Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bilgileriniz için teşekkürlerimi sunarım ama sizce de gitmesi kötü olmaz mı o bizim sembolümüzdü fakat iyi bir para kazandıracaksa (6,5-7 m) kulüp menfaatlari gereğince satılabilir peki o para ile kaliteli bir forvet alınma ihtimali var mı??
    sembol ama gerçekçi olmak lazım

bence ilk tercih sağbek antony vanden borre olur,

forvete yerli bir alternatif alırlar
    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

bilgileriniz için teşekkürlerimi sunarım ama sizce de gitmesi kötü olmaz mı o bizim sembolümüzdü fakat iyi bir para kazandıracaksa (6,5-7 m) kulüp menfaatlari gereğince satılabilir peki o para ile kaliteli bir forvet alınma ihtimali var mı??
      Cok komik, daha gecen sene 10 Milyona transfer olucagina duydugumuz an nasil yapar, gidemez diye yorumlar vardi.. Sindi 6 milyona raziyiz.

Bence Yattara bu sene eski formuna gelecek. Sebep? Artik Yattaranin alternatifi var, calismasi lazim..
      twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• İyi bi forvet alınacaksa Yattara satılsın ama iyi teklif geldi borçlarımızın bi kısmını gelen parayla karşılarız mantığıyla satarlarsa bu iş ilerde yönetimin önüne kazık gibi dikilir...
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

alternatif dediiğiniz geçende yazdığınız olan gurbetçi tunay torun mu acaba ??
          ...

Yorum

• İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cok komik, daha gecen sene 10 Milyona transfer olucagina duydugumuz an nasil yapar, gidemez diye yorumlar vardi.. Sindi 6 milyona raziyiz.

Bence Yattara bu sene eski formuna gelecek. Sebep? Artik Yattaranin alternatifi var, calismasi lazim..

YATTARA: "SABIRSIZLANIYORUM"

Bordo - mavili takımın Hollanda kampında Standard Liege ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan Gineli futbolcu Ibrahima Yattara, sahalara dönmek için sabırsızlandığını söyledi. Yattara, takım arkadaşlarını Sivasspor karşısında aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ettiğini ifade ederek, "Maçı izlerken yerimde duramadım. Orada olmayı çok isterdim. İnşallah en kısa zamanda bende sahalara dönüp, takımımın başarısına katkı yapmak istiyorum. Takımdaki rekabet üst düzeyde olduğu için formayı kapmak için çok çalışmam gerekiyor" dedi.

DHA

Yorum

• İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yönetim göze almış sanırım bu duruma bakalım zaman neler gösterecek
              ...

Yorum

• İlk olarak melihkuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ibrahim akın ve gökhan güleç'in transferinde ısrarcıyım. bu iki futbolcuyu mutlaka almalıyız. gökhan güleç gerçekten yetenekli bir santrafor. bursasporla yollaırnı ayırmak üzere. kasımpaşa ile anlaştığını duymamıştım ama eğer anlaşmamışsa mutlaka trabzonspor'a kazandırılmalı. ibrahim akın'ın da ibb'den ayılmak istediğini herkes biliyor. onu da sol açığa kazandıraiblirsek bu sene fb ve gs'den sonra en müthiş takım biz oluruz.
                ya su gokhan gulec , serhat , necati isimlerini birakin artik hatta fatih tekkeyide birakin bence artik yonetim almiyacak alsada ne kadar faydali olacak o da mechul eski fatih gibi oynayabilecekmi o mechul, gercekten futbolcu bilginiz varsa adam gibi futbolcular yazinda bizde himmm diyelim. sirf forvet alalim diye forvet transferi yapmaya hep karsiyim karsi olacagim gerekirse 4-6-0 oynayalim ama su olu futbolculari almayalim, gereksiz masraf...

Yorum

Abi Borre'yi şuan ciddi ciddi düşünüyorlar mı yoksa senin tahminin mi ?
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

alternatif dediiğiniz geçende yazdığınız olan gurbetçi tunay torun mu acaba ??
                    herhangi bir bilgim yok

hani olsa tunay çok iyi futbolcu

Yorum

• Kimseye 11 sözü verildiği yok . 18 kişilik kadronun dışında 25'e tamamlayan oyuncu olmayacak , durum bu . Yani kadro içinde kullanılacak bir parça olacak . Bu isim kimin liste başı ? Ünal Karaman . Kimin referansı , Hami Mandıralı . Şimdi ileri geri konuşanların bu isimlerin etkin kullanımı hakkındaki fikirleri nelerdir bulup çıkarmak gerek .

Trabzonspor kulübünün nakit durumu , yabancı kontenjanı gbi durumlar düşünüldüğünde , hava toplarında dominant bir santrafor aranıyorsa ortada olan isimler bellidir .

Batuhan bonservisi bjkye ait , istenen parada çok yüksek . Toplamda Gabric'in maliyetini katlayabilir . Batdal'ın külfeti 1 milyonu bulmuyor .

Batdal kötü oyuncu değil , bunu oyuncunun canlı ve televizyondan buradaki pek çok kişiden fazla izlemiş birisi olarak söylüyorum . Oyun içinde faydalı özellikleri olan bir oyuncu , ofansif bir ortasaha ile çok faydalı olabilir . Forum sayfalarında da pek çok anlatımım mevcut .

Ancak burada fikir tartışmanın olanağı yok . Ezbere konuşan , üstelik ukala ve ahlak problemleri olan pek çok arkadaşımız var . Etkin iletişim mümkün değilse , zamana bırakmak en iyisi . Daha önce Gülselamgazi , Yelen gazi oldum , şimdide Battalgazi olurum . Kulübüm için çok mu ?
                      En son Serdar A tarafından düzenlendi; 10.08.2009, 14:35.

Yorum

• Yattarayı satıp,as takıma forvet alıp 4-4-2'ye donerlerse ilk defa bu kadar umutlu oldugum takımdan en fazla 3.'lük beklerim...

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi Borre'yi şuan ciddi ciddi düşünüyorlar mı yoksa senin tahminin mi ?
                          hem benim tahminim hemde alma ihtimali olabilir

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kimseye 11 sözü verildiği yok . 18 kişilik kadronun dışında 25'e tamamlayan oyuncu olmayacak , durum bu .

Trabzonspor kulübünün nakit durumu , yabancı kontenjanı gbi durumlar düşünüldüğünde , hava toplarında dominant bir santrafor aranıyorsa ortada olan isimler bellidir .

Batuhan bonservisi bjkye ait , istenen parada çok yüksek . Toplamda Gabric'in maliyetini katlayabilir . Batdal'ın külfeti 1 milyonu bulmuyor .

Batdal kötü oyuncu değil , bunu batdal canlı ve televizyondan buradaki pek çok kişiden fazla izlemiş birisi olarak söylüyorum . Oyun içinde faydalı özellikleri olan bir oyuncu , ofansif bir ortasaha ile çok faydalı olabilir . Forum sayfalarında da pek çok anlatımım mevcut .

Ancak burada fikir tartışmanın olanağı yok . Ezbere konuşan , üstelik ukala ve ahlak problemleri olan pek çok arkadaşımız var . Etkin iletişim mümkün değilse , zamana bırakmak en iyisi . Daha önce Gülselamgazi , Yelen gazi oldum , şimdide Battalgazi olurum . Kulübüm için çok mu ?
                            Abi alınırsa Umut - Gökhan ikilisini zorlar mı ?

Yorum

• Önce Yattara'yı satalım.Umut +para teklifiyle şu Bursaspor'un kapısını bir çalalım.Arkasından Uzun vadeli bir ödeme planıyla Batuhan'ı kadroya katalım.Sonra 5 yıl herkes sussun.

Yorum

hem benim tahminim hemde alma ihtimali olabilir
                                o süper olur işte forvet işine takıldım ben inşallah dediğiniz gibi tunay torun alınır
                                ...

Yorum

Yükleniyor...
                                X