Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Emrullah, 80 milyar bile yok....
    Diyorum ya abi kimse Gökhan ve Umut'u kağıt üzerinde kesecek bir isim beklemesin . Beklemeyelim , beklersek yanlış olur . Fatih'in olmasını isteyenlerin en başında geliyorum ama olmadı , farabi'ye güveniyorum . Mehmet alınırsa katkı sağlicaktır . En azından bunu düşünmekten başka çaremiz yok .

Yorum

Durumumuz o kadar vahimmi

"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Ben bu gerekceyi kabul etmiyorum.

Forvet transferi yapmazsak kaybedecegimiz seylerle bunun bedelini ödemek zorunda kalabiliriz.

Avrupa ligi,lig maclarindaki galibiyet primleri hep para demek.

Bunu kazanmak icin fedakarlik yapmak zorundalar.

Bakin ben bile kombinemi aldim,transfere katki olsun diye.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Hele bir sakin olun ya Gökhan'ı izlemedik daha . Eminim hepimizi utandıracak .

Yorum

• batuhan ne oldu alamıyormuyuz

Yorum

• Kimin durumunun daha vahim olduğunu transfer taksitlerinin ödenme zamanı geldiğinde göreceğiz...Nakit yok, kredi pahalı tahmin edilen paralar gelmedi...Ha Fatih i almak istediler mi? Emin değilim...Ama mesela Bozüyükteki çocuğu nakit yokluğundan alamadık....
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Kimin durumunun daha vahim olduğunu transfer taksitlerinin ödenme zamanı geldiğinde göreceğiz...Nakit yok, kredi pahalı tahmin edilen paralar gelmedi...Ha Fatih i almak istediler mi? Emin değilim...Ama mesela Bozüyükteki çocuğu nakit yokluğundan alamadık....
                Abi durum bu kadar vahimse Yattara'ya gelecek güzel teklif hemen değerlendirilir , kabul edilir .

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Durumumuz o kadar vahimmi

O zaman turumumuz eyi közümemekteee, düzeltiyorum közükmemektedir.
                  TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Bu arada Antep'in hocası Murat Ceylan ı yakacak...Hapsetti çocuğu sağ beke...
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Bu maçtada göründüğü gibi orta saha oyuncularının pas trafiği çok güzel ama bunun sonunda defans arkasına sarkacak forvetin bitiriciliği iyi olmalıki bu paslardan sonuç alabilelim.Umut bunu yapabilecek ir oyuncu değil. bana göre BATUHAN bunu yapabilecek birisi hiç değil.umut en azından hızlı ama bitiricilik 0.batuhanda bu tarz bi oyuncu değil. GÖKHAN en azından bitiricilik ve hız konusunda diğerlerine oranla daha iyi.

Bunun yanında kalabalık orta saha bizim futbolumuzu bu maçta göründüğü üzere güzelleştiriyor.Forvet mecburen tek olacak ve alınacak forvet kaça alınacak ve hangi kalitede olacak?6 milyona alınan gökhandan daha kaliteli ve daha ucuza bir forvet düşünemiyorum.

Ancak sağbek konusunda mutlaka bir önlem alınması gerektiğini düşünüyorum.yabancı olamayacağı belli.Türk sağbek gökhan gönül tarzında birisi yok.sabiriyi bile bedava verseler ben bu takıma koymam.orhan şamıda vermediklerine göre bunada bi çare gözükmüyor.

2 bilinmeyenli bir denklem takımımız ama bana kalırsa bu saatten sonra bi transfer olursa elimizdekilerden iyi olmayacak tarzda bi forvet alacaklar oda devre arası daha iyisi ile değiştirilecek ve umut bu takımdan gönderilecek...
                      BAŞKENT

Yorum

• Youtube'da bir adam farkettim. Uzaktan şut, adam geçme, kafa vurma, bitiricilik, takip, hız herşey var adamda. Bizim kazma Umut'un yerine forvete düşünülebilir bence

Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                        - Eomer -

Yorum

Bu arada Antep'in hocası Murat Ceylan ı yakacak...Hapsetti çocuğu sağ beke...
                          Sadece onu degil antepide yakacak,nurullah saglam i ararlar gibi geliyor bana.

Su murat ceylani da en kisa zamanda alsak diyorum.

Yorum

• Madem alınacak oyuncular elimizdekilerden daha iyi olmayacak o zaman bu başlıkta da heyecan biter. Allah yürü ya kulum derse ve biraz şansımız olursa bu sene ilk ikiyi zorlarız yoksa 3. lük fena olmaz.
                            TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Memlekette bek kıtlığı var. İsmail e kaç lira verdi bjk? Orhan dedğimiz uşak bile gerçek anlamda bek değil...Gökhan Gönül şimdi bizde olabilirdi diyeyim de vuralım kafamızı duvarlara...

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Youtube'da bir adam farkettim. Uzaktan şut, adam geçme, kafa vurma, bitiricilik, takip, hız herşey var adamda. Bizim kazma Umut'un yerine forvete düşünülebilir bence

Yaw ömer,o golleri atan gercekten bizim umut mu?

Adamlari ipe dizerek gol atiyormus bea,bizde neden yapamiyor bunlari?

Yorum

Çalışıyor...
                                X