Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    zamaninda jun da cek milli takimina cagirilmisdi

yanlis anlamayin
    gabric e karsi hic bir düsüncem yok
    hic tanimiyorum

ama jugoslavlara önyargilarim oldukca büyük
    tabiiki nedenleride var

o irk dan saaten sevdigim bi cale var bide eskiden step vardi okadar
    dogrusunu demek icin baskasinida istemiyorum
    yugoslavlar deyince işin içine boşnaklarda girer kosovalılar da.sırpları kastediyosan gabriç ve cale sırp değil hırvat.
    sadece stephanov sırptı.ama bu tür önyargıların sporda yeri yok bence..
    # BMN #

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      adamın (gabriç)bütün golleri kaleciyle karşı karşıya atarak atmış.şeker gibi goller. adamın normal paslarını ve topa vurmasını bile videoya koymuşlar. cember içine almışlar. tam bir hinlik.bayağı düz futbolcu.çalım göremedim ekstra bir yetenek görmedim gören varsa yazsın arkadaşlar.2. jun vakası olmasın .
      jun vakası olmaz.adam hırvatistan milli takımına seçilmiş hırvatıstanin nasıl bir takım olduğunu biliyoruz.ayrıca hugo broos da istiyor illaki izlemişlerdir.

yani kötü bir oyuncu değil ama bizim istediğimiz tarzda bir futbolcu mu burası tartışılır.
      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        zamaninda jun da cek milli takimina cagirilmisdi

yanlis anlamayin
        gabric e karsi hic bir düsüncem yok
        hic tanimiyorum

ama jugoslavlara önyargilarim oldukca büyük
        tabiiki nedenleride var

o irk dan saaten sevdigim bi cale var bide eskiden step vardi okadar
        dogrusunu demek icin baskasinida istemiyorum
        ama mevkileri farkli ... ne alakaysa ya ne biliyim bazen oyuncu yeteneklidir ama kumas tutmaz uyum saglayamaz filan , ya ben fazla uzatmiyim, bakip gorelim neler olacak, ama bu oyuncu split tarafarinin cok begendigi bir futbolcu oldugu kesin yani yeteneklerinin oldugu kesin.

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          adamın (gabriç)bütün golleri kaleciyle karşı karşıya atarak atmış.şeker gibi goller. adamın normal paslarını ve topa vurmasını bile videoya koymuşlar. cember içine almışlar. tam bir hinlik.bayağı düz futbolcu.çalım göremedim ekstra bir yetenek görmedim gören varsa yazsın arkadaşlar.2. jun vakası olmasın .
          Ben sizin endişelerinize katılmakla beraber en başta belirttiğiniz özelliğinden dolayı hemen transfer edilmesi gereğinin bile yeterli olabileceğini düşündüğümü belirtmek isterim.Hatırlayın geçen sene bizim forvetin kalecilerle karşı karşıya kaçırdıkları onlarca pozisyonu....
          Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
          Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
          Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• matrix son gelime varmı
            AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• inşallah alırız gabrici genç ve geleceği olan bir futbolcu...
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                jun vakası olmaz.adam hırvatistan milli takımına seçilmiş hırvatıstanin nasıl bir takım olduğunu biliyoruz.ayrıca hugo broos da istiyor illaki izlemişlerdir.

yani kötü bir oyuncu değil ama bizim istediğimiz tarzda bir futbolcu mu burası tartışılır.
                Jun'un Barosu yedek bırakarak oynadıgı Cek milli takımı Hırvatistandan kötü takım mıydı??
                Milli takıma secilmesini fazla ölçü kabul etmeyelim...
                Gelirse gelir ama bizim sol acıga şuan ihtiycımız yok gibi duruyor...

Yorum

• Sizce orta sahanın solunda Ferhat iyi oynamaz mıydı ?

Yorum

• matrix hocam varmı bi gelişme?
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben sizin endişelerinize katılmakla beraber en başta belirttiğiniz özelliğinden dolayı hemen transfer edilmesi gereğinin bile yeterli olabileceğini düşündüğümü belirtmek isterim.Hatırlayın geçen sene bizim forvetin kalecilerle karşı karşıya kaçırdıkları onlarca pozisyonu....
                      abi gabriç yine atsın karşı karşıya ama bize bir forvet lazım,hugo hoca maçları izlemiş böyle bir teşhiş koyamadı mı acaba,ısrarla forvet demiyor

Yorum

• Jun bence o kadar kötü bi oyuncu değildi belki biraz forma şansı bulsaydı iyi şeyler yapabilirdi..
                        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Karşı karşıya pozisyonlarda gol atıyor diye yabancı bir orta saha oyuncusunu kontenjan sorunu, orta saha oyuncusu fazlalığı, meçhul performansı, alışma süresi, maliyeti gibi sorunlar varken alıp forvet oynatmak .. Yorumsuz ..
                          Més que un club!
                          Nil Satis Nisi Optimum..
                          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• ben videoya bakıyorumda öyle kötü defanslar türkiyede yok.o kadar adamı boş bırakmazlar.hırvatistan ligi nerde bizim lig nerde.ben adamda olumlu hiçbirşey göremedim. bizim forvet gökhan ünal bu adamdan 10 gömlek üstündür.inşallah takmımıza olumlu katkı sağlar.

Yorum

• gabriç büyük ihtimalle alınacak yalnız gabriç konusunda bazı arkadaşların sadece youtubedeki görüntüleriyle oyuncu hakkında yorum yapması yanlış bu oyuncu çok iyi oyuncu bize yararlı olcaktır.
                              her 2 kanattada full oynayabişlken çok yönlü süratli mücadeleci iyi orta ve şutları olan takım oyununa birebir katkısı olacak bir oyuncu bu oyuncu alınırsa her 2 kanattaki sorunumuz da çözülmüş olur.acele etymeyin izleyin sonra yorum yapın
                              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Jun bence o kadar kötü bi oyuncu değildi belki biraz forma şansı bulsaydı iyi şeyler yapabilirdi..
                                Yapma renktaş, kız gibi oynuyordu adam ya, topa girmeye korkuyordu, gitsin bale yapsın o ..
                                Més que un club!
                                Nil Satis Nisi Optimum..
                                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

Yükleniyor...
                                X