte geri isteyenler....
                          2-uzun bir aradan sonra öskan sümer ile başlayan çıkış.yine aynı sesler:"yıldız oyuncu isteriz", "paralısı olsun başkanın" çığlıkları, basılan ve taşlanan kulüp binası.peşinden gelen aktuğ dönemi sonucu:"paralı başkan gelsin".sonrasında gelen paralı başkan.dağıtılan kadro, borçlanmalar, 7-8 maç üstüste kazanmayı bırak 3 gölü geçememe ama tısss yok.nedenaralı başkan var...gelen, giden ve tejrar gelen oyuncuların gittikçe yükselen meblağları, darmadağınık olan kadro, ara dönemde seçim yaptırtmama...
                          3-göreve geldikleri zaman 3 sene içinde zirveye oynayan bir takım vaad etmesine rağmen, daha ilk senesinde son ana kadar şampiyonluğu kovalayan bir takım oluşturan yönetim.kulübün artan değeri.değeri katlanarak artabilecek olan bir kadro.yine şampiyonluk heyecanı.ama o da ne:"biz falanca oyuncuyu isteriz, o olmazsa olmaz" dayatması.dışarıda "ya başarırlarsa biz ne yaparız.en iyisi derinden derinden çalışalım" tayfası...amaç üzümü yemek değil bağcıyı dövmek
                          bu yönetim mükemmel değil, hataları elbette var.fakat sıfır da değiller.hele kendilerinden öncekiyle karşılaştırılamaz bile. bu sabırsızlık, bu acelecilik, bu adını koyamadığım tepkiler niye?
                          bence trabzon'da yavaş yavaş delege listeleri oluşturulmaya başlanmıştır.malum bir ara bol bol üye kaydı yapılmıştı, daha sonra oy kullanabilsinler diye.
                          Yediden yetmişe 7'yi bekliyoruz...

Yorum

• zahido, ama bu sattığın adamlar bu hafta yenmiş oslaydı bu tür muhabbetler hiç dönmeyecek, colman kral, tji zidan vs olacaktı.
                            bence destek şart abi destek şaaaarrtttt....

bu takıma taraftar transfer etsek ya biz ????

takım istanbul falan değil ya eskişehir'de olsa her sene şampiyonluğa oynar.
                            istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• O kadar kolay değil geçen yıla girerken ki o takımın arkasından 2 yıl içerisinde şampiyonluk bekleyip yönetmi kötülemek yönetime karşı biraz nankörlük olur iyi işleri yaptığını görüyoruz bu yeterli yakında meyvelerini verecektir... Sevilla 2000 yılında küme düştü sonra bir revizyonla 6 yıl sonda uefa ve sonraki yıl yine uefa şampiyonluğu... Önemli olan iyi şeyler yapmak ve sabır gerisi gelecektir.
                              TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                zahido, ama bu sattığın adamlar bu hafta yenmiş oslaydı bu tür muhabbetler hiç dönmeyecek, colman kral, tji zidan vs olacaktı.
                                bence destek şart abi destek şaaaarrtttt....

bu takıma taraftar transfer etsek ya biz ????

takım istanbul falan değil ya eskişehir'de olsa her sene şampiyonluğa oynar.
                                Benim colman hakkindaki goruslerim sabittir.. Fakat yapilmasi zor olan seyleri soylemedim ben, colman suanki yapi itibariyle bana kalsa yedek olmasi gerekir gorusundeyim madem yedek kalicak sat koy cebine 4 milyon avroyu yerinede 4 milyon avroya iyi bir onlibero al.. Baktin rekaber istiyosun bruls veya pappyden birini kadroya al hem maliyetide dusuk bu topcularin..

Belki dediklerimden engin kalabilir alternatif adina.. Ama max 6-7 milyon avroya bu takimin butun eksikleri giderilebilirdi kanaatindeyim ben.. Bir takim dusun ki sagbek pozisyonunda adami yok ve ben sampiyonluga oynuyorum iddaasinda bulunuyor.. Imkansiz!! Hepimiz gorecegiz bu sagbeksiz takim sampiyon olamayacak..
                                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

Yükleniyor...
                                X