Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sol açıkta hiç kimseyi oynatamazsak Serkan' ı oynatırız. Bana kalırsa en hayati eksiğimiz sağ bek ve forvet.
    Sol kanat için var zaten oyuncumuz: Alanzinho ve Engin..

Alanzinho sol kanat için alınmamışmıydı o kadar paraya? Ersun Yanal sol kanat için aldık dedi ama hala Gabricin peşinden koşuyo yönetim.

Orta sahamız çok iyi,bize forvet şart.

Yorum

• Bu maçtan sonra forvet ihtiyacımızın farkına herkes varmıştır umarım.
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Hazırlık maçlarının hiç birnde umut ve gökhan gol atamadı ...

Umarım 1 ağustosda Avni Eker de oynanacak maçta gol atarlar...
        farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hazırlık maçlarının hiç birnde umut ve gökhan gol atamadı ...

Diyelim ki Umut boş kaleye denk getirip attı ne yapacağız ?

Arkadaş bu adam çok karakterli bir beyefendi olabilir ama olmuyor işte olmuyor.

Yorum

• Yönetim almadıktan Napıcaksın??Mecbur oynatıcaksın .....Ama takıma katkıda bulunacaklardır...
            farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• ibrahim akın-özgürcan

Al bitir,cokmu zor?
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hazırlık maçlarının hiç birnde umut ve gökhan gol atamadı ...

inş atamazlar atarlarsa başkanın çıkıp ''gökhan ve umut gol atıyorlar masscricht maçında gol attılar forvet almayı düşünmüyoruz''demesinden korkuyorum
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• bizim t. direktör hala sol kanat pesinde. Gecen sezon gördük ki sol kanatsiz da oluyormus ama forvetsiz OL-MU-YOR
                  taraftardan baskasi görmüyor sanirim bu problemi. Aslinda apacik ortada durum.

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ibrahim akın-özgürcan

Al bitir,cokmu zor?
                    Özgürcan mı ?

O kadar düştük mü ya al koy Göksu'yu daha iyi .

Yorum

• şenol güneşin takımında Damjanovic diye bi forvet var.manu karşısında izledim onu çok iyi birine benzıyor..son vuruşlarda çok sakin ve teknik birii..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        inş atamazlar atarlarsa başkanın çıkıp ''gökhan ve umut gol atıyorlar masscricht maçında gol attılar forvet almayı düşünmüyoruz''demesinden korkuyorum
                        O maçta ben 3 gol birden atar yeter ki banada aynı pasları atsınlar .

Yorum

• Bir Fatih Tekke'miz olsaydı bu sezon kesin şampiyonduk ! !

Yorum

• bugünkü bochum maçından ne ders çıkardık
                            -bu takıma bir forvet şart (mümkünse tekke diyecem ama o olmayacagı için son vuruşları güzel olsun başka bişe istemıyoruz.jardel gibi durdugu yerde gol atsın pozisyon sıkıntısı çekmıyoruz gol sıkıntısı çekiyoruz.)

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaş bu adam çok karakterli bir beyefendi olabilir ama olmuyor işte olmuyor.
                              Karakterinede kesin konuşamayız Ankarada oldugu zamanlarda pek iyi duyum gelmiyormuş Umut hakkında.Ama tabi bilmiyorum belki doğru değildir.

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir Fatih Tekke'miz olsaydı bu sezon kesin şampiyonduk ! !
                                Niye gülüyorsun espirimi yaptın yoksa ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X