Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    öyle bencede...emin ol ibrahimovic ve torres yazdın ya onlar gelse yine karşı çıkanlar olacaktır...buna eminim...ama bu duruma yönetim getirdi olayları birazda...yüzde 90 dan fazla çoğunluğun çıt çıkarmayacağı bi adamı getirmedi takıma...neyse ben gökhanla umuta güveniyorum sakatlık falan olmazsa sorun yaşamayız...
    İnşallah sakatlık olmaz ama bir forvet daha şart Gökhan Güleç ismi hiçde fena durmuyor hatta çokda iyi olur..
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Diyarbakır Maçını Hep Beraber İzliyoruz.

BMN İstanbul | Hep beraber ekran başına!
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bonservisi elinde diye adam almamılıyız. Alternatif olsun istiyorsak Göksu'da ısrar etmek daha mantıklı bence.

Süleyman aynı mesajı başka bir başlıkta daha yazmışsın. Tamam Fatih Tekke'yi seviyorsun anlıyoruz, bizde seviyoruz senin kadar olmasa da. Ancak bu iş kabak tadı verdi artık. Çok sevdiğin Fatih'ten senin gibiler yüzünden uzaklaşıyorum(z).
        Bu arada Gökhan'ın da bu ligde kral olduğunu sanırım bilmiyorsun. Bu sene sonunda da kendisi 20+ gol atacak. Geçen yıl ki performansı da 15 gol +14 asisti. İlk sezonunda bize neler yapabileceğini gösterdi. Tıpkı Fatih gibi, o da bizde 31 golü 3. gelişinin 2. sezonunda atmıştı.
        Omesajda fatih haricinde 3 kişi daha var onlarıda görmeni umardım bu bir ikincisi Gökhan Ünalın gol kralı olduğunu biliyorum bilmesinede olduğunda üzerinde bordo mavi deilde sarı kırmızı forma olduğunuda sen hatırlamıyorsun sanırım...
        Sevgi neden kabak tadı verir insanın birini sevmesi kötü bişeymidir veya ısrar etmesi kaldıki o mesajda ısrar yok sadece temenni var.Ben kaleciyle karşı karşşıya kaldımı eli ayağına dolanan golcü istemiyorum...
        61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
        RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bonservisi elinde diye adam almamılıyız. Alternatif olsun istiyorsak Göksu'da ısrar etmek daha mantıklı bence.

Süleyman aynı mesajı başka bir başlıkta daha yazmışsın. Tamam Fatih Tekke'yi seviyorsun anlıyoruz, bizde seviyoruz senin kadar olmasa da. Ancak bu iş kabak tadı verdi artık. Çok sevdiğin Fatih'ten senin gibiler yüzünden uzaklaşıyorum(z).
          Bu arada Gökhan'ın da bu ligde kral olduğunu sanırım bilmiyorsun. Bu sene sonunda da kendisi 20+ gol atacak. Geçen yıl ki performansı da 15 gol +14 asisti. İlk sezonunda bize neler yapabileceğini gösterdi. Tıpkı Fatih gibi, o da bizde 31 golü 3. gelişinin 2. sezonunda atmıştı.
          15 gol 8 asist?
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugün Ünal'a dayandırılarak verilen bir haberde TS'un forvet aradığını öğrendik,haber doğru ise tabii.En azından bir arayış olduğu haberi sevindirici ,''bize Umut-Gökhan yeter'' anlayışında olmadıklarını göstermesi açısından da değerli bir haber bu.
            İkinci önemli haber Almanların H.Cale ile ilgilendikleri ve çok yakın zamanda bu futbolcuyu transfer etmek için kulübün kapısını çalacakları.TS'un maddi yönden sıkıntısı hepimizin malumu,bu sıkıntı öyle 6000 valiliğin ,3000 belediyenin ve geri kalan 9000'ini taraftarın alacağı kombinelerle falan çözülecek gibi de değil.Zaten bunu bilen yönetim satabileceği bir kaç futbolcuya gelecek tekliflere açık.Bunların biri de hiç şüphesiz H.Cale idi.İyi bir teklife (3-4 milyon avro) satışına olur verilecektir.Elbette buna da karşı çıkanlar olacaktır ancak benim her zamanki fikrim değişmeyecek.Yerini doldurabildikten sonra satılmayacak futbolcu yoktur( tabi kendisi gitmek istemedikten gayri)
            Şimdi bu haberleri birleştirerek yorumlayalım.Eğer yabancı futbolculardan teklif gelen olursa satılması yönünde teamül varken ilk haberdeki forvet transferini ''Yerli Olacak'' diye sınırlamak ne kadar doğrudur.Şu an takımdaki forvetlerden daha kaliteli yerli futbolcu bulmanın zorluğu ortada iken,satılması muhtemel yabancı oyuncunun yerine forvete kaliteli bir yabancı ayarlamak gerekmez mi? Yabancı oyuncu satışı düşünüldüğüne göre yine yabancı bir forvet adayı belirlememiz hem daha alternatifli hem de daha uygun olmaz mı?
            Cale neden satılsın ki?..
            Topu ayağına aldığı vakit genellikle dan dun vurmayıp yerden ve isabetli paslar atıyor, ters kademelere iyi giriyor, ikili mücadelelerde genelde başarılı, kolay açık vermiyor, arkadaşları ile uyumlu...Daha da yazılabilir.
            Eksiği yok mu? Tabii ki var. Örneğin mevkiisinden ileri çıktığı zamanlar sert, kavisli ortalar yapamıyor. Belki zamanla onu da başarır. Bu tür ortaları ise şimdilik Gabriç, Engin, hatta Alanzınho yapadursunlar.
            Elindeki iyi bir oyuncuyu gönderdiğin zaman yerini doldurmak kolay olmuyor. Bakın bir aralar çok beğenilen Hayrettin bugün yerden yere vuruluyor. bjk bilmem kaç milyon yuroya aldı İsmail'i ama aşının tutup tutmayacağı belli değil.
            Bilmiyorum, ben bir taraftar olarak Cale'nin performansından çok memnunun. Şampiyonluğa oynuyorsan, sırf yabancı kontenjanı açılsın ve kulübe ekonomik gelir getirsin diye böylesine yararlı bir oyuncunun satılmasını bırakın, satılmasının gündeme getirilmesine bile karşıyım. Zaten Yönetimde de bu yönde bir girişimin olacağını zannetmiyorum.

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              28 yaşında olabilir.. o zaman 1 ay sonra 32 yaşını bitirip 33'den gün alacak ve son 3-4 sezondur pek verimli dönemler geçirmeyen F.Tekke'de hiç ısrar etmiyelim.
              Oovv transferde son nokta .. Erhan Küçük kimdir ya Fatih Tekke'li bi örnekle konuya dahil olsun ? 98 yaşındaki Fatih Tekke'nin sol ayağının küçük parmağının tırnağına değişmem Erhan'ı ..
              Més que un club!
              Nil Satis Nisi Optimum..
              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Evet doğru, bende İskender Günen gibi bir sol açık istiyorum şimdi buradan onun resmini yapıştıp Alan'a, Gabric'e ya da Engin'e laf sokayım doğrusu budur sanırım(!)

Mesajı da daha dikkatli oku. Bak bakalım Fatih Trabzonspor'a kaç sezon hizmet etmiş ve kaçıncısında üst düzey randıman verebilmiş?

Sanırım sen Gökhan'ı hala sarı kırmızılı forma ile görüyorsun, öyle ki ben bir potansiyelden bahsetmişim bunuda güzelce örneklendirmişim. Ancak verdiğin cevapla bu ne alaka onu da anlamadım.

İstediğini sev istemediğini sevme umrumda da değil açıkçası, benim kabak tadı verdi dediğim senin sevgin değil bunu zaten sende anladın...

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                15 gol 8 asist?
                Yanlışsa düzeltirim. Okuduğumu iyi hatırlıyorum. Belki farklı kaynaklardan gördük, asistlerin ciddi bir kaydı tutulmuyor malesef. Yine de söylediğim gibi yanlışsa düzeltirim.
                En son Hotaman tarafından düzenlendi; 12.08.2009, 14:56.

Yorum

• Rica ederim ben de burdan takip ediyorum:

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• F.Tekke 278 maç 124 gol » 0.44
                    Gökhan Ünal 159 maç 77 gol » 0.48

Fatih 32 , Gökhan 27 yaşında. Kıyaslama yapmıyorum ama şuan forvetimizde yetersiz biri yok.Elbette Fatih akıl almaz goller atardı ama maç başına gol ortalaması ortada.. Gol goldür ceza sahası dışından kafayla gol atsan da maç sonucuna tesir ediyor , boş kaleye atsanda..

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eren Derdiyok bizim takıma cuk otururdu. Fakat yöneticilerin vizyonsuzlukları nedeniyle almamışız zamanında
                      Avrupa şampiyonasında Eren kariyerim için Trabzonun iyi bir tercih olmayacağını düşündüğüm için teklifi kabul etmedim demişti.Bence yöneticilerin pek kabahati yok.

Yorum

• Yanlış bilgi vermişim. Düzeltme için teşekkür ediyorum. Tüm forumdan da özür diliyorum.

Yorum

• kaleci luis martinez boştaymış sylva ile yolları ayırıp onu alsak daha iyi olmazmı martinez 27 yaşında henüz ve 5 sene daha garanti oynar trabzon kalesinde.

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kaleci luis martinez boştaymış sylva ile yolları ayırıp onu alsak daha iyi olmazmı martinez 27 yaşında henüz ve 5 sene daha garanti oynar trabzon kalesinde.
                            Böyle mesajları gördükçe kahroluyorum ..

Yorum

• İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Avrupa şampiyonasında Eren kariyerim için Trabzonun iyi bir tercih olmayacağını düşündüğüm için teklifi kabul etmedim demişti.Bence yöneticilerin pek kabahati yok.
                              Evet bunu bende hatırlıyorum, diğer yandan da bir Topuz örneği var.

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oovv transferde son nokta .. Erhan Küçük kimdir ya Fatih Tekke'li bi örnekle konuya dahil olsun ? 98 yaşındaki Fatih Tekke'nin sol ayağının küçük parmağının tırnağına değişmem Erhan'ı ..
                                Ben orda ikisinin futbolcuğunu kıyaslamadım. Senin Erhan 28 yaşında demene örnek verdim. Fatih bu kulübe tekrar geri gelip gol kralı olduğunda kaç yaşındaydı ? Hem bu benim kişisel görüşüm Erhan'ı beğenirim ilk 11 olmasa da alternatif forvet için bana göre yeterlidir. Ama siz takır takır top oynayan takıma 32 yaşında ve bir süredir resmi maça çıkmayan Fatih'i aldırtmak istiyorsunuz , tek forvet oynamamıza rağmen , mevcut forvetlerin geçen sezon biri 14 diğeri 15 gol atmasına rağmen.

Yorum

Yükleniyor...
                                X