Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hgundogdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tekkeli Hugo Broos taktikli kadromuz:

----------------------sylva----------------------
    orhan şam------giray----------egemen-------cale
    ----------ceyhun---------------selçuk------------
    yattara--------------colman-------------alanzinho
    -------------------fatih tekke--------------------

bu kadro bu taktikle çok rahat şampiyon olur...
    bence Orhan´i sil sen ben Serkan´a cok raziyim bence müthis bir istekle oynuyor futbolunu....
    hem maalesef gökhan´i kolay kolay kesmezler...
    orta sahayi ama cok begendim
    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• engin baytarı bu takımda görmek istemiyorum. adam 26 mı 27 yaşına mı ne gelmiş. hala daha gelecek vaadediyor. avrupada gelecek vaadeden oyuncu diye 17 yaşındaki adama diyorlar.

Yorum

• Serkanlı ceyhunlu kadro yapılmasına anlam veremedim.

Ozaman atiba,perisic,tjikuzu falan niye alınıyor?

Yani insanlar geçen yılki kadroya takılıp kalmasın.Serkan ceyhun ancak yedek olur yeni kadroda bence.O mevkide ileriye oyunu taşıyabilecek milimetrik paslar atabilecek adamlar lazım.Tjikuzu,atiba serkan ve ceyhundan çok üst seviyedir bu konuda.Ayrıca bence çift forvet oynamalıyız.

fatih-gökhan.
        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu transfer döneminde takımımızdan geçen seneki agresifliği göstermesini beklemek hayalcilik olur.

Zira elimizde gayet iyi bir kadro var. Bu kadroyu yukarı taşıyacak en fazla 3 kaliteli futbolcuya ihtiyacımız var. Bunun yanında da en fazla 2-3 alternatif oyuncuya ihtiyacımız var.

Kalemizde bir Tony Slyva gerçeği var. İkinci kalecilik için ise ben Onur'un yeterli olduğunu düşünüyorum.

Defansın ortası da bence problemsiz mevkilerimizden bir tanesi. Song'un kalacağını, Egemen ve Giray gibi iyi stoperlerimizin varlığını da düşünecek olursak, Tayfun'un da bu mevkide iyi bir alternatif olacağını varsayarsak bu bölgeye de ben öncelikli bir transferin gerekliliğine inanmıyorum.

Defansımızın sol kanadı da bence sorunsuz. Cale gibi istikrarlı, yetenekli bir oyuncu ile Ferhat gibi geleceğin en önemli sol beklerinden olacağına inandığım iki futbolcumuz var.

Ön libero mevkisi için düşünülen isim Tjikuzu bence gayet yeterli ve faydalı bir transfer. Bunun yanında o bölgede Ceyhun gibi bir alternatifimiz de var.

Orta saha oyuncularımızdan Colman ve Selçuk bana göre bu takımın orta saha yükünü taşıyabilecek futbolcular. Bu mevkide Serkan Balcı'yı da unutmamak lazım. Ama bu mevkiye mutlaka rekabeti arttıracak ve takımın kalitesini yukarılara taşıyacak bir futbolcu lazım. 1. transfer gerekliliği buraya.

Yattara ve Alanzinho ve de Barış ise orta sahanın ofansif yönü güçlü olan isimleri. Bu bölge de bir sol açık transferine ihtiyacımız var bence. Engin Baytar transferi bence çok akıllı bir hamle olur. Engin Baytar çok yeteneki ve futbolu çok iyi bilen bir oyuncu zira.

Forvet bölgesinde Gökhan Ünal ve Umut Bulut muhakkak kalması gereken isimler. Isaac'in mutlaka kiralık olarak bir takıma gönderilmesi gerek. Ve bu mevkiye çok kaliteli bir golcü almamız gerek. Bu Fatih Sultan Tekke olabilir. 2. transfer gerekliliği buraya.

Bizim için geçen sene kangren niteliği taşıyan baş konu, sağ bek meselesi.
          Geçen seni elimizde ne yazık ki sağ bek yoktu. Tayfun ya da Serkan o mevkinin gerçek oyuncuları değil zira. Bu transfer döneminde mevkisi sağ bek olan, sağ bek oynayan, sağ bek oynamasını bilen kaliteli bir oyuncu almamız lazım. 3. transfer gerekliliği de buraya

Baktığımda 3 kaliteli oyuncuya ihtiyacımız var.

1- Çok iyi bir orta saha oyuncusu - Hutchison ismi dolanıyor-
          2- Çok iyi bir forvet - Yönetimin bir planı yok ama yoğun bir Tekke isteği var-
          3- Çok iyi bir sağ bek - Cornelis ismi ön plana çıkabilir, Orhan Şam transferi de çok iyi olur-

Tjikuzu, Ferhat ve Engin Baytar transferleri ile sezona başlayabiliriz.
          Yani 3 kaliteli, 3 alternatif transfer.

Meydana çıkan paniğin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Diğer takımlar kadar transfer yapmamıza gerek yok. Biraz sabredelim bence.
          Defans bloğundaki oyuncularımızın kesici özellikleri oldukça iyi fakat topu oyuna sokabilme özellikleri yeterli değil.Bu yüzden song gönderilip bu özelliklere sahip bir oyuncu düşünülebilir.
          Ceyhun gelecek sezon altenatif olarak değilde direk 11 de oynabilecek kapasitede.Herkesin aksine Ceyhun'un ileriye dönük bir ortasaha olarak oynatılırsa cok daha faydalı olacağını düşünüyorum.Tercihim sağ kanat olurdu Ceyhun için.
          Atiba transferi kendisi için söylenenler doğru ise ortasahaya ilaç olacak gibi gözüküyor alınabilirse.
          Sol kanat için Engin'in gereksiz bir transfer olacağını düşünüyorum.Sol kanat için skor katkısı daha fazla olacak özelliklere forvete daha yatkın bir oyuncu tercih ederdim.Mevcut kadronun en büyük handikaplarından biri cezasahası içine ortasaha oyuncularının cok fazla girmemesi ve gol bölgesinde yeterli çoğunluğa sahip olamamızdı bana göre.Ceyhun'u sağ kanatta tercih etmemin sebebi bu. Ayrıca Alanzinho ve Yattara gibi topu cok fazla paylaşmayı sevmeyen isimlerin yanına 3.sünün gereksiz olacağını düşünüyorum.
          Eğer 4-4-2 oynayacaksak Atiba'nın alınması durumunda yabancı kontenjanın tjıkuzu ile doldurulması doğru değil.Yabancı hakkımızı forvet yada solaçık için kullanbilirdik.
          Orta 4'lü için Yattara-Selcuk-atiba-sol açık düşünülürse Tjıkuzu ya zaten yer kalmıyor.

Yorum

• Ben artik suna razigim

Yeterli sag bek, Alternatif Yerli Stoper(Song gidecek gibi), Tjikuzu, Atiba, Forvet

Yani 5 transfer

-----------------------Sylva----------------------
            Sag bek-------Giray-----------Egemen------Cale
            ----------------Selcuk----Tjikuzu----------------
            ---Yattara----------Atiba-----------Alanzinho----
            ------------------Gökan-----------------------

6 Yabanci yani sag bek yerli olmali, Song giderse muhtemelen öyle gözüküyor onun yerinede yerli isim, Colman-Brüls alternatif isimler olur gibi

Yedekler:

Baris,
            1-Umut,
            2-Alternatif Forvet
            3-Brüls
            4-Colman
            5-Ceyhun
            6-Serkan
            7-Tayfun
            8-Alternatif Stoper(song yerine yerli)(ediz vs. olabilir)
            9-Ferhat Öztorun
            10-Zafer Yelen
            11-Ferhat Cökmüs ?
            12-Sanirim Engin Baytarida bir sekilde alacaklar
            2 tane kaleci

11 arti 14 eder 25 kisilik kadro

Sag bek fazla para cikmaz 1-1,5 milion euro
            Stoper icinde ayni 1-1,5 milion euro
            Tjikuzu 850 bin euro
            Atiba diyelim 3.150 yani toplam 4 milion euro tjikuzuyla beraber
            Engin Baytar diyelim 1,5 milion euro
            Forvet diyelim 2-2,5 Milion euro

en fazla 11 milion euro(en fazla rakamlari topladim)

11 Milion euroluk bütcede yoksa Sampiyonlugu konusmaya gerek yok...

...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• orhan şam mevzusunda bizim yönetim dışında başka basiretsiz ve beceriksiz bir klup olmadığı için biz alırız

engin baytar yeri geldiğinde insiyatif alabilen,teknik ve hırslı bir oyuncu sol tarafta ki eksiklğimiz kapayabilecek vasıflara sahip,
              inşaallah alırız.

forvet'e yabancı oyuncu transferi düşünülmüyorsa sık sakatlık yaşaması bir handikap olsa da fatih tekke'nin alınması
              hayırlı olacaktır.

barış memiş fiziğini güçlendirebilir ve basit oynamayı düşünebilirse 'perisic' transferi bizim takıma lüks kaçar.

tjikuzu ön libero'da oluşan açığımıza ilaç olur,hutchinson orta alandaki yumuşak yapımıza sertlik getirir,sağ bek ise (?)
              ve stoper geriden oyunu iyi kurabilen,hızlı ve hamlelerinde çabuk bir yabancı oyuncu almamız başarıya ulaşmamızı sağlar.

Yorum

• heyooooo hüseyin bıraktı kulübe üye oluyorum....
                Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Colman varken Blondel ismi niye çıktı anlamış değilim neticede ikisi de aynı tarzda belki menajerlerin ortaya attığı isim olabilir bana pek inandırıcı gelmedi bu isim.
                  Trabzon SK 1967
                  #8 Adam Maher

Yorum

• Orhan Şam , Murat Ceylan ve Fatih Tekke .

Bu 3 Türk'ü alsan bize üst düzey katıları olur mu ? Bence olur .

Yorum

• hüseyine yapılan haksızlık sevsekde sevmesekde yıllardır hizmet ettive hep topun agzındaydı en cok kahır cekenlerden ve en ozverılı olanlardandı hep söylüyoruz bide kendı ınsanımıza değer vermıyoruz diye vermeyız tabi

Yorum

• Transfer=para demektir. Geçen sene para harcandı, o zaman yömnetim becerkli ve basiretli idi. Şimdi para yok yönetim beceriksiz ve basiretsiz oldu. Burda biz taraftarda nankör oluruz herhalde.

Yönetimin düşüncesi nedir bilmiyorum ama, biz geçen sene alternatif futbolcuları yeterince aldık. 3 tane nokta transfer yeterli olacaktır bu takıma.

Ha Tekke lazımmı bu takıma, Tekkemi bilmiyorum ama onun özelliklerinde birisi lazım. Ama onun alınmama sebebinin ne Özkan Sümer (yanlışsam düzeltin ama onu antepten Özkan Sümer getirmedimi Trabzon'a) nede hacisalihoğlu'dur. Biz burda fanatik, fotomaç gibi hatta daha kötüsü medyatrabzon gibi haber kanallarının haberleriyle asıp kesiyoruz ortalığı. Ne becerileri nede basiretlerini bırakıyoruz...

Yorum

• Trabzonspor’un ön protokol imzaladığı Razundara Tjikuzu’nun transferinde pürüz çıktı!..

Bordo mavili yönetim, Tjikuzu’nun transferi için hem kulüple hem de oyuncuyla anlaşmış ve yabancı oyuncu kontenjanının boşalmasını bekliyordu. Ancak Namibyalı oyuncunun hem alkol problemi hem de ailevi problemlerinin olması sıkıntı yarattı!.. Trabzonspor Yönetimi’nin Tjikuzu’nun bu problemleri nedeniyle bu transferden vazgeçme noktasına geldiği öğrenildi!..

Tjikuzu’nun transferiyle ilgili tek engel bunlarla da sınır değil. Bordo mavili takımın yeni hocası Hugo Broos’un da tecrübeli orta sahanın transferini istemeyebileceği gelen haberler arasında!..

MARATON.COM.TR ÖZEL
                          HABER: BURAK ÖZKAYA
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor’un ön protokol imzaladığı Razundara Tjikuzu’nun transferinde pürüz çıktı!..

Bordo mavili yönetim, Tjikuzu’nun transferi için hem kulüple hem de oyuncuyla anlaşmış ve yabancı oyuncu kontenjanının boşalmasını bekliyordu. Ancak Namibyalı oyuncunun hem alkol problemi hem de ailevi problemlerinin olması sıkıntı yarattı!.. Trabzonspor Yönetimi’nin Tjikuzu’nun bu problemleri nedeniyle bu transferden vazgeçme noktasına geldiği öğrenildi!..

Tjikuzu’nun transferiyle ilgili tek engel bunlarla da sınır değil. Bordo mavili takımın yeni hocası Hugo Broos’un da tecrübeli orta sahanın transferini istemeyebileceği gelen haberler arasında!..

MARATON.COM.TR ÖZEL
                            HABER: BURAK ÖZKAYA
                            inşallah doğrudur bütün kalbimle istiyorum

Yorum

• lig tv comtr defatih tekke röportajı vardı video

Yorum

• İlk olarak ümit akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hüseyine yapılan haksızlık sevsekde sevmesekde yıllardır hizmet ettive hep topun agzındaydı en cok kahır cekenlerden ve en ozverılı olanlardandı hep söylüyoruz bide kendı ınsanımıza değer vermıyoruz diye vermeyız tabi

Ya şu kendi insanımız lafını bırakalım bir kenara. İnsana değer verelim yeterli. İtici olmaya başladı kendi insanımız muhabbeti. Kapasitesi dar insanların sığındığı bir muhabbet duygu sömürüsü.

Yorum

Yükleniyor...
                                X