Mehmet Batdal; yaşı, maliyeti ve gelişmeye açık yetenekleriyle bence çok uygun bir seçim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel öneri Alihan.. Ama bunu bizim değil , yönetimin düşünmesi lazım .
Forvet ve sağbek transferi olacak bence.
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBobo st.etienne gitmiş..
Hemen değiştirdiler haberin başlığınıSt. Etienne'deydi şimdi St. Etienne'ye gitmek üzere ..
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlar da boş boş oturmuyorlar , düşünüyorlardır herhalde.
Forvet ve sağbek transferi olacak bence.
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFanatiğin haberini söylüyorsan kesin birşey yok .. Yeni bir gelişme olmuşsa bilemem"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen parayi basip Sercan in alinmasi taraftariyim..Hatta
Umut+Tayfun+2 Milyon Euro gibi bir teklifle gidilebilir...
Genclere den de Orhan SamivTolga+500.000 euro ya aldik mi tamamdir.
Ne diyorsunuz?
Yorum
-
Üstadım siz Umut'u savunanlar bizden farklı bir Trabzonspor mu izliyorsunuz anlayamadım.. Geçen yıl Ersun Yanal'ın başını yakan sebeplerden biri de Umut Bulut'tur. İyi niyeti, çok koşması falan beni bağlamaz. Onun mevkisindeki adam buldu mu yapıştıracak golü..Es gibt kein richtiges Leben im falschen
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet battal transferinde var mı bir gelişme renktaşlar?
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes Eren niye gitti diyor.
Bunu Hocamiza sormak lazim.
Santrafor eksigi olmasina ragmen Erenin gitmesine karsi cikmayan Hocamizdir ve Hocamiz Ereni Haftalarca antreman ve maclarda izlemisdir.
Yeterli olsa Hocam izin verirmiydi???
Kendimize gelelim LÜTFEN!İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet aynen;
Demek ki hoca yeterli görmedi ve yolladı birazda onların düşüncelerine saygı duyalım yönetim ne adım atsa "Yeniçeriler gibi istemezükk istemezükk" adamların var bi bildiği heralde yoksa biz daha mı profesyoneliz yönetim ve hocadan; arada bi tezatlık var...!Bazen kendin olmak ve kaybedebilecekleriniz arasinda seçim yapmak durumunda kalirsiniz ve maalesef çok sevdiginiz insanlar dahi size "boşver, kaybetme sen." derler.
Yorum
-
İlk olarak mustafadinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonrada Umut ilk Bursa maçında 2 gol atıp bizi çıldırtsın değilmi anlayın artık bu takımın 2 santraforu var biri Umut diğeri Gökhan birde unutmadan Gökhanda Umutta Sercandan 10 gömlk üstün santraforlar haberiniz olsun.Sercan alınınca 2 hafta sonra onada bu sütunlardan sallamaya başlayacaksınız.Bazen kendin olmak ve kaybedebilecekleriniz arasinda seçim yapmak durumunda kalirsiniz ve maalesef çok sevdiginiz insanlar dahi size "boşver, kaybetme sen." derler.
Yorum
-
İlk olarak HUSSAIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerak ediyorum ereni yeterli görmeyen hoca, mehmet batdal'ın kaç maçını izledi, bizim hocayla bi problemimiz yok, hoca ereni yetersiz görmüş olabilir, ki bu gayet normal, bence de daha kaliteli bi forvet alınmalı, benim demek istediğim batdal'ın erenden çok daha iyi oyuncu olmadığıdır. Hoca ereni beğenmediyse batdalı hiç beğenmez, yazın bunu bi yere. Anlaşılan transfere hoca karışmıyo(en azından bu transfere), ama bu transferi yapanların batdalın ne kadar ihtiyaca cevap vereceğini düşünmesi gerekir.
"Eren'i beğenmeyen hoca Mehmet Batdal'ı hiç beğenmez" yazdım bunu biryere
Eren çok mu iyi forvet; ki o kadar iyi forvetse neden Giresunspor'a kiralandı
Eren Mehmet kadar milli bile olamadı sende bu yaz bir köşeye + onun kadar maçada çıkmadı....
Yorum
-
gs sercanı almak üzereyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün , yarın bitmesi bekleniyormuş . Eli kulağında yani
Eyvallah al işte forvet daha ne.................S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
Yorum