Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak usameakcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmre Aygün1
Yorum
-
gabricin bu kadar ustunde durmaya degermi bilmiyorum...alinmassada cok bisey kaybedicegimizi sanmiyrumtut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı yerlerde perşembe günü oynayacağı maçtan sonra imza atacağı söyleniyorfacebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Yorum
-
Insallah Engin veya Alanzinho
Gabric sevdasina heder olup gitmez..hic isinamadim gabrice ve istemiyordum acikcasi insallah utandirir beni[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkürler.İnşallah olur
Yorum
-
İlk olarak Roberto Baggio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim oynadigim takimda 3 tane hirvat arkadasim var. Gabric'i sordum......hic biri tanimiyor. Sharbani'i sordum........gelecegin yeni star adayi dediler. Hadi hayirlisi. Üzgünüm alanzinhoyu oynatmiyacak diye
yok artııııııkkkk
BİZE HER YER TRABZON
Yorum
-
İlk olarak Roberto Baggio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim oynadigim takimda 3 tane hirvat arkadasim var. Gabric'i sordum......hic biri tanimiyor. Sharbani'i sordum........gelecegin yeni star adayi dediler. Hadi hayirlisi. Üzgünüm alanzinhoyu oynatmiyacak diye
merak etme alanzinho ile yerleri farklı. hocanın alan'ı oynatmaması kendi bindiği dalı kesmesi demek olur bana göre. ayrıca ondan bu sene çok ümitliyim,iyi işler yapacak. 90 dak.oynar ya da oynamaz önemli değil. hatta yattara'nın da önüne geçebilir popülarite bekımından taraftarın gözünde.Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...
Yorum
Yorum