Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    selçuk-ceyhun(tjikuzu)-colman orta sahası iyi de yattara-alan-gökhan hücum 3 lüsü ile başarılı olabileceğimizi zannetmiyorum..bu üçlüden yattara ve alan ve gökhan'nın birbirlerini tamamladıklarını düşünmüyorum gecen sene 3-0 lık sivas maçında böyle bir tertip vardı sahada..herkese saygı duyuyorum ama bu bağlamda ne alan'a ne de yattara'ya güveniyorum..her nekadar eleştirilsede gökhan'ı aynı kefeye koyamıyorum...
    Ama Hüseyinde vardı
    Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Vallahi Samet dışarıdan gözlemlediğim kadarıyla yönetimde hocayı takan yok
      Takarlar gelecek transferlerde belli olur.
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        http://www.imscouting.com/player_to_watch.aspx?id=YNJ1oE7Okm613Nup790Kkg||&n ame=Almen+Abdi

10 numara

http://www.imscouting.com/player_to_watch.aspx?id=Ar92obso3ZHG+QgJC+wzAQ||&n ame=Cheick+Diabate

Fizikli uzun forvet

http://www.imscouting.com/player_to_watch.aspx?id=JCqkQod/BqH8E+NMooNKgQ||&name=Hassan+Rabia

Golcü

Güzel oyuncular. Gündemimizde değil. Ama olsalar fena olmaz hani

Aruna Dindane'ye 4 milyon € mu istiyor Lens? Neredeyse aynı fiyata Colo Colo'dan Lucas Barrios var. Uzun boylu, teknik, en önemlisi golcü adam. At topu önüne gerisine karışma.
        ( http://www.football-lineups.com/footballer/8592/ )

Sonuç getirecek oyuncular lazım bize. Zamanında Tabata'yı alacaktık örneğin...
        Sabahki mesajım
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ben olsam giderim Necati Atesi alirim.

Gecen sene 35 2.lig maci yapmis gerci cogu yedek olarak ama farketmez. Muhtemelen GS dan bonservisini alack. senelik alacagi para 1 milion euro. 2007/2008 Türkiyede 26 lig macinda 11 gol 4 assistle oynadi.

Nihat gol atmadan döndü türkiyeye hemde 4,5 milion euro bonservisi arti seneli 2,5 milion euro. Yani necatinin son senesni mazeret gösteren nihata da karsi olmasi gerekir. Necati maliyeti düsük.
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben olsam giderim Necati Atesi alirim.

Gecen sene 35 2.lig maci yapmis gerci cogu yedek olarak ama farketmez. Muhtemelen GS dan bonservisini alack. senelik alacagi para 1 milion euro. 2007/2008 Türkiyede 26 lig macinda 11 gol 4 assistle oynadi.

Nihat gol atmadan döndü türkiyeye hemde 4,5 milion euro bonservisi arti seneli 2,5 milion euro. Yani necatinin son senesni mazeret gösteren nihata da karsi olmasi gerekir. Necati maliyeti düsük.
            Allah'tan sen yoksun
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

• Başkan bomba patlatacak bombanın adı Adebayor olacak

mesajları okyunca içime birden böyle bi his yerleşti

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Allah'tan sen yoksun
                Herkesin politikasi ayni olamaz
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Heyecanınızı kırmak istemezdim ama Trabzonspor'un hiç bir oyuncuya artık 4 milyon Euro gibi paralar vermeyeceğini hatırlatmam şart sanırım....
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Heyecanınızı kırmak istemezdim ama Trabzonspor'un hiç bir oyuncuya artık 4 milyon Euro gibi paralar vermeyeceğini hatırlatmam şart sanırım....
                    Alanzinho ya ne kadar verdik?

Yorum

Heyecanınızı kırmak istemezdim ama Trabzonspor'un hiç bir oyuncuya artık 4 milyon Euro gibi paralar vermeyeceğini hatırlatmam şart sanırım....
                      O para zten kimseye verilmez su an.
                      Medya uydurmasi bana göre.
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Farzedelim Yattara satıldı, o zaman?
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Farzedelim Yattara satıldı, o zaman?
                          Satılacak adama neden 61 numara verilsin.

Yorum

• Geçmişi konuşmuyoruz...An itibariyle Trabzonspor un 4 milyon bonservis ödeyip futblcu alma durumu yoktur....Olmamalıdır da...
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Akın kandırmayalım kendimizi...Yattara'ya kimsenin hayal ettiğimiz rakamları vereceği yok...İyisi mi onu motive etmeye çalışalım ...

Yorum

Geçmişi konuşmuyoruz...An itibariyle Trabzonspor un 4 milyon bonservis ödeyip futblcu alma durumu yoktur....Olmamalıdır da...
                                ya niye yok neden yok
                                borçmu artar?bu sebepten ise çok saçma

borçsuz kulup mu istiyoruz sportif başarısı olan kulup mu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X