Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu Antalyada bi adam vardı zenci neydi adı ayrıca iş yaparmı bizde..?
    djehoua gibi birşeydi ayıboğanla yarıışr fizik olarak

Yorum

• İlk olarak Mert Çabuker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İbrahim Akın... Sol açık da olur, forvet de...
      Çok özellikleri olan bir futbolcu...
      1 taşla 2 kuş
      Önemli bi oyuncu.Yusuf Şimşek'in sol ayaklısı.Önceden çıkardı hep İ.Akın geliyor diye artık o da yok
      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

Serge Djiehoua'mi.....
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• alırlarsa kamananı alsınlar ne mehmet yıldızı ya.
          adamlar mehmeti gs ye kitlemek için dört döndüler resmen.

bu herifte gökhandaki tekniğin çeyreği yok.umutun koştuğu mesafenin yarısını zor koşar.

bize geldiğinde sivasta gördüğü kartın en az 2 katını görür.hakemler tarafından kollanan bir takımda oynamayacak sonuçta.
          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Düşünsenize 10 milyon euroya seneye şampiyon olacağız ama yok işte
            Ceplerde akrep var.

Yorum

ali zituni yi diyorsun herhalde o adam tam bir amerikan gurescisi adamda 2 insan kadar en var.

Yorum

• İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ya ben o adamı görünce korkuyorum.Bi boğaz var adamda maşallah.Ejdara ya benziyor tövbe tövbe
                facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Aslinda sol taraf icin Bangoura olamazmi...Denizlispor'daki??
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

dejavu mu ne omu bay bacak memet yılmazın bacaklısı

Yorum

• Mehmet Yıldız'ın karakterini şuyunu buyunu geçtim,bence adam bizim aradığımız tipte biri.
                      Sivas maçlarında ileride topları tutan,rakip defansla boğuşan,ortasahasına nefes aldıran bir futbolcu.

Mehmet Yıldız bence kötü bir transfer olmaz.
                      İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                      Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Renktas bende biliyom olayi ama isde mecbur kaldinmi duygusalliig bi kenara birakmak lazim.
                        Simdi eskilri hic karistirmadan takima katkisi olurmu olmazmi diye tartismak lazim???
                        Zaten bizi yönetim hic dinledigi yok yine onlarin kafasina hangiis eserse o gelicekdir yad gelmicekdir.
                        Yani burda birbirimizi kirmaya degmez.

Ama sahsi görüsüm karkataer olarak hic uymasada oyun stili bize lazim olan bi frvet.

ya şöylede bir durum var sivas bu adamı zaten 3-4 ten aşağiya satmaz eğer bizim yönetim bu adam gidip 3M verirse bu taraftar birdaha durdurulamaz her kötü sonuçta olacakları şimdiden görür gibiyim.Yapılan tüm olumlu hareketler bir andan silinecektir ve yine kaynarkazana döneriz
                        Dallas Mavericks
                        .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          181 cm ,96 kg.havada,karada,suda daha üstün fizik olarak yıldızdan
                          ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mehmet Yıldız'ın karakterini şuyunu buyunu geçtim,bence adam bizim aradığımız tipte biri.
                            Sivas maçlarında ileride topları tutan,rakip defansla boğuşan,ortasahasına nefes aldıran bir futbolcu.

Mehmet Yıldız bence kötü bir transfer olmaz.
                            Abi yapma bu adam hic kosmuyor ve bizde oynamak cok daha zor Sivas'a nazaran, zaten bunu Gökhan'la görmüs olduk...

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ya ben o adamı görünce korkuyorum.Bi boğaz var adamda maşallah.Ejdara ya benziyor tövbe tövbe
                              dünyada derece yapar o adam adrianoyu nakavt eder

Yorum

• ya bülent kendi dedei mehmeti gs nin dedikoduları yaktı diye onun için kafa olarak mehmet için sivas bitti.arkadaşlar tam bizim aradığımız tip bi adam.hayvan gibi güçlü.yasllandımmı servet bile tutamıyor adamı.herifi yıkan yook.çok işe yarar bence.

Yorum

Çalışıyor...
                                X