Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Samsunsporlu Turgut da forvet mi oynuyor ?

Ben sol açık diye hatırlıyorum

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Süper Lig'de gol veya asist kralı olması Alex'in Brezilya milli takımına çağırılacağı ve kaliteli bir oyuncu olduğu anlamına gelmiyor.Ligin kalitesi belli, takımların güçleri belli, Alex'in uluslararası turnuvalardaki performansı belli.Alex Türkiye sınırları içerisinde iyi bir oyuncudur ancak ülke sınırları dışına çıkıldığında değer sıfırdır.Brezilya'da elini sallasan elli tanesini bulursun Alex gibi.

Ayrıca Wagner Love düzenli olmasa da milli takıma çağrılan isimlerden.
      Aynı şeylerden bahsediyoruz zaten..

Benim önceki yazımı okudunuz mu bilmiyorum.

''Brezilya'da elini sallasan elli tanesini bulursun Alex gibi.'''

Bende bu yüzden ''Alanzinho'yu çağırmıyor demek'' garip olur diyorum.
      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
      Real Madrid
      Manchester United
      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Benim bildiğim Serkan Çalık merkez forvet oynamaz. Bizde Ceyhun gerektiğinde o işleri daha iyi yapacağını gösterdi zaten. Sanırım eksiğimiz başka türde bir golcü, yani direk golcü. Eksik derken, Gökhan Ünal'a her zaman birinci santrafor olarak güvendiğimi ifade edeyim. Sanırım başka takımda oynasa Gökhan'ı yere göğe sığdıramazdım-dık.

Yorum

• Ben Serkan Çalık'a değilde Hasan Ahmet Sarı'ya Eren Görür'e şans verilmesi taraftarıyım .

GS tarafından şutlanması gündemde olan Serkan'ın da öyle ahım şahım bir geleceğe sahip olacağına inanmıyorum .
          Sıradan düz bir futbolcu olarak sürdürecek kariyerini .

Ayrıca veri veri diyorsunuz ,

adam Almanya'da alt ligde 2 gol atmış gs'de 4-5 gol .

Bu mu yani cezbedici veri ?

Yorum

• İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben Serkan Çalık'a değilde Hasan Ahmet Sarı'ya Eren Görür'e şans verilmesi taraftarıyım .

GS tarafından şutlanması gündemde olan Serkan'ın da öyle ahım şahım bir geleceğe sahip olacağına inanmıyorum .
            Sıradan düz bir futbolcu olarak sürdürecek kariyerini .
            Milan Baros,Shabani Nonda,Elano,Keita,Kewell,Arda

gibi hucum yönü üst düzeyde olan bir takımdan Serkan ÇALIK,Necati ATEŞ ve Ümit KARAN ''şutlandı''..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ali Bilgin,Özer Hurmacının yaşamış olduğu durum ile Serkan ÇALIK'ın durumunu aynı kefeye koymanız beni şaşırttı açıkçası.

Her kişi her futbolcuyu beğenmek zorun değildir tabi ki.

Fakat sizin de belirtmiş olduğunuz gibi veriler üzerinden konuşmakta fayda var.

Boş konuşmaktan iyidir.
              Ben futbolculuk özelliklerinden ziyade başka özelliklerini kendime kıstas aldım en başta.

Bu durum da çok da fazla şaşılacak bir şey yok bence.

Yorum

Bilmiyorum Serkan Çalık'ı Galatasaray'da oynarken izlediniz mi ?

Yukarıda bahsedildiği üzere her iki kanatta oynayabilen fakat asıl mevkisi forvet olan bir oyuncudur.

Süratli,top tekniği iyi bilhassa uzaktan isabetli çekmiş olduğu şutlarla göz önünde bulunan bir oyuncuydu.

Geçirdiği talihsiz sakatlık yüzünden Arsenal'de oynayan Eduardo gibi futbol oynayamaz demesine karşın yavaş yavaş antremanlara başlamış bulunmaktadır.

Tabi ki şuandaki sakatlık durumunu net olarak bilmediğinden dolayı birşey söylemek yanlış olur.

Fakat gelecek ve alternatif açısından gayet yetenekli,başarılı bir oyuncudur.

Ali Bilgin,Özer Hurmacının yaşamış olduğu durum ile Serkan ÇALIK'ın durumunu aynı kefeye koymanız beni şaşırttı açıkçası.

Her kişi her futbolcuyu beğenmek zorun değildir tabi ki.

Fakat sizin de belirtmiş olduğunuz gibi veriler üzerinden konuşmakta fayda var.

Boş konuşmaktan iyidir.
                Ben sana demiştim millet karşı çıkar diye kimi yazsak yaranamıyoruz onun için diyorumki Halil Altıntop..

Banada cevap olarak hayal aleminde yaşamayalım..
                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Milan Baros,Shabani Nonda,Elano,Keita,Kewell,Arda

gibi hucum yönü üst düzeyde olan bir takımdan Serkan ÇALIK,Necati ATEŞ ve Ümit KARAN ''şutlandı''..
                  O zaman Necati'ye , Ümit Karan'a da evet dersiniz ?

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben futbolculuk özelliklerinden ziyade başka özelliklerini kendime kıstas aldım en başta.

Bu durum da çok da fazla şaşılacak bir şey yok bence.
                    Futbolculuk dışında bizim bilmediğimiz ne vardır özellik olarak ?

Trabzonspor'a gol atıp gol sevinci yaşamaması gibi mi .
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Tek olarak bu cümleyi söylediğinizde garip kaçtığı doğru ama arkadaşımız orada Serkan'dan yola çıkarak böyle bir örnek atmış ortaya ve bana göre de doğru bir kıyas yapmış.

İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Serkan Çalık'ı beğendiyse bende Alanzinho'yu Brezilya Milli takımına niye çağırmıyorsun diye sorarım...
                      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O zaman Necati'ye , Ümit Karan'a da evet dersiniz ?
                        Bu kadar yazmış olduğumdan yazıdan sonra bunu çıkarttınız.

Benim evet veya hayır diyebileceğim oyuncular'ı belirttim yazımda..
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Futbolculuk dışında bizim bilmediğimiz ne vardır özellik olarak ?

Trabzonspor'a gol atıp gol sevinci yaşamaması gibi mi .
                          Kaliteli bir futbolcu olduğunu düşünseydim o golden sonra amuda kalkıp kolbastı oynasa bile isterdim .

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tek olarak bu cümleyi söylediğinizde garip kaçtığı doğru ama arkadaşımız orada Serkan'dan yola çıkarak böyle bir örnek atmış ortaya ve bana göre de doğru bir kıyas yapmış.
                            İspanya Milli Takım eski antrenörü Aragones yeni antrenörü Vicente Del Bosque - her ikiside Türkiye'de görev yaptı-.

Türkiye'de beğenilmeyen Guiza'yı Milli Takım'a çağırdı için yadırgamak mı gerekiyor.

Her antrenörün kendi futbol anlayışı ve görüşü vardır.

Keza Scolari'nin Chelsea'deyken Drogbayı beğenmemesi gibi.
                            Real Madrid
                            Manchester United
                            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• ilginç şimdi dunga niye serkan'ı beğendi tartışmasına gireriz bence özgürcan daha iyi olur çünkü golcü özelliği daha çok...ama mehmet batdal girişimlerini de çok olumlu buluyorum...
                              poetricus

Yorum

Aynı şeylerden bahsediyoruz zaten..

Benim önceki yazımı okudunuz mu bilmiyorum.

Serdar sende benim orda ne anlatmak istediğimi tam olarak anlaysaydın pek garip gelmezdi sana...
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Çalışıyor...
                                X