İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZerre kadar kafası olan o statda Fatih diye bağırmaz doğru. Peki sen biliyormusun Avni Aker'de Fatih diye bağıracak ne kadar kafasızın olduğunu, gemileri yakabilecek bir sürü taraftarın olduğunu. Bunları kim engelleyecek söylermisin, var mı iyi bir forvet transfer etmeden engelleme şansın. Varsa söyle. Ama yönetimin bu Trabzonspor'a zarar verecek kafasız seyirciyi engelleme imkanı var. Çok iyi bir forvet transfer ederek bunu engelleyebilir. Ama yönetim çok iyi bir forvet transferi yapmadığı müddetçe o kafazı diye nitelendirdiğin taraftarın kafasızlığına ortak olmuş olur. Yönetimin işi kafasız taraftarın kafasızlığına ortak olmak değildir. Yönetimin işi her zaman ve her yerde Trabzonspor'un menfaatlerini korumak ve kollamaktır, taraftar gibi fevri hareket etme lüksüne sahip değillerdir. Biz onları bu iş için biçilmiş kaftan olarak seçtik, herkesten aklı başında birileri olarak seçtik ve o makamlara oturttuk. Ama onlar bazı kafasız tarftarların kafasızlığına ortak olacaklarsa, bu kafasız taraftarların kafasızca hareketlerini teşvik edecekse bu yönetimin liyakati sorgulanır arkadaş. Taraftar kafasızlık dahi yapsa yönetimin kafasızlık yapmaya hakkı yoktur.
Onları susturmak için taleplerine boyun eğmek değil.
Kamera düzenini kurarsın.
Bu propogandaya katılıp takıma zarar veren kim varsa stada girişini yasaklarsın.
Emniyetle ortak kolayca halledilir bu iş.
Faydayı zarardan ayıramayacak bir virüs grubunun susturulması için, bu farkı dahi göremeyenlerin taleplerinin yerine getirilmesini beklemek kadar da abes bir beklenti olamaz.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir oyuncuyu istemekle alakası var benim söylediğimin?
Takım sahada maç yaparken, formasını giyen oyunculara rağmen herhangi bir futbolcunun adını o stadda anan terbiyesizdir.
Hain demiyorum çünkü o biraz kafa gerektirir.
İhanet kolay iş değildir.
Hem takımı sevdiğinden dem vuracaksın, hem de tutup sahadaki takımın zarar göreceğini bile bile hönküreceksin.
Bi de bunun adı "istemek" olacak.
Hadi be ordan.
Zerre kadar kafası olan adam o stadda fatih diye bağırmaz.
Bu sesi çıkaran kafanın da odundan farkı olmaz.
Ha başka takımı tutuyorsa bağırsın.
Çünkü o zarar görmemizi ister. Bu normaldir.
Ben trabzonsporluyum diyen birinin stadda forma giyen oyunculara rağmen başka bir ismi sayıklayıp hönkürmesini kimse bana normal gösteremez.
Susuturamazlarmış.
Susmayın efendim.
Susmayanın da ne mal olduğunu anlamış oluruz.
Takımı mı düşünüyor bu kafalar, yoksa kendi istekleri için gemiyi batırmayı dahi göze alacak kadar odunlar mı anlarız.
Biraz ağır olmuş ama, buda ancak bu şekilde anlatılabilirdi herhalde.
Beyinsizler topluluğu tespitin süperdi bu arada...
Yorum
-
İlk olarak sorin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim alehine bağırmak için ne olması gerekiyor sence kardeşim yani sen taraftarsın Avni Aker de sin yönetim alehine ne olursa bağırırsın
Benim işim sahadaki takım. Onun o andaki başarısı için patlatırım gırtlağımı.
Yönetimin tartışılacağı yer tribün değil.
Genel kurul.
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa insanlar bir şeyi çok isterse ve bu olmazsa bazen istemedikleri şeyleri söylebilirler. Ben Emrullahın ne demek istediğini çok iyi anlıyorum, hatta birçok arkadaşında. Bana inanın burda bu kadar isyankar gördüğünüz çoğu kişi Trabzonspor'un daha iyi yerlerde olması için uğraşıyor. Bugün burda birçok konuda atıp tutan bazı arkadaşlar ise geçen senenin başında hiçbirşeyi gözleri görmeden yattara konusunda başkana sallıyordı.
Yönetim taraftarın gözünde hala çıkıp adam gibi açıklama yapmadığı için şahsi ego tatmin eden bir yönetim olarak görülüyor. Hiç kimse bu güne kadar bu makul bir transferin neden yapılmadığını mantıklı olarak açıklamadı!!!
Bu yüzden kimse taraftara yönetime kızıyor diye laf atmasın !!!
mesela geçenlerde bir arkadaş yazmıştı...amacımız trabzonsporun menfaatlerini korumak öyle değil mi?o zaman belediye trabzonspor'umuza sorun çıkardığında, başkanı zor durumda bıraktığında neden yürüyüş yapılmadı ...fatih tekke transferi için yükselen boğucu baskı o zaman neden oluşmadı...
yani tabi ki hoşnut olmadığımız, aklımıza yatmayan durumlarda tepki vereceğiz...ama dediğim gibi dozunu ayarlamamız lazım...yok biz buyuz diyorsak, belediyenin yaptığına karşı da yürüyüş düzenlenmesini beklerdik...21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimin işi o türden taraftarı stada sokmamaktır.
Onları susturmak için taleplerine boyun eğmek değil.
Kamera düzenini kurarsın.
Bu propogandaya katılıp takıma zarar veren kim varsa stada girişini yasaklarsın.
Emniyetle ortak kolayca halledilir bu iş.
Faydayı zarardan ayıramayacak bir virüs grubunun susturulması için, bu farkı dahi göremeyenlerin taleplerinin yerine getirilmesini beklemek kadar da abes bir beklenti olamaz.
Yönetimin istediği şekilde mi tezahürat yapıcam... Oldu>>(KaBuSuN_OLuRuM)<<
Yorum
-
İlk olarak H.Tolga YİĞİT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmen saçmalamışsın...
Yönetimin istediği şekilde mi tezahürat yapıcam... Oldu
Sahadaki takımın kazanmasına yardım edeceksin başka şeye gerek yok.
Zaten taraftarın başka da işi yok.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerde yazıyor yönetimin istediği şekilde tezahürat yap diye?
Sahadaki takımın kazanmasına yardım edeceksin başka şeye gerek yok.
Zaten taraftarın başka da işi yok.21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYüzlerce maça gittim, hiçbirinde işim yönetimle olmadı.
Benim işim sahadaki takım. Onun o andaki başarısı için patlatırım gırtlağımı.
Yönetimin tartışılacağı yer tribün değil.
Genel kurul.alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!
Yorum
-
arkadaşlar bu yönetim bu saatten sonra transfer yapmaz.alaçak olan yönetim giter parayı basar bu gündemteki topcuları alıp gelirdi.ya para yok yada oyalama taktiği yapıp,taraftarı oyalayıp bak biz istedikte topcu gelmiyor,çok para istiyor,yok eşi trabzonu istemiyor gibi taktiklerle seyirciyi oyalıyorlar.görünen köy kılavuz istemiyor.bu takıma bir sağ kanat ve forvetin şart olduğunu.bu yönetim unutmasın gecen sene 100 bin dolar yüzünden yusufu almayarak şampiyonuğu kaybettiler.bu sene hedef şampiyonluksa yönetimin taahüttü biliyorsunuz, o zaman yarın öbürkün şampiyonluk kaybetilinçe başka yerde mazeret aramayın.mazereti kendi yönetiminizde arayın.imzaya gerek yok dedik ya Tonyaliyiz...
Yorum
-
bu fatih tekke muhabbeti mide bulandırmaya başladı.
stadyumda fatih diye bağıracak olan varsa bu işi herkesten daha iyi bildiğini düşündüğü için bağıracaktır. madem varolandan daha iyi, gidişatı değiştirmek için şimdiye kadar ne yapmış. öyle maçta bağırmak işin kolay kısmı.gel sende elini taşın altına sok.hadisene...hiç kimse TRABZONSPOR'dan daha büyük olamaz. Bir futbolcu için kulüp yönetimine kin kusan bence taraftar olamaz.
Yorum
-
Bizim taraftarda bir takımın sahibi olma güdüsü var.
Manevi olarak belki düşünülebilir ama maddi olarak kendini böyle görenler var. Onlar istedi diye oyuncu değişecek sananlar, futbolcu transfer ettirmeye çalışanlar var.
Tribündeki taraftar sadece taraftar olduğunu, sadece takımını desteklemesi gerektiğini anladığı zaman Trabzonspor 2. devrimi de yapacak inşallah. Ama pek umutlu değilim..Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
İlk olarak sorin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson oynadığı sivas maçında ki gibi karaktersiz bi futbolla sivasta yine böyle bi futbolla 3 yiyip gelirlerse ben seni o zaman görürüm bu taraftarı bu kadar çabuk harcamayın beyler bu takım için canını verdi bu taraftar samsun yolunda giresunda bi fidan soldu hapsi bu takım için bu işi yapıp para kazanan ilk fırsatda da arkasına bakmadan kaçan adamlar için (bazı futbolcularımızı tenzi ederim) bu taraftarı harcamayın.
Ben taraftarın vazifesini söyledim.
Tribüne gelen taraftarın vazifesi sahadaki takıma destek vermektir. Onun kazanması için çabalamaktır.
Bunun dışında kalan işlerle uğraşırsan "ev sahibi" olma avantajı diye birşey kalmaz ortada.
Dip not geçelim, kendi canına kıymanın mantıklı bir açıklaması yoktur. Hele bir futbol maçı uğruna intahar etmenin övülmesi, el üstünde tutulması sadece kahraman ve efsane yaratma sevdasındandır.
Yoksa mantıklı bakıldığında saçmalıktan başka birşey değildir.
Hangi durumlarda canın feda edilmesi gerektiği kitaplarda yazar.
Bunu normal gören bir inanca da pek rastlamadım.
Bu mantıksızlığı iyi bir şeymiş gibi göstermeyin....
Herşeyin fazlası zarardır.
İntahar edecek derecede hasta futbol taraftarı, cidden hastadır.
Normal bir insan değildir.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz talep ederken normal mi talep ettiniz de, normal açıklama bekliyorsunuz yönetimden?
İdarenin "istemiyorum" dediği adamı zorla gündeme soktunuz, zorla aldırmaya kalktınız !
Bu hareket ne kadar normal?
Buna karşılık hangi mantıklı cevabı bekliyorsunuz?
Taraftar hangi hareketiyle istemeyi bilmiyor mesela öğrenebilirmiyim veya nasıl istenir? Zorla aldırmak derken kimin kafasına silah dayadılar. Taraftar ısrarla en makul forvet transferini istedi, bunu kendisi için değil bu takım için istedi. Ben bu talepte ve isteme biçiminde her hangi bir gariplik görmedim. Ama Fatih'in istenmemesinde ve istenmeme nedenleri arasında o kadar garip şeyler varki. Bu kadar garip şeye bu kadar sabırı yine az bulmuyorum. Buyrun bu takıma katkı yapmak, adam akıllı yöneticilik yapmak istiyorsanız adam akıllı bir forvet(sadece birşey dikkat edin) istiyoruz. Ben bunu babamın hayrı için istemiyorum. Yıllardır gönül verdiğim, uğruna uykusuz kaldığım, onca yol kat ettiğim, canımdan çok sevdiğim memleketimin takımı için istiyorum. Suçmu adam akıllı bir forvet istemek.TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
İlk olarak mustafa yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolur mu?transferi biz yaparız...takımı sahaya biz sürer değişiklikleri yaparız...bir başkayız biz"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
Yorum