Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Jester, eyvallah...
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• bu saatten sonra alınacak adam umuttan iyi olmalıdır..gokhanı keser mi bilemem ama kesinlikle umuttan iyi olmalı...umut geldiğinden beri ne kendini geliştirdi ne de bizi heyecanlandıran bir forvet oldu..eski takımında daha başarılıydı..bize gelince işin bittiğini sandı ve sıfır gelişmeyle yürütüyor işi...
      Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tamam biz de devre arası alırız o halde...Adam gelmeye razı oldu ise sorun yok...
        Zaten sorun ortada sorun olmaması.
        Hem kulübü hem de kendisiyle anlaştığımız çok iyi bir adamı alamadık.
        Ama dediğin gibi devre arasında eğer satılmamışsa ve eğer hala niyetliysek daha da düşük bir fiyata alabiliriz kendisini.
        Yalnız sorun matrix'in ısrarla belirttiği gibi oyuncu satamıyor olmamız.
        Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Şimdiden İleri Düşünmek İyi Olurdu ama Biz Şuanı düzeltemedik.. Şuanı Düzeltelim İleriyi Düşünürüz..

Bundan Sonra Transfer Olacağını Sanmıyorum.. Giden Olurmu ?.. Yapılan Yorumlar Olur Yönünde..
          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Elde bir kadro var. Iyi kadro. Tamam. Savunma iyi. Orta saha iyi. Forvet .... Ne lazim bu takima? Fatih Tekke. Ha simdi dersiniz? Tekkespor lusun? Hayir. En iyi aday Fatih Tekke. Cikarin daha iyi aday tartisalim.
            Ben Fatih Tekke yi golcülüğünden daha çok liderliği için istiyorum... Takımın morali bozulduğu ve paniklediği anlarda gerekli böyle bir adam.
            TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yok Umut'a kufur eden ve yuhliyan basina puan alsak. Birinci haftada sampiyon oluruz. Hadi be Umut. Kendini kanitlayacaksin.
              latifeydi

umut konusunda hem fikirim şöyle ki aacağı golleri bahsettiğin sebeplerden atamama olasılıgı var.

ama şu da bir gerçekki eksiği-fazlası ile umut süper ligde BİR SANTRAFORDUR,ötesi biz de yok başka takımlarda var.

Yorum

• Jester, Gabriç?
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• benim anlamadığım son yıllarda ilk defa yabancıların performonslarından memnunuz ve göndermeye çalışıyoruz yönetim gidecek iddaaları anlaşılmaz işler oluyor bu kadro bozulursa yazık olur çok yazııık
                  ...

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    latifeydi

umut konusunda hem fikirim şöyle ki aacağı golleri bahsettiğin sebeplerden atamama olasılıgı var.

ama şu da bir gerçekki eksiği-fazlası ile umut süper ligde BİR SANTRAFORDUR,ötesi biz de yok başka takımlarda var.
                    Birde gecen yil bosanma davasi falan vardi...
                    1

Yorum

• o pastayı yedirmezler,şampiyonluk ırak.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Jester, Gabriç?
                        3-4 hafta sonra arkana yaslan, bacak bacak üstüne at seyret.
                        Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Fatih konusunda çok ısrarc değildin biliyorum. Mehmet Batdal sahiden faydalı olabilir mi?

Yorum

• Mehmet Batdal'a taktım arkadaş alalım bu gece bitsin operasyon

Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mehmet Batdal'a taktım arkadaş alalım bu gece bitsin operasyon

yapılacak en hatalı transfer olur.VICTOR SHAKA.

Yorum

• Halen Gabric'in Avrupa'da oynamayacak olmasına takmak çok büyük bir hata.

Yorum

Yükleniyor...
                                X