Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İsaac&Ferhat Manisa'da

Bordo -mavili takımın gözden çıkardığı İsaac Promise ve Ferhat Çökmüş, Manisaspor ile anlaşmaya vardı. Hollanda kampı kadrosuna dahil edilmeyen İsaac ve sözleşmesi uzatılmayan Ferhat'ın, Ege ekibiyle çalışmalara başlayacağı dile getirildi.
    Bu iyi oldu İsaac başarılar . İnşAllah kendine gelirsin

Yorum

• şu anda yabancı sayımız 7 yönetim bir yabancı bir türk oyuncu alarak transferi kapatır büyük ihtimal yabancı adayım hutchinson türkde fatih olmassa orhan şam..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Elimizde kaldı 2 tane forvet. Aslına bakılırsa sayı olarak 2 taneler, forvet filan değiller ya neyse. Isaac de gittiğine göre yönetim daha neyi bekliyor anlamak güç. Umut ve Gökhan'dan beklenen performans alınamayınca Ersun Hoca'yı ofsayt kuralının ne olduğunu bilmeyen Isaac'ı oyuna almıyor diye eleştiren arkadaşlar ne yapacak onu daha çok merak ediyorum

Yorum

• Isaac gittiğine göre, yabancı transferi beklemeye koyulabiliriz. Atiba diye bekliyorum bu ismi, sadece tahmin..Yalnız, sağ bek ve forvet sıkıntılarımız hala devam ediyor. Onları da bir çözsek fena olmaz.

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Isaac gittiğine göre, yabancı transferi beklemeye koyulabiliriz. Atiba diye bekliyorum bu ismi, sadece tahmin..Yalnız, sağ bek ve forvet sıkıntılarımız hala devam ediyor. Onları da bir çözsek fena olmaz.
            Forvet garanti alınabilir.2forvetle bu iş bu sene devam etmez

Yorum

• en acil bölgelerimizden birisi forvet evet ama bence alınmayacak
              gökhan-umut-eren'le devre arası bulunacak,devre arasında f.tekke gelecek
              inşallah ilk yarı bitene kadar forvetlerimiz geçen seneki kadar şanssız ve çolpa olmaz da yönetim zor durumda kalkmaz...
              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Isaac ve Ferhat için iyi olmuş. Hem oynayabilecekleri, hem de kendilerini gösterebilecekleri bir takım. Umarım Ferhat önlibero oynar. Isaac da kafasını futbola verir. Hayırlısı olsun.

Yorum

• Mikkel Thygesen
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bize forvet şart oldu bölelikte üç kulvardada 2 forvetle olmaz bu iş

yönetim bunun farkındadır işllah

Yorum

• Sadri Başkan bilir işini bu takıma kesinlikle adam gibi bir forvet gerekli bunun farkındadır.. zaten Isaac gönderildi hem kontenjan açıldı hem de 3 olan forvet sayısı 2 ye düştü... daha ne ??

Yorum

• bari kampa yetişseler ne kadar geç gelirse o kadar zor alışacak
                        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Kesinlikle forvet gerekli.Hollanda kampına yetiştirilmeli
                          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• yenı kalktım ruyamda da gordum atiba,pascal feindoundo,Fatih tekkeyi almıştı Trabzon acaba sadece ruyamı olacak bu transferler yoksa ruyam gercek mı olacak ?
                            Hastikoz

Yorum

• Sağ bek alınmazsa nolucak acaba,3-5-2 oynayalım bari. Müthiş de oynarız ya
                              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• çok yanlışşş kadro kurduk yineee çooooooooooook,sezon içindee serdar balinin yorumlarını şimdiden kestirebiliyorum valla
                                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

Yükleniyor...
                                X