gardafl›m siz burda da yemeye baslamissiniz birbirinizi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
KUTADGU
Gençlerbirliği Bilal Çubukcu, Kasımpaşa Erhan Küçük, Gaziantep Ümit Tütinci, Manisaspor Ergin Keleş.
Türkcell Süper Lig'de 61 numara giyen futbolcular.
Yakın zamanda bir kısım taraftarın transfer gündemine gireceklerinden hiç şüphem yok.
Bekleyelim görelim.
Bu arada ben sağ bek ve forvet istiyorum ha...
Yorum
-
İlk olarak asi_mavi_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.gunebakis.com.tr/haber.php?id=19166
bu haber yeni sayılır. Fener ciddi galiba transferinde
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGençlerbirliği Bilal Çubukcu, Kasımpaşa Erhan Küçük, Gaziantep Ümit Tütinci, Manisaspor Ergin Keleş.
Yakın zamanda bir kısım taraftarın transfer gündemine gireceklerinden hiç şüphem yok.
Bekleyelim görelim.
Bu arada ben sağ bek ve forvet istiyorum ha...I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGençlerbirliği Bilal Çubukcu, Kasımpaşa Erhan Küçük, Gaziantep Ümit Tütinci, Manisaspor Ergin Keleş.
Bekleyelim görelim.
Yorum
-
Bekleyelim görelim.
allah korusun
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeniz Yılmaz Ordulu ve Orduspor taraftarıymış .
Sivas maçında yediği golü hatalı buldu .. Resmen uyuyor bu kaleci , Trabzonspor'un bir kaleci transfer etmesi gerek vs .. Sylva'yı beğenmiyor yani !
kalecilik hataya en açık mevkidir, arada olur böyle şeyler, pire için koskoca bina yakılmaz.
İnşallah 3-5 sezon daha devam eder de kaleci sıkıntısı çekmeyiz.
Seviyoruz Tony'i.Özkan SÜMER
Yorum
-
Sİz Tony'ye güvenmeye devam edin. Bir gün nereden çıktı bu kaleci diyeceksiniz. Hatta Sivasspor maçı berabere bitseydi öyle diyecektiniz. Kalecinin birinci görevi bırakın topu oyuna sokmayı top tutmak bile değildir. Oyuna tam konsantre olmaktır. Oyuna konsantre olan kaleci zaten başarılı olur. Ama Tony'nin çok artı bir özelliği var. O da topu oyuna iyi sokmak. Ama bence de kalede güven vermiyor.
Yorum
-
İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSİz Tony'ye güvenmeye devam edin. Bir gün nereden çıktı bu kaleci diyeceksiniz. Hatta Sivasspor maçı berabere bitseydi öyle diyecektiniz. Kalecinin birinci görevi bırakın topu oyuna sokmayı top tutmak bile değildir. Oyuna tam konsantre olmaktır. Oyuna konsantre olan kaleci zaten başarılı olur. Ama Tony'nin çok artı bir özelliği var. O da topu oyuna iyi sokmak. Ama bence de kalede güven vermiyor.Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen orda ikisinin futbolcuğunu kıyaslamadım. Senin Erhan 28 yaşında demene örnek verdim. Fatih bu kulübe tekrar geri gelip gol kralı olduğunda kaç yaşındaydı ? Hem bu benim kişisel görüşüm Erhan'ı beğenirim ilk 11 olmasa da alternatif forvet için bana göre yeterlidir. Ama siz takır takır top oynayan takıma 32 yaşında ve bir süredir resmi maça çıkmayan Fatih'i aldırtmak istiyorsunuz , tek forvet oynamamıza rağmen , mevcut forvetlerin geçen sezon biri 14 diğeri 15 gol atmasına rağmen.Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
Ben Tony kötü kaleci demiyorum. Hatta iyi kaleci. Ama Tony gibi kaleciler var. Örneğin Volkan Demirel. İkisi de iyi kaleciler ama konsantrasyon eksikliğinden saçma goller yiyorlar. Tony'nin önünde ben oynasam bana da güven verir ama top benden geçtiğinde gerçekten olmayacak şeyler olabiliyor bizim kalemizde.
Yorum
-
İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSİz Tony'ye güvenmeye devam edin. Bir gün nereden çıktı bu kaleci diyeceksiniz. Hatta Sivasspor maçı berabere bitseydi öyle diyecektiniz. Kalecinin birinci görevi bırakın topu oyuna sokmayı top tutmak bile değildir. Oyuna tam konsantre olmaktır. Oyuna konsantre olan kaleci zaten başarılı olur. Ama Tony'nin çok artı bir özelliği var. O da topu oyuna iyi sokmak. Ama bence de kalede güven vermiyor.
Ha pardon oda Çek Cum.-Türkiye maçında topu sektirip gol yemlerine neden olmuştu dimi.."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
Yorum