Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nasıl ne yaptılar..?
    Bizi kasdetmiyorum

Yorum

• Trabzonspor 09-10 kadrosu

Alanzinho
      Barış Memiş
      Ceyhun Gülselam
      Egemen Korkmaz
      Engin Baytar
      Ferhat Öztorun
      Gökhan Ünal
      Gustavo Colman
      Hrvoje Cale
      İbrahima Yattara
      Onur Recep Kıvrak
      Razundara Tjikuzu
      Remzi Giray Kaçar
      Rigobert Song
      Selçuk İnan
      Serkan Balcı
      Tayfun Cora
      Tolga Zengin
      Tony Sylva
      Umut Bulut
      Zafer Yelen

21 oyuncu 14 tanesi son 2 sezonda mevcut yönetim tarafından transfer edilmiş. Tabi biz alışmışız sürekli alandan çok satan yönetimlere. Geçen sene oluşturuldu bu kadro eleştirmek çok yersiz.

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu sezon orta saha gol yükünün çoğunu çeker benim görüşüm.Gökhan-Umut biraz formda olsun 100 golü geçeriz.Kabataslak hesabım 113 gol

Engin 10
        Colman 10
        Alanzinho 15
        Selçuk 5 tane rahat atar bi kere evdeki hesap böyle

7 tanede silvaya yazalım da 120 düz hesap olsun

Yorum

• Broos'un oynatmaya çalıştığı sistemde ben de formda bir Gökhan'ın en ideal futbolcu olacağını düşünüyorum. Umut da kadroda düşünüldüğüne göre bu ikiliyi birden yedeğe düşürecek bir transfer Gökhan'a verilen onca paranın geri dönüşünü riske atmak demektir.

Alternatif olarak Mustafa Pektemek alınabilir, gelecek vaadeden ve şimdi bile bizim ikiliden bazı üstün meziyetleri olan bir futbolcu.

Kapalı defansları da artık kadronun çilingirleri Alanzinho, Engin ve Yattara üçlüsünden biri açar sanırım
          "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• İlk olarak GERONIMO35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            rakiplerin kadroları da 96 daki kadrolarını beşe katlar ama
            fenerbahçe ve galatasaray'ın kadrolarıda geçen sene 5'e katlardı ama katlandı
            7
            Cngz_61

Yorum

• @ Mr'h

Katılıyorum. İyi tespit.

Bu iyi kadroyu bir kaç iyi takviyeyle tam bir takım haline getirebiliriz ama.

Şerhimi de koyayım.

Yorum

• İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Takımımız iyi. Sadri Şener bir tane transfer yapılacağını söyledi ve bu transferin forvet olmayacağını söyledi. Gökhan ve Umut'u hedeflerimiz için yeterli görmüyoruz. Bitirici forvet değiller, kapalı savunmalara, büyük maçlara bu futbolcular ile çıkılmaz. Bunu anlamak için geçen yıllara bakmak yeterli, hala daha hedeflerimiz için yeterli görenler var aklım almıyor. Bu oyuncular 15 gol atmış olabilirler, hatta kıyaslanan Baros kadar bile gol atmış olabilirler. Bir forvet için 5 tane gol pozisyonundan 1 tanesini atması kötü bir istatistiktir. En az 2 olması lazım. Baros kaç pozisyonda 19 gol atmış ona bakmak lazım. Kıyaslarken bunları da göz önününe almak lazım.

Ben forvetleri özellikle büyük maçlar için yeterli görmüyorum, ama yöneticiler görüyor. Hugo Broos'da yeterli görmüyor. Demekki bu işi yönetim daha iyi biliyor.
                aynen katılıyorum. yönetim bu işi herkesten daha iyi bildiği malum. forvete adam almayacağız dediler ve almadılar. ama benim anlamadığım madem bu kadar bu işi herkesten daha iyi bilip herşeyi daha iyi görüyorlar o zaman neden teknik direktör transferi yaptılar. yönetim bu tavırlarıyla teknik direktörün gereksiz olduğu bir kulüp izlenimi veriyor. umut ve gökhandan başka yedekte bile forvetimiz yok ve sadri başkanın "2 forvet bize yeterli" demesini ben anlamış değilim. zaten bu iki oyuncuyu forvet sayarsanız eyvah ki eyvah. bu ikili birbiriyle uyuşamıyor. geçen sene gördük. 20 tane bomboş kaleye gol kaçırdılar ve bizi şampiyonluktan ettiler. kısacası sayın renkdaşlarım saç baş yolacağımız yeni bir lig bizi bekliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. bu kulübe çok büyük zararlar verdiğini düşümdüğüm m. ali yılmaz'ı çok eleştirdim ama adam hiç olmazsa büyük transfer yapma konusunda fersah fersah ilerdeydi.

bu arada, gerekli tepki verilmeseydi yönetim bildiğini okuyup takımın başına samet aybabayı getirmiş olacaktı. Allah'tan bu taraftar bu takıma biraz sahip çıkıyor. Allah bizi büyük bir badireden kurtardı. verilmiş sadakamız varmış.
                En son melihkuzey tarafından düzenlendi; 04.08.2009, 12:33.

Yorum

• Trabzon'un kadrosu genişlediYeni bir ekip olmasına rağmen geçtiğimiz yıl şampiyonluğu son haftalara kadar kovalayan Trabzonspor'un bu seneki hedefi 26 yıllık hasrete son vermek.
                  Bu çok kulvarlı yarışta 'ben de varım' diyebilmek adına genç ve dinamik kadro yapısıyla sezona 'merhaba' diyor. Bordo-Mavililerde Hüseyin dışında geçen yıl oluşturulan kadro aynen korunarak 4 ilave yapıldı şimdiye kadar. Geçtiğimiz sezon boyunca 12-13 kişilik bir rotasyon genişliği yakalayabilen Karadeniz fırtınasında bu sene bu rakamın 17-18'i bulabileceğini şimdiden söylemek mümkün.
                  Geçen yıla göre en önemli gelişme defanstan ayağa oynayarak çıkma çabası. Zaman zaman Selçuk ve Colman'ın saklanmasından dolayı bu çaba akamete uğrasa da Trabzonspor'un ligin iyi pas yaparak çıkmaya aday takımlardan biri olduğunu söylemek yanlış olmaz. Şimdiye kadar ağırlıklı olarak 4-2-3-1 dizilişinde sahaya yayılan Bordo-Mavililerde bu dağılım zaman zaman 4-6-0 gibi futbolda uç nokta olarak belirtilen hale gelebiliyor. Dörtlü defansın önünde Tjikuzu ve ona yakın oynayan Colman, onların önlerinde ve sürekli değişerek oynayan Selçuk-Barış-Engin (Alanzinho, Yattara) ve ileride Umut veya Gökhan. Bu orta saha yapısı ile gerek Umut gerekse Gökhan'ın bu sene çok daha etkili olabilecekleri umulabilir. Herhangi bir sağ bek arayışının olmaması ve geçen bir tam yıl sonrasında takımın halen gerçek anlamda bir sağ beke kavuşamamış olması ise Karadeniz fıkrası tadında bir nazar boncuğu olarak düşünülmüş olsa gerek... Bordo-Mavililer bu sezon çıkış yapabilir İSKENDER GÖNEN (Sabah yazarı): Rakiplerine göre Trabzonspor'un kadro zenginliği açısından istenilen düzeyde olmadığını söyleyebiliriz. Şampiyonlukta var olabilmeleri için ligin ilk 8 maçı büyük önem taşıyor. Savunmanın sağında gerek Serkan, gerekse Tayfun bu yerin oyuncuları değil. Savunmanın göbeğinde Egemen ve Giray arasında uyum yok. Orta sahanın solu yıllardır boş! Broos'un oynatmak istediği sistemde öndeki tek forvetin önemi çok büyük. Her şeye rağmen ben geçen yıla göre Trabzonspor'un daha başarılı bir sezon geçireceğini düşünüyorum

Erdal Hoş / ZAMAN
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak GERONIMO35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    geçen sene baros gibi bir futbolcumuz olsa açık ara şampiynduk
                    Bakın şimdi hem rakiplerin kadrolarını övüyorsunuz hem de Baros bizde olsa açık ara şampiyon olurduk diyorsunuz. Peki Gs niye Baros'la Şampiyon olamadı ? Lincoln-Kewell-Arda-Baros-Nonda var mı bundan daha iyi bir hücum hattı ?????

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizi kasdetmiyorum
                      Pardon o zaman bende bizi sandım
                      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Kapalı savunmalara karşı en büyük silahımız hızlı pas trafiği olacak .

Şimdi dünyada karşısında ağırlıklı olarak katı savunma bulan tek takım biz değiliz . Machester santraforsuz şampiyonlar ligi şampiyonu oldu örneğin . Pek çok büyük takım örneği daha var . Barca misal , Eto nitelikleriyle nasıl bir forvettir , isterseniz bunu tartışalım . Alakasız değil , belki bizi bazı sonuçlara çıkarabilir .

Bence takımımız sezon içerisinde çok daha yüksek bir tempoya çıkabilir . Oyun planı oturdukça pas dizileri ezbere ve çok daha hızlı yapılabilir . Hazırlık maçlarında bunu net şekilde gördüm .

Olaya bu yönden bakıyorum , fikrimi şekillendirende budur . Madem hücum silahımız bu , bunun üzerine yoğunlaşmak gerekir .

Yorum

• İlk olarak M'rh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Zenit'in elinde 2 forvet var şuan. Kornilenko ve F.Tekke. Ben inanmıyorum onların F.Tekke'yi gerçekden ellerinden çıkarmak istediklerine. Boşu boşuna onca yaygara koptu buralarda.
                          Yahu ellerinden çıkarmak istemedikleri adamı sezon öncesi kampına götürmezler mi? Fatih gerçek anlamda bir profesyonel değil. Doalyısıyla bizim dışımızda herkes "elinden çıkarmak " ister onu
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bunun neresi anlamsızz !!!
                            Umut - Gökhan dışında o bölgede kaç tane adam var ?

İsaac'i kiralıyorsun , Eren'i kiralıyorsun adam almıyorsun o bölgeye .

İş mi yani bu ?

Bari Hasan Ahmet Sarı'ya şans verilse ..

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Pardon o zaman bende bizi sandım
                              Yok yav

Yorum

• Paşkanum!

Biraz da yerli piyasaya baksan fena olmazdı hani.

En azından sağ bek ve alternatif forvet ihtiyaçlarımızı hazır FB ve BJK gibi hazımsızlıkla trilyonlar saçarak piyasaya girenler elini eteğini çekmişken yerli piyasadan karşılayabiliriz.

İkili paket anlaşmaları bile yapabiliriz.

Ömer Aysan (Sağ bek) - Murat Tosun (Forvet) / Ankaraspor.

Hem çok para harcamayız. Hem de önlerinde çok daha futbol ömrü olan bu oyuncuları kaliteli takımımıza kazandırır, boşlukları doldurabiliriz.

Ne dersiniz?

Yorum

Yükleniyor...
                                X