Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başka böyle Trabzonlu kim var forvet Batuhan dışında ?
    Alihan ERTÜRK var !!

Yorum

• İlk olarak usameakcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Emre Aygün
      Ankaragucu'ne transfer oldu...
      1

Yorum

• gabricin bu kadar ustunde durmaya degermi bilmiyorum...alinmassada cok bisey kaybedicegimizi sanmiyrum
        tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bazı yerlerde perşembe günü oynayacağı maçtan sonra imza atacağı söyleniyor
          Teşekkürler.İnşallah olur
          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Insallah Engin veya Alanzinho
            Gabric sevdasina heder olup gitmez..hic isinamadim gabrice ve istemiyordum acikcasi insallah utandirir beni
            [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Teşekkürler.İnşallah olur
              Öyle bekliyoruz burda transfer bitmiş havasına girenler var umarım hüsranla sonuçlanmaz

Yorum

• Engin ve Gabric sağ-sol olarak oynar ortada Alanzinho oynar...

Tabi Yattara gelene kadar..
                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• madem istedikleri ve istediğiniz oldu artık forvet transferine geçme vakti geldi sanırım
                  ...

Yorum

• Avrupada oynatamadıgımız bir futbolcu alıyoruz ve seviniyoruz nasıl bir taraftar profiliyiz

Yorum

• Türk sitelerinde gelişmeler çıktı mı??
                      farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• Song'un kalması büyük hata olur diye yazmıştım.
                        Yönetimimiz de aynı şekilde düşünüyor..
                        Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• ali güzeldal da harcandı...takıma geri kazandırılabilir..
                          Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak Roberto Baggio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benim oynadigim takimda 3 tane hirvat arkadasim var. Gabric'i sordum......hic biri tanimiyor. Sharbani'i sordum........gelecegin yeni star adayi dediler. Hadi hayirlisi. Üzgünüm alanzinhoyu oynatmiyacak diye
                            alanzinhoyu oynatmayacak adama ben teknik direktör demem. bir teknik direktör düşünün elinde bir messi var ve klübede oturtuyor.

yok artııııııkkkk

*
                            BİZE HER YER TRABZON

Yorum

• İlk olarak Roberto Baggio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim oynadigim takimda 3 tane hirvat arkadasim var. Gabric'i sordum......hic biri tanimiyor. Sharbani'i sordum........gelecegin yeni star adayi dediler. Hadi hayirlisi. Üzgünüm alanzinhoyu oynatmiyacak diye

merak etme alanzinho ile yerleri farklı. hocanın alan'ı oynatmaması kendi bindiği dalı kesmesi demek olur bana göre. ayrıca ondan bu sene çok ümitliyim,iyi işler yapacak. 90 dak.oynar ya da oynamaz önemli değil. hatta yattara'nın da önüne geçebilir popülarite bekımından taraftarın gözünde.
                              Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
                              96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...

Yorum

• şu forvet işinide halledirsek tamamdır bu iş...
                                farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

Yükleniyor...
                                X