Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu hoca solkanadı ne zaman istedi görende sanır hoca hergün sol kanat istiyor yönetim Gabrici istedi sonuç belli değil vazgeçilir bu futbolcudan gider adam akıllı forvet alınır hocada illaki görmüştür son 2 maçtaki forvet eksikliğini..
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• 1 milyon taraftardan 2 lira Fatih Tekke Trabzonspor'a

evet bence böyle bir kampanya başlatalım..Madem yönetim yapmıyor transferi biz yapalım..taraftarımızın klübe ne kadar sahip çıktığı da görülür..ve fatih tekke de geldiğinde bu taraftarı mahçup etmemek için daha fazla çalışır..bu yüzden 1 milyon taraftardan 2 lira Fatih Tekke Trabzonspor'a

Yorum

• Şu Mehmet Yıldız'ı bi yerlere satsalarda rahat etsem, dedikodusu bile beni rahatsız ediyor. Bence yönetim bir forvet alıcak ama bunu sessizce basına sızdırmadan halletmeye çalışıyor. Mehmet'de basını oyalamak için ortaya atılmış bir isim olabilir. Necati haberi de yalandır bence. Necati ölmüş ağlayanı yok, Ts formasını rüyasında görür.
        Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Özgürcan mı ?

O kadar düştük mü ya al koy Göksu'yu daha iyi .
          Ozgurcan yas itibariyle kendi yaş grubunun en yetenekli forvetlerinden biridir,

Goksu kıaslamasına girmek dahi istemiyorum,

Ama ozgurcan'ı biraz arastirirsan ne dedigimi anlarsin,

Düsmek kelimesi genc ve gelecek vaadeden bir topcu icin kullanilmamali.
          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir Fatih Tekke'miz olsaydı bu sezon kesin şampiyonduk ! !
            Alihan !

Sen bari yapma yönetim çıktı açıklama yaptı Fatihi almıyoruz dedi daha ne diye sürekli Fatih Fatih e bende Hamiyi istiyorum Şotayı istiyorum futbola geri dönsünler onlarda o zaman..
            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• yalnız yönetim gene sıkıntıya girecek taraftarda kör değil kendileride kör değildir herhalde.
              taraftar gene bastıracak tekke için gidişat ogle bu hazırlık maçları yönetim için iyi olmadı

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O yaş grubundan birini alıcaksak ilk gidiceğimiz adres Batuhan olmalı. Satarlar satmazlar o ayrı bir konu ama şansımızı mutlaka zorlamalıyız. Özgürcan'ı bayadır izlemiyorum ama Ts'de ilk 11 oynayacak kapasiteye ulaştığını sanmıyorum. Kesin birşey söylemek için izlemek lazım tabi.
                Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O yaş grubundan birini alıcaksak ilk gidiceğimiz adres Batuhan olmalı. Satarlar satmazlar o ayrı bir konu ama şansımızı mutlaka zorlamalıyız. Özgürcan'ı bayadır izlemiyorum ama Ts'de ilk 11 oynayacak kapasiteye ulaştığını sanmıyorum. Kesin birşey söylemek için izlemek lazım tabi.
                  yanılmıyosam özgürcan sakaryasporda geçtiğimiz sezon 15 gol(tam bilmıyorum ama bu civarlarda) atdı.ama alternatif isim olabilir bizim derdimiz direk 11 girecek forvet alınmalı

Yorum

• şöyle bir kampanya başlatalım..Madem yönetim yapmıyor transferi biz yapalım..taraftarımızın klübe ne kadar sahip çıktığı da görülür..ve fatih tekke de geldiğinde bu taraftarı mahçup etmemek için daha fazla çalışır..bu yüzden 1 milyon taraftardan 2 lira Fatih Tekke Trabzonspor'a

Yorum

• Biz taraftar olarak ilk önce forvetlerimizin üstündeki baskıyı kaldıralım yönetim gerekeni zaten yapacaktır takımın başındakiler de bizim gibi insan ve eksiklikleri onlar da görüyor illaki, bazı noktalara neşteri vuracaklardır biraz sabır takım iyi yolda.
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Özgürcan'dan bahsediyoruz demi ...

Ben beğenmiyorum , ayrıca Göksu forvet değil mi yahu ??

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Biz taraftar olarak ilk önce forvetlerimizin üstündeki baskıyı kaldıralım yönetim gerekeni zaten yapacaktır takımın başındakiler de bizim gibi insan ve eksiklikleri onlar da görüyor illaki, bazı noktalara neşteri vuracaklardır biraz sabır takım iyi yolda.
                          o neşter geçen sene vurulmalıydı ama hala vurulmadı.Sonrada bazı yönetiler çıkıp forveti sağdan soldan idare edicez diyor.Kendimizi kandırmayalım bunların forvet alacağı falan yok.Bir şekilde kafalarına sokmak lazım,nasıl göremiyorlar bunu hayret ediyorum.

Sabır demişsin gülerim lig başladı nerdeyse! Şampiyonluktan söz etmesinler forvet almazlarsa..

Yorum

• yahu forvet almıyosanız hasan ahmet sarı'yı a takıma alın. ama umut'u oynatmayın şu takımın forvetinde ne olur.

Yorum

• Kaç hazırlık maçı oynadık forvetlerin tek golü yok. Yönetimin, son vuruş becerisi yüksek bir forvet aramaması ve almamasına ihtimal veremiyorum.
                              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• ünal hırvatistana gitmiş gabriç için. medyatrabzon

Yorum

Yükleniyor...
                                X