Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kayseri Makukula'yı nasıl alabilir ? Bir bilgisi olan varmı , balon mu yoksa sahiden alıyorlar mı ?

Yorum

• İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ibrahim zorda bonservisi falan var gökhan iyi olurdu aslında bonservisi elinde
      ibrahim akın mutlaka gerekli. hem trabzonlu hem de başarıya aç bir futbolcu. eğer onu istanbul hayatından koparabilirsek ikinci orhan çıkrıkçımız olur. adam müthiş yetenekli ama tek kusuru gece hayatına düşkün olması. istanbuldan uzaklaşırsa kendine gelir. trabzonspor da çok büyük bir başarı elde edeceğine eminim. gerçi sol kanatta gabriç var ama ibrahim hem sol açıkta hem de forvet hattında oynayabiliyor. bjk'ya attığı golde klasını bir kez daha göstermiş oldu. keşke bu futbolcuyu takıma kazandırabilsek.

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Zannetmiyorum ama öyle olması için dua ediyorum.
        Bazı arkadaşlar kızacaklar ama benim alınmasını istediğim ilk adam hala o.
        Gönlümden geçen de Yattara ile Song'un satılıp Atiba ile Afolabi'nin alınması.
        Sınıf atlarız çok iddialıyım.
        Kimsenin kızacağını zannetmiyorum ben hergün Atiba ile ilgili bir gelişme var mı diye gezinip duruyorum nette.

Yorum

• transfer sezonu bitene kadar herşey olabilir

kadromuzdan oyuncu da gidebilir

oyuncuda alabiliriz

sonuna kadar bekleyin......
          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kayseri Makukula'yı nasıl alabilir ? Bir bilgisi olan varmı , balon mu yoksa sahiden alıyorlar mı ?
            alınmış sanırım takımla beraber kayseriye gitmiş yazıyordu bi haberde
            ...

Yorum

• Acaba Bursaspor Sercan için Umut+para para teklifine ne der?

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                transfer sezonu bitene kadar herşey olabilir

oyuncuda alabiliriz

Matrix abi var mı gelişme ????
                yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Acaba Bursaspor Sercan için Umut+para para teklifine ne der?
                  Hayır der.
                  yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

oyuncuda alabiliriz

az daha açık konuşsanız
                    ...

Yorum

oyuncuda alabiliriz

Atiba hala gündemde var mı?Bence Jesterin dediği gibi olur Yattara ve Song gider Atiba ve nijeryalı gelir.

Yorum

Atiba hala gündemde var mı?Bence Jesterin dediği gibi olur Yattara ve Song gider Atiba ve nijeryalı gelir.
                        Bu dakikadan sonra olmaz o is..
                        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Nedir bu taraftar aşağılama halleri...Hatta nedir bu birbirimize fırça çekme sevdası...Başlık transfer başlığı, takımda santrfor oynayabilecek iki adam var yani mutlaka bir transfer yapılacak. Yabancı kontenjanımız yok. Dolayısıyla alternatifler çok değil ve her ismi konuşuyoruz...Ne bu anlamazsın anlamazsın şarkılar....Bal gibi anlar efendim. Trabzonspor taraftarı futbolu hem iyi oynar hem iyi bilir...
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nedir bu taraftar aşağılama halleri...Hatta nedir bu birbirimize fırça çekme sevdası...Başlık transfer başlığı, takımda santrfor oynayabilecek iki adam var yani mutlaka bir transfer yapılacak. Yabancı kontenjanımız yok. Dolayısıyla alternatifler çok değil ve her ismi konuşuyoruz...Ne bu anlamazsın anlamazsın şarkılar....Bal gibi anlar efendim. Trabzonspor taraftarı futbolu hem iyi oynar hem iyi bilir...
                            sivil bmn yöneticileri...
                            Özkan SÜMER

Yorum

yattara giderse sağbek yada forvet olur atiba olmaz

atiba iyi futbolcuydu ama olmadı
                              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• ne song ne de yattara gider. birileri hala bu hayallerle yaşamaya devam ediyor ama bu yönetim ne yattarayı ne de song'u göndermez artık. çünkü önümüzde hem lig hem de -toulousse'yi geçebilirsek- avrupa ligi var . bu sebeple yedek kulübemizin zengin olması gerekiyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X