Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Milan Stepanov en son bildiğim Porto'da idi. Şimdi nerelerde ne yapıyor bileniniz varmı?
    "başarısızlık diye birşey yoktur, sadece sonuçlar vardır."

Yorum

• Stepanov Türkiye liginde eksiği çok çekilen meziyetlerle donanımlı bir Stoper; Uzun boylu ve buna binaen hava hakimiyeti iyi, sürati yerinde ve herşeyden önce topu kullanabilen bir oyuncu. bütün bunlara rağmen neden gereksiz olduğu konusuna akıl erdirebilmiş değilim
      2014 / 2015
      LOADING....

Yorum

• Stepanov Malaga'ya kiralandı.
        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Arkadaşlar paramız yok. Sercan ı vermek için bizden ne isterler tahimini olan var mı
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Stepanov Malaga'ya kiralandı.
            1 Milyon €'ya Portoya satılmıştı ve yeteri kadar şans bulamayınca kendini gösterme fırsatı olmadı, piyasasının düşük olacağını düşünüyorum, önümüzdeki sezon için Song'un yerine düşünülebilir.
            2014 / 2015
            LOADING....

Yorum

• İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              1 Milyon €'ya Portoya satılmıştı ve yeteri kadar şans bulamayınca kendini gösterme fırsatı olmadı, piyasasının düşük olacağını düşünüyorum, önümüzdeki sezon için Song'un yerine düşünülebilir.
              Bizden Porto'ya 1 Milyon €'ya mı satılmıştı ?

Şaşırdım , yanlışınız olmasın.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar paramız yok. Sercan ı vermek için bizden ne isterler tahimini olan var mı
                Tövbe tövbe ..

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bizden Porto'ya 1 Milyon €'ya mı satılmıştı ?

Şaşırdım , yanlışınız olmasın.
                  evet.. hatta parayı da taksit halinde ödediler.. bu olay tam olarak yönetim ve karşı çıkmadığı için teknik kadronun fiyaskosu..
                  2014 / 2015
                  LOADING....

Yorum

• 1 Milyon € olayı gerçekten gerçek mi başka bilen yokmu ?

Yorum

evet.. hatta parayı da taksit halinde ödediler.. bu olay tam olarak yönetim ve karşı çıkmadığı için teknik kadronun fiyaskosu..
                      Ziya Doğan'dı galiba o zaman teknik direktör .. Yanlışım varsa düzeltin..

Yorum

Arkadaşlar paramız yok. Sercan ı vermek için bizden ne isterler tahimini olan var mı
                        Fenerbahçe'den 9 milyon euro istemişlerdi bildiğim kadarıyla...

Yorum

Umut + Tayfun + 2 Mil Euro isterler ben olsam veririm...
                          Sag beke de Orhan Sami alirim...Onur veya Tolga+ 500.000 Euroya..

Devre arasinda da Tekkeyi alirim yeter bu sene sampiyonluk icin...

Seneye samp ligi icin stoper falan derken kadro mukemmel olur...

Yorum

3.5 milyon euroya satılmıştı diye biliyorum hatta fm 2009 oyununda 3.2 milyon euro yazıyor geçmişinde.

Yorum

• 3,5 milyon euro'ya gitti arkadaşlar. 1 milyon nerden çıktı.

Yorum

• Orhan konusunda yanılıyor olabilirmiyiz. Mesela forumda Antalya'dan Uğur sağ bek için alınsın diyen hayli arkadaş vardı. Sivassporlular pek memnun değil. Elbette sezon başı ve elbette takımın genel halinin de önemi var. Ama Orhan sağ bek değil bence...Gökhan Gönül arıyoruz...Yok....Elyasa belki...Fırsatı olan takip etsin...
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Çalışıyor...
                                X