Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hazırlık maçlarında as forvetlerimizin gol bulamaması son derece can sıkıcı bir durum.
    Hoca'nın sol açık ısrarı yerinde bir tutum iken ,sağ bek ve gol atabilen forvet eksiğini dile getirmeyeceğine ihtimal vermek zor.Muhtemel olanı Hoca'nın bu alanlarada takviye istediği ancak yönetimin konuyu sümen altına ittiğidir.
    Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
    Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
    Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• forvetlerimiz gol atamamış. 5 maçta 10 gol atmışız.birtek ben mutluyum bu durumdan. neden mi?
      geçen sene gol yükünü gökhan ve umut çekti. ikisi 29 gol attı.
      orta sahadan gol atabilelen bir istikrarsız colman ve yine bir istikrarsız selçuk uzun şutlarıyla öne çıktı. ama bunların gol sayılarıda önemli rakamlara çıkamadı.
      ortasahada gole yakın oyuncular olması güzel.geçen seneki sorunu aşmamız beni sevindirdi...

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bence ölçü olmamalı,tek forvet oynadık
        Sistemin bundan farklı olmayacak.

Yorum

• yok mu arkadaslar hiç haber...lig başlıyacak biz daha hangi oyuncu alacağımıza karar veremedik..
          Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• ben anlamıyorum hoca illede sol açık istiyor.burada oynayacak çok oyuncu var.bize lazım sağ kanat ve santrafor.şu l tane yabancı hakkımız var onuda böyle harcamayalım tamam sağ kanattan da serkan öyle böyle idare eder.ama allah aşkına bu forvettlerle yine gecen sene gibi başımızı çok taşlara vururuz.gecen sene şu galatasaraylı baroş bizde olsa idi açık ara şampiyonduk.madem forvet düşünmüyorsunuz niye isaaç sattınız.adam bütün hazırlık maçlarında gol atıyor.
            imzaya gerek yok dedik ya Tonyaliyiz...

Yorum

• forvet şart arkadaşlar anladığım kadarıyla bi forvet arıyor yönetim ama gurbetçi futbolculardan direk 11 için değil bu da ne kadar yararlı olur soru işareti
              alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
              yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

• hugo broos ı hiç duymamıştım ama geçen zaman içerisinde hocayı ben çok beğendim...beden dili ve mimikleriyle gerçekten işinin hakkını veren,sorumluluık sahibi ve de burnu havada gurur küpü biri değil...bence çok iyi seçim...

Yorum

• Turgut için söylenenler olumlu.. Ben izlemedim, bilmiyorum. Sadece duyduklarım genelde olumlu şeyler buralarda... Trabzonspor'da, ve Hugo hocamızın elinde kendini daha da geliştirebilir. Alınsın, şans verilsin.

Yorum

• gabric alınırsa,
                    hocanın istediği sol açık işi hallolmuş olacakmı acaba,
                    yani kafasındaki sol açık profilimi gabric...
                    YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Hocamız forvet eksikliğinden ilk zamanlarda bahsetmişti ama sonradan unuttu!!
                      Başkanımızda elimizdeki sağ bek oyuncularının gerçek sağbek olmadığını biliyoruz demişti buda gerçek bir sağbek tranferi olacağını düşünmemi sağlamıştı.ancak gelinen noktada ve mahmut Aksunun Receple yaptığı görüşmeden sonra ben bu transferlerin olmayacağını anladım.
                      hadi hepsinden vazgeçtim solaçıktan,sağbekten ancak bu takıma eğer fatih Tekke tarzı bir santrofor alınmazsa çok acı çekeriz elimizdeki forvet oyuncularıyla bu işin olmayacağı kesin.
                      ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gabriç bugün yarın biter ..

Şu Samsunsporlu '' Süper Solak '' nasıl bir oyuncu ?
                        sercan mı?kim?

Yorum

• demedi demeyin,gökhan ünal klas bir golcu değil,karşı karşıya vuruşlarda umuttanda beceriksiz(bence umut ondan daha iyi plase yapıyor)yine bize saç baş yolduracak.......bize iyi bir santrafor şart.....ts*bochum maçından kısa bir özet upload ettim...link burada

Yorum

• İlk olarak burakaksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sercan mı?kim?
                            Turgut ..

Yorum

• arkadaşlar turgut u çıplak gözle en az 10 maç izledim ve bence umutan iyi ama gökhandan biraz daha kötüdür.ama çok kötü değil yani yedek için çok yerinde bir transfer olur.
                              bak 4. oluyo sercanı da isterim sol kanat.

Yorum

• yönetim bu sene transfer konusunda sınıfta kalmıştır...Geçen sene en çok canımızın yandığı mevkileri dolduramadılar..Kendi görüşüm bu sene geçen seneyi mumla arıyacağız..
                                İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

Yükleniyor...
                                X