Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gardafl›m siz burda da yemeye baslamissiniz birbirinizi

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi
      Saymasına gerek yok .. Dediği gibi taraftarın çoğu Sylva'ya güveniyor !
      ben de o kadar güvenilecek bir kaleci olmadığını düşünüyorum, hepsi bu

Yorum

• Gençlerbirliği Bilal Çubukcu, Kasımpaşa Erhan Küçük, Gaziantep Ümit Tütinci, Manisaspor Ergin Keleş.

Türkcell Süper Lig'de 61 numara giyen futbolcular.

Yakın zamanda bir kısım taraftarın transfer gündemine gireceklerinden hiç şüphem yok.

Bekleyelim görelim.

Bu arada ben sağ bek ve forvet istiyorum ha...

Yorum

• mehmet school form düşüklüğpü yaşadığını söylüyor denizin
          KAZIM KOYUNCU, SENİ ASLA UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ; UNUTTURMAYACAĞIZ.....

HOŞGELDİN DÜNYAMIZA DOĞUŞTAN TRABZONSPORLU.(10/05/2009)

Yorum

• İlk olarak asi_mavi_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            http://www.gunebakis.com.tr/haber.php?id=19166
            bu haber yeni sayılır. Fener ciddi galiba transferinde
            hayret bişey ya, özenti bu fener

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gençlerbirliği Bilal Çubukcu, Kasımpaşa Erhan Küçük, Gaziantep Ümit Tütinci, Manisaspor Ergin Keleş.

Yakın zamanda bir kısım taraftarın transfer gündemine gireceklerinden hiç şüphem yok.

Bekleyelim görelim.

bende istiyorum..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Gençlerbirliği Bilal Çubukcu, Kasımpaşa Erhan Küçük, Gaziantep Ümit Tütinci, Manisaspor Ergin Keleş.

Bekleyelim görelim.

antepteki ümitten pek umudum yok açıkçası

Yorum

• Günebakış sitesinde Fb haberi yapmasa olmaz sanki .. Fb'liler sanki.

Trabzonspor hangi oyuncunun peşine düşse 10 dakika geçmeden Fb devreye giriyor .. Ne kadar ilginç

Yorum

Bekleyelim görelim.

belki 4 ünden 3 ü belli bi standart a sajhip olabilir ama ergin keleş mi

allah korusun

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Deniz Yılmaz Ordulu ve Orduspor taraftarıymış .

Sivas maçında yediği golü hatalı buldu .. Resmen uyuyor bu kaleci , Trabzonspor'un bir kaleci transfer etmesi gerek vs .. Sylva'yı beğenmiyor yani !
                      geçen sezonki bjk maçını hatırlatmak lazım o bidona..

kalecilik hataya en açık mevkidir, arada olur böyle şeyler, pire için koskoca bina yakılmaz.

İnşallah 3-5 sezon daha devam eder de kaleci sıkıntısı çekmeyiz.
                      Seviyoruz Tony'i.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• Sİz Tony'ye güvenmeye devam edin. Bir gün nereden çıktı bu kaleci diyeceksiniz. Hatta Sivasspor maçı berabere bitseydi öyle diyecektiniz. Kalecinin birinci görevi bırakın topu oyuna sokmayı top tutmak bile değildir. Oyuna tam konsantre olmaktır. Oyuna konsantre olan kaleci zaten başarılı olur. Ama Tony'nin çok artı bir özelliği var. O da topu oyuna iyi sokmak. Ama bence de kalede güven vermiyor.

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sİz Tony'ye güvenmeye devam edin. Bir gün nereden çıktı bu kaleci diyeceksiniz. Hatta Sivasspor maçı berabere bitseydi öyle diyecektiniz. Kalecinin birinci görevi bırakın topu oyuna sokmayı top tutmak bile değildir. Oyuna tam konsantre olmaktır. Oyuna konsantre olan kaleci zaten başarılı olur. Ama Tony'nin çok artı bir özelliği var. O da topu oyuna iyi sokmak. Ama bence de kalede güven vermiyor.
                          Defans futbolcularımıza güven verdiğini hissediyorum maç izlerken.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben orda ikisinin futbolcuğunu kıyaslamadım. Senin Erhan 28 yaşında demene örnek verdim. Fatih bu kulübe tekrar geri gelip gol kralı olduğunda kaç yaşındaydı ? Hem bu benim kişisel görüşüm Erhan'ı beğenirim ilk 11 olmasa da alternatif forvet için bana göre yeterlidir. Ama siz takır takır top oynayan takıma 32 yaşında ve bir süredir resmi maça çıkmayan Fatih'i aldırtmak istiyorsunuz , tek forvet oynamamıza rağmen , mevcut forvetlerin geçen sezon biri 14 diğeri 15 gol atmasına rağmen.
                            Yahu Fatih 46 yaşında da kral olur, Erhan o kapasitede mi ? Fatih yaşlandıkça olgunlaştı, klasına klas kattı, üzerine koydu, Erhan bu yaşında 32'lik Fatih'in yapacağının 10'da 1'ini yapamaz, ben bunu söylüyorum .. Erhan kimmiş ..
                            Més que un club!
                            Nil Satis Nisi Optimum..
                            Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Ben Tony kötü kaleci demiyorum. Hatta iyi kaleci. Ama Tony gibi kaleciler var. Örneğin Volkan Demirel. İkisi de iyi kaleciler ama konsantrasyon eksikliğinden saçma goller yiyorlar. Tony'nin önünde ben oynasam bana da güven verir ama top benden geçtiğinde gerçekten olmayacak şeyler olabiliyor bizim kalemizde.

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sİz Tony'ye güvenmeye devam edin. Bir gün nereden çıktı bu kaleci diyeceksiniz. Hatta Sivasspor maçı berabere bitseydi öyle diyecektiniz. Kalecinin birinci görevi bırakın topu oyuna sokmayı top tutmak bile değildir. Oyuna tam konsantre olmaktır. Oyuna konsantre olan kaleci zaten başarılı olur. Ama Tony'nin çok artı bir özelliği var. O da topu oyuna iyi sokmak. Ama bence de kalede güven vermiyor.
                                Doğru diyosun güzel kardeşim bu takımın kalesine ancak Cech yakışır..

Ha pardon oda Çek Cum.-Türkiye maçında topu sektirip gol yemlerine neden olmuştu dimi..
                                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Yükleniyor...
                                X