Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi doğrudur , nasıl bir şey oynanabileceğine dair örnek vermek istedim . Bazen kısaca bir kadro yazmak , uzun uzun yazılandan daha çok şey anlatabiliyor .

Bence bu takım 70'lerin Brezilyasını anımsatıyor . Günümüz Barca'sının 4-3-3'ü ve ManU'nun 4-6-0'ı derken aslında hepsinin çıkış noktası olan Zagallo'nun 4-2-4'ü artık pek hatırlanmaz oldu . Bir tane Piazza bir tane de Alberto bulabilirsek bu iş tamamdır .
    Olmazsa olmaz Rivelinho
    Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      matrix5782; hocam yeni haberler varmı?

bide şu bia işi ne durumda acaba?
      dünkü söylediklerim geçerliliğini koruyo

sende benim gibi bia yı mı istiyon yoksa

tamam rothen kendini ispatlamış ve kaliteli futbolcu ama rothene o kadar para vereceğine 19-20 yaşındaki bia yı tercih edrim hem tek kanatta oynamıyo sağ ve sol açık hem verdiğin parayı ilerde geri alırsın hem de 5 sezon kanat sorunu yaşamazsın izlediğim en yetenekli ve geleceği parlak futbolculardan biri
      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben bunu Tekke transferi için derim.

31 yaşındaki Tekke'ye 2 Milyon € ver(e)miyorsun , 31 yaşındaki diğer bir oyuncu Rothen'e 4 Milyon € veriyorsun !?
        Veremiyoruz değil vermiyoruz nedenini düşünmek bile istemiyorum..
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Olmazsa olmaz Rivelinho
          Abi Rivelinho bizim Selçuk

Gerson'da Colman olsun

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dün Polonya basınında Chinyama haberleri çıkmışta pek kanım ısınmadı şu adama. 26 yaşına kadar Zimbabve liginde kalmış adam arada bir kiralanmış polonya ligine. Bu senede Zimbabve milli takımında bile ilk 11'e giremiyor. Gerçi bunlar benim için pek önemli değil 26 maçta 19 gol atmış geçen sene eğer oyuncu izlenmiş ise ve kaliteli bir oyuncu olduğuna karar verilmişse makul bir bonservisle transfer edilebilir.
            sadece kuvveti var başka bir fonksiyonu yok polanyadan adam alacaksan bunu değil robert lewanndovskiyi alacaksın

Yorum

• Bia ile ilgileniyormuyuz acaba?
              .

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sadece kuvveti var başka bir fonksiyonu yok polanyadan adam alacaksan bunu değil robert lewanndovskiyi alacaksın
                aga işde ya sua damı diye diye bitiremiyorum ama ah ulan ah ne diyim ben
                !

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi Rivelinho bizim Selçuk

Gerson'da Colman olsun
                  Valla haklısın birçok kişinin tersine bayılıyorum Selçuğa ama nedense bizim taraftar sevemedi çok Selçuğu
                  Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bia ile ilgileniyormuyuz acaba?
                    ilgileniyoruz ama tık yok hocada onay vermişti

Yorum

Neden,pawel brozek olmaz mi?

Gecen sezon chinyama kadar gol atmis ve bilinen bir oyuncu.

Pawel brozek i isterdim sahsen...

Maliyeti en az 3 milyon euro vardir,bu yüzden zor bir transfer...
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Mahmut Aksu'nun Polonyada Chinyama için görüştüğü doğru mu? Polonya basınındada aynen böyle çıktı haber.

Yorum

• Lewandovskiyi Dortmund'da cok istedi,
                          bonservisinde problem cikmis.
                          alamadilar sonucta.

.
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Beyler geçenlerde Arjantin liginden bi uşak izlemiştim ismi ; Christian fabbiani (Ücreti) Tekniği ; Mükemmel , Futbol zekası : Mükemmel , Kalıbı : Yerinde

Biraz şovmenimsi bir futbol oynuyor ama Forvet için çok ideal bir isim. Üzerinde durulması gerek.

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Valla haklısın birçok kişinin tersine bayılıyorum Selçuğa ama nedense bizim taraftar sevemedi çok Selçuğu
                              Bizim taraftar Selçuk'tan çok şey bekledi sezonda 10 gol 15 asist gibi.Tabi olmayınca da hayal kırıklığı oldu.

Bana sorarsanız Selçuk'un geçen sezonki performansı vasatın üzerinde.Bu sezon daha verimli bir Selçuk izleyeceğiz.
                              Bordomavi.net

Yorum

• Forvet transferi yapılacaksa bonservis bedeli ödenmemeli bana kalırsa tecrübeli, bu yıl işimizi görecek bir oyuncu da alınabilir keşke Taner Gülleri'yi alsaydık bir nebze olsun bu ihtiyacımızı karşılardı yönetimin de bu mevkiye flaş transfer yapacağını sanmıyorum alınacak oyuncu Gökhan Ünal isminin önüne geçmez ve geçmemeli.
                                Trabzon SK 1967
                                #8 Adam Maher

Yorum

Yükleniyor...
                                X