İlk olarak mk.esen35 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordo-Mavililer, Gabriç’i transfer ederek, transferi büyük ölçüde kapatmak istiyor.
Neden Caner Erkin'i göremiyoruz?satılık listesinde şu an.
Yorum
-
İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesola adam alınacaksa caner alınsın forvetede madem tekkeyi almıyor yönetim iyi bir yabancı forvet yeterli olur kanısındayımKASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHırvatistan'a sol açık için gideceklerine forvet bulsunlar oralardan...
Sağ bekte olabilir...
Göze,kulağa heryere hoş geliyor.."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak powerts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforvet şart ya sol açığa falan gerek yok bence forvet şart...
Yorum
-
İlk olarak süleyman baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen katılıyorum tamam fatih önemli bir oyuncu ama tek kurtuluş reçetesi olarak görmek yersiz ben gökhan ve umuta güveniyorum ama bitirici bir forvet şart yerli veya yabancı olması fark etmez yararlı olsun yeter.
Hatta Gökhan geçen seneki kadar şans bulursa 20 kusur golün altına düşmez diyorum."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
ben istese yönetimin tekkeyi alabileceğini düşünüyorum.bence yönetim istese bu transfer olur.yönetime baskı yapmamız lazım taraftar olarak.futbolcu izleme konusunda haklısın.ama bu vakitten sonra iyi forvet kalmamıştır piyasada.geç kaldık yani.neden tekke.takımın abiye tecrübeli futbolcuya,son vuruşları etkili adama,sırtı kaleye dönük oynayan adama,kombine satcak adama,taraftarın yeni bir heyecana ihtiyacı var.tekke bu özellikte bir oyuncu
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bugün maci izledim en cok orta sahayi begenmedim. Gabric kesinlikle lazim eger denildigi gibi iyise.
Ortasahayı begenmedinde nereyi begendin kardes? Bence en iyi ortasahaydı Gabrice ne gerek var adam akıllı bir forvet alınsın yeter...........S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleünal hırvatistana gitmiş gabriç için. medyatrabzonihsanbayran
Yorum
-
İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi matrixvardı duyum muyum veriyordu nerelerde
Kamyon carpmışgelir abi buralardadır..............
S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi matrixvardı duyum muyum veriyordu nerelerde
Yorum
Yorum