Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    evet, ben de merak ediyorum bu konuyu
    var mı kulüple bir bağlantın farabi kardeşim?
    Kulüple herhangi bir bağım yok .

Geçmişte bir kaç farklı kanaldan birilerine ulaşmayı denedim . Ancak ben bu iş için kimseden maaş almadığım , oyuncu menajerleri ile içli dışlı olmadığımdandır , ilgilenildiğini düşünmüyorum .

Bu gün bir Gojko Kacar'ın , Edin Dzeko'nun , Salihovic'in , Fellaini'nin ve başka pek çok daha yetenekli genç futbolcunun kulübümde olmasını isterdim . Ancak benim istememle olmuyor .

Yorum

• Yattara ve Song toplamda 4 Milyon Euro'ya bırakılsalar dahi kulüp ekonomisine 7 Milyon Euro gibi yansıyacaktır. Bence ayrılmaları da takım performansı açısından çok sıkıntı olmaz tabi stoper alınmak şartıyla.

Yorum

• her zaman dile getirdiğimiz gibi forvet şartttttttttttt
        yönetime duyurulur.yine inat edip almazlarsa gelicek tepkilere alıştırsınlar kendilerini o zmn derim bn.inşlh forvetler fazla gol kaçırıp taraftara saç baş yoldurmazlar)

Yorum

• Bochum maçından sonra kaliteli bir forvete şiddetle ihtiyacımızın olduğu netlik kazandı.
          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• mehmet yildiz-gökhan ünal ikilisi is yapar gibi duruyor...

sevmem kendisini ama mehmet yildizi alirlarsa yönetim iyi is yapmis olur

Yorum

• Gabric transferi olmamalı,oraya yerli alınmalı.(Caner Erkin,İbrahim Akın )

forvete yabancı şart çünkü yerli yok Tekke dışında.

Yorum

• çok hızlı oynuyoruz topla. hızlı ve akıllı! bir forvet şart.

Yorum

• Forvete ihtiyaç var bugün çok belli oldu bu eksiklik...
                  farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• bütün hazırlık maçındaki eksiklik aynı bölgedeydi bu akşamki maçtada aynı bölgedeee
                    bütün taraftarın dile getirdiği gibiiiiii forvet istiyoruz kaliteliiiiiiiiiiiiiii
                    yerli olursaaaa tekkeeeeeeeeeee
                    ki onu istemiyo yönetim
                    yabancııııııı o zmn alın
                    birkerede taraftarı dinleyin yaaaaaaaaa

Yorum

• "Bir çuval incir nasıl berbat edilir" ? Sanıyorum yönetimimiz herkesin bu deyimi öğrenmesi için kendilerini kobay olarak kullanacak.
                      . .
                      . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                      . .

Yorum

• Forvet kötü diyorsunuz ya Nonda için kulüp bul demişler , Nonda bizde olsa iyi iş yapardı bence , ya sizce ?

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Forvet kötü diyorsunuz ya Nonda için kulüp bul demişler , Nonda bizde olsa iyi iş yapardı bence , ya sizce ?
                          gökhan nondadan iyidir..gsnin atığını nabalım..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            gökhan nondadan iyidir..gsnin atığını nabalım..
                            Nonda yeter ki Nonda olsun bence iyi bir topçu .

Yorum

• Sol açıkta hiç kimseyi oynatamazsak Serkan' ı oynatırız. Bana kalırsa en hayati eksiğimiz sağ bek ve forvet.

Yorum

• illa ki fatih tekke diye diretmek istemiyorum. ama illa da forvet illa da forvet!

Yorum

Yükleniyor...
                                X