Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anlamadığım tek bişey var.. Tamam Battalı aldık.. Peki A takımda mı oynayacak ? Yoksa Gökhan ve Umut'un yedeğimi olacak? Yada tamamen geleceğe yönelik bi transfer mi? Yok eğer Umut ve Gökhan'ın yedeği olacak külübede oturacaksa Eren neden kiralık verildi diye kendime sormadan duramıyorum da..
    Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Bende tam anlamis degelim. Ama saniyorumki yonetim ne Ereni nede Hasan Ahmet'i suanlik yeterli goruyorlar. Bide Ahmet Battal, 4 Santraforun aksine, daha fizik oynayan bir topcu
      twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bende tam anlamis degelim. Ama saniyorumki yonetim ne Ereni nede Hasan Ahmet'i suanlik yeterli goruyorlar. Bide Ahmet Battal, 4 Santraforun aksine, daha fizik oynayan bir topcu
        Valla inşallah öyledir kardeş.. Ziraa bizim takımda böyle alınıp sonra sağa sola gönderilen çok topçu oldu da.. Umarım hayırlısı olur
        Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Bi forvet daha alınsın da isterse yedek otursun.
          Ben hocanın isimlere bakmayıp direk performasa göre ilk 11 i dizeceğini düşünüyorum.

mehmet battal umuttan gökhandan iyi oynarsa neden ilk 11 oynamasın?
          Broos bal gibi de oynatır.

İnşallah formayı kapmak için uğraşır forvetlerimizin durumu adamın içini karartıyor çünkü.
          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Ben parayi basip Sercan in alinmasi taraftariyim..Hatta

Umut+Tayfun+2 Milyon Euro gibi bir teklifle gidilebilir...

Genclere den de Orhan SamivTolga+500.000 euro ya aldik mi tamamdir.

Ne diyorsunuz?

Yorum

• İlk olarak Emre7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2. ligde bile 10 gol istatistiği olan bir adamı almanın yerine paf veya karadenizspordan birini alırım daha iyi. en azından diğerlerine de örnek olur. o 750 binlede gider skorboard yaptırırım
              Her şey istatistikse mantıklı...
              Ama çok daha farklı özellikleri var. Bu fizikte bırak Türkiye'yi, dünyada çok az futbolcu var.

Bahsettiğimiz de henüz 23 yaşında ve onlarca kez Ümit Milli olmuş futbolcu... Boş bir futbolcu değil.

İşlenirse güzel işler yapacaktır.

Yorum

• Mehmet Batdal Batuhan kadar yetenekli ve ondan daha iyi karaktere sahip kimse pişman olmayacak.... 1.96 boyu olmasına rağmen tekniği iyi....
                En son Tayfun tarafından düzenlendi; 14.08.2009, 13:22.
                .

Yorum

• İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben parayi basip Sercan in alinmasi taraftariyim..Hatta

Umut+Tayfun+2 Milyon Euro gibi bir teklifle gidilebilir...

Genclere den de Orhan SamivTolga+500.000 euro ya aldik mi tamamdir.

Ne diyorsunuz?
                  1) sen niye forvet alıyorsun... Amaç umutu elden çıkarmak mı yoksa alternatif forvet almak mı

2) sağ bekte kaç adam varda tayfunu satıyorsun.

3) tolga gittiğinde 3. kalecin kim olacak
                  [ille d' 7]

Yorum

• 2 forvet yetmez diyorsunuz, yönetim 3. forvet olmaya yaş, fiyat ve fizik olarak müsait birini alıyor, beğenmiyorsunuz..

enteresan..

(herkes üzerine alınmasın)
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Mehmet Batdal geleceğe yönelik iyi bir transfer olabilir ama biz gökhan veya umutu zorlayabilecek hatta onları zaman zaman kesecek bi santrafor ararken, yönetimin batdal tercihi beni düşündürüyor, bence eren en az batdal kadar iyi oyuncuydu, batdal'a o kadar para vereceğimize ereni göndermeseydik.
                      Bazen kendin olmak ve kaybedebilecekleriniz arasinda seçim yapmak durumunda kalirsiniz ve maalesef çok sevdiginiz insanlar dahi size "boşver, kaybetme sen." derler.

Yorum

• İlk olarak Emre7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        1) sen niye forvet alıyorsun... Amaç umutu elden çıkarmak mı yoksa alternatif forvet almak mı

2) sağ bekte kaç adam varda tayfunu satıyorsun.

3) tolga gittiğinde 3. kalecin kim olacak
                        Mehmet Batdali aldigimizi varsayiyorum..
                        Sag beke Orhan Sami aliyorum..
                        Tolga veya Onurdan birini Orhan Sam transferine feda edebilrim..Yerine 3. kaleci Zeki Ayvaz olsun..

Bizim takimdan ne zaman top ayagina yakismayan oyuncular gider..iste o zaman gercekten bir dunya takimi olma yolunda adim atmis oluruz..Bunun gerceklesmesi icin uzun vadede takimdan Umut, Tayfun, Serkan, Song un gitmesi gerektigine inaniyorum..Bugun onlara destegim tam..ama uzun vadede gitmeliler...

Yerlerine de saglam ayaga oynayacak bir defans, De Sutter gibi bir forvet, Borre gibi bir sag bek aldikmi iste o zaman koltuguma oturur rahat ve zevkli mac izlerim..Su anda da takima guveniyorum ama bu yeterli degil bana kalirsa..

Hatta iyi teklifler gelirse Colman, Alanzinho ve Yattara bile gidebilir..Yerlerine daha kollektif futbol oynayan adamlar alinabilirse tabi..kendilerine Bross hocanin oynunu oydurabilirlerse her zman kalmalarindan yanayim tabi...ama oncelikle Yattara ve Alanzinho bu sene ilk 11 de oynayarak bunu bize gostermeliler..Kadroyu biz degil Hoca yapacak tabiki...

Yorum

• Herkes Eren niye gitti diyor.
                          Bunu Hocamiza sormak lazim.
                          Santrafor eksigi olmasina ragmen Erenin gitmesine karsi cikmayan Hocamizdir ve Hocamiz Ereni Haftalarca antreman ve maclarda izlemisdir.

Yeterli olsa Hocam izin verirmiydi???

Kendimize gelelim LÜTFEN!
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Herkes Eren niye gitti diyor.
                            Bunu Hocamiza sormak lazim.
                            Santrafor eksigi olmasina ragmen Erenin gitmesine karsi cikmayan Hocamizdir ve Hocamiz Ereni Haftalarca antreman ve maclarda izlemisdir.

Yeterli olsa Hocam izin verirmiydi???

Kendimize gelelim LÜTFEN!

Evet aynen;

Demek ki hoca yeterli görmedi ve yolladı birazda onların düşüncelerine saygı duyalım yönetim ne adım atsa "Yeniçeriler gibi istemezükk istemezükk" adamların var bi bildiği heralde yoksa biz daha mı profesyoneliz yönetim ve hocadan; arada bi tezatlık var...!
                            .

Yorum

• Herşey dün geceki gibi anlaşılan .. Büyük ihtimalle Mehmet Batdal olacak.

Sağbek için de '' Tolga + 600.000 € = Orhan Şam '' diyorum ..

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Herşey dün geceki gibi anlaşılan .. Büyük ihtimalle Mehmet Batdal olacak.

Sağbek için de '' Tolga + 600.000 € = Orhan Şam '' diyorum ..
                                Güzel öneri Alihan.. Ama bunu bizim değil , yönetimin düşünmesi lazım .

Yorum

Çalışıyor...
                                X