Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mehmet Batdal.
    Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mehmet Batdal.
      Gruplara falan bakmaması lazım ya dün izledi oda maçı bizle birlikte ??

Yorum

• Diyarbakır gibi bir takımın bile sahadaki forveti bizim umuttan iyi yani şampiyonluğa oynayan takımın forvetinden iyi. Yönetim bence forvet almayarak büyük bir yanlış yaptı bunu da görmeli ve en kısa zamanda bir forvet oyuncusu almalılar.

Yorum

• Forvet Varda , Golcü Yok

Yorum

• Normal şartlar altında Umut ve Gökhan Trabzonspor'un '' alternatif '' forveti dahi olamaz ki biz bu 2 sözde golcüye '' alternatif '' arıyoruz ... Vah Trabzon'um vah ...

Sayg ,

Yorum

• dünkü maçtan sonra sağlam bi forvet almazlarsa bu yönetim başarı istemiyor demektir
              YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• İlk olarak Barış Kaptanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                dünkü maçtan sonra sağlam bi forvet almazlarsa bu yönetim başarı istemiyor demektir
                Forvet ve ortasahaya ofansif bir ortasaha.

Yorum

• İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Normal şartlar altında Umut ve Gökhan Trabzonspor'un '' alternatif '' forveti dahi olamaz ki biz bu 2 sözde golcüye '' alternatif '' arıyoruz ... Vah Trabzon'um vah ...

Sayg ,
                  gökhan bu ligin en klas golcüsüdür sayg,
                  umut konusunda haklısın sayg
                  YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Forvet ve ortasahaya ofansif bir ortasaha.
                    ben bu hafta içinde kesinlikle bir hamle bekliyorum yönetimden

Yorum

• Başkan Şener'in Keyfi Kaçtı
                      16 Ağustos 2009 / 13:21
                      Diyarbakırspor mağlubiyeti moralleri bozdu

Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, Diyarbakırspor maçını unutup, UEFA Avrupa Ligi play-off maçında sahalarında karşılaşacakları Toulouse maçına hazırlanmaları gerektiğini söyledi.
                      Lige Sivasspor galibiyetiyle moralli başlayan Trabzonspor, Turkcell Süper Ligi'nin 2.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Diyarbakırspor'a uzatma dakikalarında yediği golle yıkıldı. UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Toulouse FC ile karşılaşacak olan Bordo-mavili takımda alınan mağlubiyet moralleri bozdu.
                      Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, Diyarbakırspor karşısında beklemedikleri bir sonuç aldıklarını belirterek, "Böyle bir sonuçu hiç beklemiyorduk. Ligin başında bu tür sonuçlar hoş değil. Ama bu köprünün altından çok sular geçer. Bu maçı unutup hemen Avrupa Kupası maçına hazırlanmamız lazım. Ligin başında her takımın başına bu tür sonuçlar gelebilir. Ligin ortası olsa bu mağlubiyete bin anlam verirdim. Ama şimdi çok bir anlam veremiyorum. Bu maçı çok çabuk unutup Toulouse maçına düşünmeliyiz.
                      Diyarbakırspor maçının telafisi yapılır ama Avrupa Kupası maçının telafisi yok. Oyuncularımızın kısa zamanda toparlanıp, bize turu getirecek sonuç ile sahadan ayrılmalarını bekliyoruz."dedi
                      Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, takımın transfere ihtiyacı olup-olmadığını hoca ile görüştükten sonra karar vereceğini belirterek, "Hocamız transfer isterse bunun için çalışırız" şeklinde konuştu

I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Pek sanmıyorum en önemli oyuncularımız sakat olduğunu bahane gösterecekler.

Yorum

• İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gökhan bu ligin en klas golcüsüdür sayg,
                          umut konusunda haklısın sayg
                          ben de bu sene gökhandan çok şey bekliyorum...maçta oynasaydı belki sonuç değişik olabilirdi...en azından çok hızlı adam geçiyor ve asistleri çok etkili gol de atabilirdi dün.

Yorum

• touluse maçında gökhan oynayacak mı bilgisi olan var mı

Yorum

• İlk olarak Barış Kaptanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              touluse maçında gökhan oynayacak mı bilgisi olan var mı
                              inş oynar ilk maçta ikinci maçta rahat oynar zaten..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• bu umut her geçen gün iyi olacağına daha kötüye gidiyor gökhan iyileşsin hemen.

Yorum

Çalışıyor...
                                X