bize afrikai tarzi yirtici yipratici bir forvet lazim...ibrahim akin tam bir forvet degil..cokta calimci ben ce gereksiz olur..zatende yonetim bunun bilincindeee
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTayfun Cora+Tolga Zengin = Orhan Şam
Para = Batuhan Karadeniz
Disiplin+İnanç+Takım oyunu = İçerde dışarda korkulan bir Canavar....
Yorum
-
İlk olarak The_Storm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağ bek diye israr edenlere şaşırıyorum. Serkan idare ediyor. Asıl eksik forvette.
Serkan sağ bekte oynarken şampiyon olabiliriz ama forvette umut ya da gökhan varsa çok zor.1
Yorum
-
Takıma Forvetten once Sağ bek gerek dün gördük
şuda unutulmasın Turkıyede sağ bek yok,beşiktaş 37 lik ibarhim üzülmezle oynuyor Gs,sabri gibi bir adamı oynatıyor..ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
Dün akşam maç istatistikleri verilirken dikkatimi çekti, kaleye 26 şut çekmişiz, ama ceza sahasına orta çok az (dört orta yapılmıştı yanlış hatırlamıyorsam). Yani kaleye şutların çoğu ceza sahası dışından. Neden? çünkü orada ortayı değerlendirecek kafa toplarına ya da ayağına hakim bir forvet yok. Biz de ceza sahası dışından şutlarla gol arıyoruz. Alan çoğu zaman topu ceza sahasının önüne kadar getiriyor, orta yapacak adam bulamıyor.
Yorum
-
İlk olarak abdülkadir kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforvet ve sağ bek alınmalı fakat kaleciye de ihtiyaç var. Silva bu sene idare edebilir ama seneye kesinlikle bir kaleci alınmalı.
Yorum
-
İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakıma Forvetten once Sağ bek gerek dün gördük
şuda unutulmasın Turkıyede sağ bek yok,beşiktaş 37 lik ibarhim üzülmezle oynuyor Gs,sabri gibi bir adamı oynatıyor..
Yorum
-
İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakıma Forvetten once Sağ bek gerek dün gördük
şuda unutulmasın Turkıyede sağ bek yok,beşiktaş 37 lik ibarhim üzülmezle oynuyor Gs,sabri gibi bir adamı oynatıyor..
Yorum
-
Olcay cakir abi önce sagbek alalim derken ne hakliymis baksaniza.
Sagbek alinmayacagini bildigi icin sürekli sagbekle baslayalim diyordu.
Bu arada rüyamda baskani gördüm arkadaslar,paralari gabrice verdik diyordu bana."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Fiziğinden özelliklerinden falan vazgeçtim, bize golcü lazım. Leblebi gibi gol atsın yeterTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
4-5-1 oynucaksak almasakta olur ama 4-4-2 oynucaksak alalım ben olsam hocanın yerinde bu günkü gibi oynatırdım. hem ortasaha cok güçlü hemde takım defansı. hoca gabriçi alırsak 4-4-2 oynarız demiş. 4-4-2 görecegiz. sakatlıkta falan oynayabilecek bir forvet alsınlar alternatif. illa transferde yapmaya gerek yok eren varya veya göksu hoca bilir ben bu hoca ne derse onu yapsın yönetim akıllı adam bu7777777777777777777777777777777777
Yorum
-
İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületayfun + para = orham şam daha iyi olabilir
başka çare ile sağ bek işini halledelim
serkanı verelim mesela,nasıl olsa orta sahamız barca gibiserkan a gerek yok...
En son BALKAN 06 tarafından düzenlendi; 09.08.2009, 13:19.YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
Yorum