Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş’in ,”Fatih Tekke’yi istiyorum” açıklamasından sonra yönetim 3 gündür Trabzon’da olan fatih Tekke ile Ankaragücü maçı sonrası görüşmeyi planlıyor. önce futbolcuyla görüşecek olan yönetim daha sonra yeniden Zenit kulübünün kapısını çalacak .Rus kulübü Fatih Tekke için 2 milyon avro da diretiyor . Ağustos ayında sözleşmesi sona erecek olan oyuncu için Trabzonspor’un Azeri iş adamından yeniden yardım istemesi bekleniyor. şayet Azeri iş adamı bonservisi konusunda Trabzonspor’a yardımcı olursa ,Fatih’in Trabzon’a gelme olasılığı artar. Ankaragücü maçı sonrası yönetimle masaya oturacak olan Fatih’in görüşmesine teknik patron Şenol Güneş’in de katılması bekleniyor .

Haydi Hayırlısı Bu Haberi Duymak Görmek Bile İçimi Sevince Boğdu Umarım Doğrudur Ve Gerisi Gelir...
    En son Süleyman Sofu tarafından düzenlendi; 04.12.2009, 17:43.
    61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
    RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak ruudroam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya siz bakmayın medyaya. laf olsun sayfa dolsun diye yapıyolar Tekke haberlerini. Eğer Tekke Ağustos 2010'dan önce Türkiye'ye transfer olursa 5 ay askerlik yapmak zorunda. Bu kadar net. Basın taraftarın ilgisini çekmek için boyle haberler yapıyo. fanatike msj attım yapmayın boyle haberler, milleti kandırıyosunuz dedim, yayınlayamadılar. Ocak'ta boşuna beklemeyin bu transferi.
      Fatih Tekke 07.2006 transfer oldu. 3,5 sene gecti. Bedelli askerlik yapmaya hakki var.
      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• fatih tekke ile pazartesi yada salı günü masaya oturuluyor.
        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fatih tekke ile pazartesi yada salı günü masaya oturuluyor.
          Süper haber
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• Arkadaşlar Transfer Konusunda Özellikle Tekke Konusunda Pek Fazla Heyecanlanmayın.. Her An Herşey olabilir..
            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Bu haber bile beni çok heyecanlandırdı Tekke gelince büyük ihtimal kalpten gidicem gollerini banttan izlerim artık..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• 2 milyon cok para..yazin serbest kalicak birine 2 milyon cok..fatihi cok seviyorum istiyorumda...aama 32 yasinda ve sezon sonu sozlesmesi bitecek birine verilmesine karsiyim..artik pahali transfer olmasin..fatihte yaza gelsin hem askerligini yapsin 21 gun..super olur..he az bir bonservis olursa oki..hemen gelsin..en cok ben isterim
                tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2 milyon cok para..yazin serbest kalicak birine 2 milyon cok..fatihi cok seviyorum istiyorumda...aama 32 yasinda ve sezon sonu sozlesmesi bitecek birine verilmesine karsiyim..artik pahali transfer olmasin..fatihte yaza gelsin hem askerligini yapsin 21 gun..super olur..he az bir bonservis olursa oki..hemen gelsin..en cok ben isterim
                  Söylediklerinizin tamamına katılmakla beraber,

2 Milyon Euro gibi parayı havaya atmış olacağız.
                  Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

askerlik konusunda bir bilginiz var mı ?
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Ne askerliği kardeşim askerliği bizden başka sorun eden yok emin olun adam sorun etse üstüne basa basa gelmek istiyorum dermi okadar yazdık yine yazıyorum futbol hayatının sonuna doğru gider avrupada bir takıma 6 ay oynar en azından kulübede oturur nedir yani adam benim için sorun deil derken bize niye bukadar sıkıntı verir oldu bu konu adam sorun etse transferin son günü beş dakikada evet dermiydi bu kulübe bakın herkes emin olsun Fatih Tekke herkesten en azından benden daha fazla Trabzonsporludur.Ben topu topu binlira kazandırmışsam bu kulübe o adam en az 10 trilyon gidişiyle 1 trilyonda sildiği parayla birlikte bu kulübe minimum 11 trilyon kazandırmıştır bizde Trabzonluyuz oda he şimdi diceksiniz Trabzonda ona kazandırdı peki diyin hele bu kulüp kimlere kazandırmadı peki karşılığında ne kazandı???
                      RUHUNUZ YETER

Yorum

• Fatihle ne masaya oturuyorlar ki ? Fatih gözü kapalı kabul ediyor zaten.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fatihle ne masaya oturuyorlar ki ? Fatih gözü kapalı kabul ediyor zaten.
                          Aynen kardeşim haklısın ama bence o oturmada Zenitlede görüşülerek Fatihinde bize gelmek istediği ve kolaylık sağlamaları istenecek...
                          RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne askerliği kardeşim askerliği bizden başka sorun eden yok emin olun adam sorun etse üstüne basa basa gelmek istiyorum dermi okadar yazdık yine yazıyorum futbol hayatının sonuna doğru gider avrupada bir takıma 6 ay oynar en azından kulübede oturur nedir yani adam benim için sorun deil derken bize niye bukadar sıkıntı verir oldu bu konu adam sorun etse transferin son günü beş dakikada evet dermiydi bu kulübe bakın herkes emin olsun Fatih Tekke herkesten en azından benden daha fazla Trabzonsporludur.Ben topu topu binlira kazandırmışsam bu kulübe o adam en az 10 trilyon gidişiyle 1 trilyonda sildiği parayla birlikte bu kulübe minimum 11 trilyon kazandırmıştır bizde Trabzonluyuz oda he şimdi diceksiniz Trabzonda ona kazandırdı peki diyin hele bu kulüp kimlere kazandırmadı peki karşılığında ne kazandı???
                            ben askerlik olayını tm anlamadım.bu adam türkiyeye gelince nihat gibi direk askeremi alınacak.yani orda 5 aylık bir fatih tekkeyi kullanamama durumumuz olur o yüzden diyorum
                            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Hayır öle bişey yok profesyonel futbolcu kanunu diye bir kanun çıktı bu kanuna göre futbolcular 38 veya 39 yaşından önce askere kesinlikle alınmıyorlar keza eğer yurt dışında 3 yılını (tam olarak orda durmak kaydıyla) dolduruncada 21 gün askerlik hakkından faydalanıyorsun...
                              RUHUNUZ YETER

Yorum

• nihat 3 yılı doldurduğu için gitti yaptı yoksa dolmamış olsa onunda 38 39 yaşına kadar tecil hakkı vardı...
                                RUHUNUZ YETER

Yorum

Çalışıyor...
                                X