Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAh şu Yattara oynasada görsek sağ açık
keşke oynasa
ama ortada da bi gerçek var ki oynamıyor,
ya formsuz-ya sakat- ya cezalı-ya isteksiz
34 maçtan 4 maçta verim alıyoruz,
yattara severler kızmasın ama istatsitkiler ve gerçekler ortada...YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
Sağ taraf ve forvet bariz sırıtırken sol tarafa adam aramak zaman kaybı bence de.
Orası da eksik ama 3.sıradaki eksik.
Ben yaptığımız transferleri beğeniyorum.Tjikuzu ve Engin bence çok iyi transferler.
Eğer Engin,Türk değilde Brezilyalı olsaydı adı da Engininho olsaydı,şuan basında flaş transfer diye gösterilirdi...İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm
https://twitter.com/HuseyinnKurt
Yorum
-
İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoynasa
keşke oynasa
ama ortada da bi gerçek var ki oynamıyor,
ya formsuz-ya sakat- ya cezalı-ya isteksiz
34 maçtan 4 maçta verim alıyoruz,
yattara severler kızmasın ama istatsitkiler ve gerçekler ortada...
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağ kanat koridor gibi dururken, forvetlerimiz gol atamama için yarış halindeyken sol tarafa futbolcu transfer etmenin mantığını birisi bana açıklarsa çok sevinirim."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir kaç yerli sağ bek önermesi.
Koray Arslan - Eskişehirspor - 25 yaş
-Defansif yönü oldukça kuvvetli, kademe anlayışı sağlam- sert bir sağ bek-
Orhan Şam - Gençlerbirliği - 23 yaş-
- Stoper ve sağ bek mevkilerinde oynayan, top tekniği üst düzeyde bir oyuncu-
Ömer Aysan - Ankaraspor - 27 yaş
- Tam bir bek oyuncusu, savunma aklı iyi, hücum yönü kuvvetli, top tekniği yüksek-
.
.
Bu 3 oyuncunun çok iyi sağ bekler olduğunu düşünüyorum.
Orhan Şam'ı çoğumuz biliyoruz. Koray Arslan'ı ise TSYD maçlarında izleme fırsatı buldum yeniden, açıkcası Orhan'dan çok da fazla eksiği yok. Hücum yönü biraz zayıf ama kabul etmek lazım.
Ömer Aysan ise bence çok kaliteli bir futbolcu.
Yıllar yılı izlemişliğim var, Bursaspor ve Ankaraspor kariyerlerinde hep belirli bir çizginin üstünde oynayan bir futbolcu.
TSYD maçlarında forma giymedi. Sakatlık gibi bir problemi var mı bilmiyorum.
Bir tercih sıralaması yaparsam. Öncelikle Ömer Aysan, sonrasında Koray Arslan ve listede son sırada bulunma nedeni Kulüp Başkanı olan Orhan Şam var.
Ömer Aysan Bursaspor'da başarılı bir performans ortaya koyarken Rubin Kazan ve Galatasaray kulüpleri ile de ismi sıkça anılan bir isim.
Son dört sezondur belirli bir kapasitenin üzerinde oynayan ve sıklıkla forma bulan bir oyuncu.
TSYD kupasında forma giymemesinin nedeni de kasıklarında yaşadığı ağrıymış.
Fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdürüyormuş.
Ağır bir sakatlığı yok anlaşılan.
Ömer Aysan isminde olmazsa da Koray Arslan isimlerinde ısrarcıyım.
Takımıma gerçek mevkisi sağ bek olan daha önce sağ bek oynamış olan bir sağ bek istiyorum. Sağ bek transferinin gerekli olduğunu düşünüyorum. Yurt içinden iyi bir sağ bek alabileceğimize inanıyorum.
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de biraz Ömer Aysan lobisi yapayım bari.
Ömer Aysan Bursaspor'da başarılı bir performans ortaya koyarken Rubin Kazan ve Galatasaray kulüpleri ile de ismi sıkça anılan bir isim.
Son dört sezondur belirli bir kapasitenin üzerinde oynayan ve sıklıkla forma bulan bir oyuncu.
Takımıma gerçek mevkisi sağ bek olan daha önce sağ bek oynamış olan bir sağ bek istiyorum. Sağ bek transferinin gerekli olduğunu düşünüyorum. Yurt içinden iyi bir sağ bek alabileceğimize inanıyorum.
Kapatalım lütfen artık bu konuyu..
Yorum
-
Gökdeniz gittiğinden bu yana ters tarafa " önlem almaya değecek " bir güç koyamıyorduk ancak özellikle geçen sezon takım tam anlamıyla Yattara üzerine kaldı .
Sol tarafta Cale , Ersun hocanın taktik anlayışına rağmen pek ileride varlık gösteremedi . Sağ tarafta da Yattara sürekli kademeli savunulunca gol aksiyonları genellikle Colman-Selçuk üretkenliği ve Umut-Gökhan ikilisinin rakip defans önünde yarattığı karmaşadan geliyordu .
Buna rağmen sağ kanadımız ligin en çok isabetli orta yapanı oldu . Serkan , Tayfun ve Yattara üçlüsü geçen sezon isabetli ortalar dışında , isabetli vuruşla çok rahat gol olabilecek 20'den fazla yan topu ziyan oldu . %50'si gol olsaydı bu gün başka şeyler konuşulurdu . Üstelik Serkan oynadığı her maç Yattara'nın verimini düşürecek yanlış topsuz alan oyunlarına yöneliyordu .
Yattara'nın futbolunda düşüş olduğu kabul edilebilir . Ancak bu sezon Yattara'ya alınacak önlemlerde de bir düşüş olmak zorundadır . Zira rakip takımı bu mecburiyete itecek bir oyun yapısı oluştu . Olaya analatik olarak bakarsak Yattara'nında eskiye yakın bir verim düzeyine çıkması mümkündür .
Birde ne kadar dikkatimizi çekiyor bilmem . Hızlı hücum temel karakterimizi olacak , tamamda bu hızlı hücumlar kanatlara ters toplarla birleşirse Yattara'nın verimim hangi düzeye çıkar bir düşünmek gerek . 5 yıldır Yattara ile oynuyoruz . Yattara'lı oyun kurgumuzda ; Yattara kaleye 50-55 metre mesafede iken top ona atlılır , bütün takım durup ona bakar . Yattara 3 futbolcuyu geçer , birini tekrar geçer , savunma dengesini bozar ve milimetrik bir top atar . Top bizim oyunculardan birine çarpıp gol olur . Eğer bu senaryo gerçekleşirse Yattara başarılı , gerçekleşmezse başarısız .
Değerlendirme kriterlerimizi gözden geçirmekte fayda var .
Yorum
-
Tekke haberi inandırıcı gelmedi bana da.Daha önce çok sağlam kaynaklardan duyumlar almıştık ama transfer olmadı.Yeniden ümitlenmeyin bence.
Bu hafta içinde Gabriç transferi bitebilir.Ayrıca dün Matrix abinin söylediği 2 yerli oyuncunun biri Samsunsporlu Turgut olduğunu söylemişti zaten diğeri de bence Orhan Şam ..
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de biraz Ömer Aysan lobisi yapayım bari.
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökdeniz gittiğinden bu yana ters tarafa " önlem almaya değecek " bir güç koyamıyorduk ancak özellikle geçen sezon takım tam anlamıyla Yattara üzerine kaldı .
Sol tarafta Cale , Ersun hocanın taktik anlayışına rağmen pek ileride varlık gösteremedi . Sağ tarafta da Yattara sürekli kademeli savunulunca gol aksiyonları genellikle Colman-Selçuk üretkenliği ve Umut-Gökhan ikilisinin rakip defans önünde yarattığı karmaşadan geliyordu .
Buna rağmen sağ kanadımız ligin en çok isabetli orta yapanı oldu . Serkan , Tayfun ve Yattara üçlüsü geçen sezon isabetli ortalar dışında , isabetli vuruşla çok rahat gol olabilecek 20'den fazla yan topu ziyan oldu . %50'si gol olsaydı bu gün başka şeyler konuşulurdu . Üstelik Serkan oynadığı her maç Yattara'nın verimini düşürecek yanlış topsuz alan oyunlarına yöneliyordu .
Yattara'nın futbolunda düşüş olduğu kabul edilebilir . Ancak bu sezon Yattara'ya alınacak önlemlerde de bir düşüş olmak zorundadır . Zira rakip takımı bu mecburiyete itecek bir oyun yapısı oluştu . Olaya analatik olarak bakarsak Yattara'nında eskiye yakın bir verim düzeyine çıkması mümkündür .
Birde ne kadar dikkatimizi çekiyor bilmem . Hızlı hücum temel karakterimizi olacak , tamamda bu hızlı hücumlar kanatlara ters toplarla birleşirse Yattara'nın verimim hangi düzeye çıkar bir düşünmek gerek . 5 yıldır Yattara ile oynuyoruz . Yattara'lı oyun kurgumuzda ; Yattara kaleye 50-55 metre mesafede iken top ona atlılır , bütün takım durup ona bakar . Yattara 3 futbolcuyu geçer , birini tekrar geçer , savunma dengesini bozar ve milimetrik bir top atar . Top bizim oyunculardan birine çarpıp gol olur . Eğer bu senaryo gerçekleşirse Yattara başarılı , gerçekleşmezse başarısız .
Değerlendirme kriterlerimizi gözden geçirmekte fayda var .
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimden gelen cevabı söylüyorum sağ bek konusunda: " Türkiye de söyleyin bi iyi bir sağ bek alalım ama yok" aslında ben de hak veriyorum o nedenle yabancı transferin sağ bekten yana kullanılması gerektiğini düşünüyorum...
Zaten benle her konuda aynı düşünmek zorunda da değiller.
Ama ben Türkiye'de bir kaç tane iyi sağ bek olduğunu düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöylediklerine yüzde yüz katılmakla beraber sağ bekimizin çok güçlü savunmacı olmasını istiyorum. Serkan ve Tayfun her ne kadar kısmen faydalı olsalar da Yattara'nın arkasında gerçek manada bir sağ bekin olmasını çok hayati görüyorum açıkcası.
Sağ bek şart.
Sol çizgiden evvel , santrafordan önce sağ bek şart .
Bence geçen sezon şampiyonluk santrafor eksikliğinden kaçmadı . Savunma zaaflarımız bu fırsatı tepmemize sebep oldu .
Yorum
Yorum