Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zafer Biryol, Okan Yilmaz 10 yil önceydi..

Necti Ates daha 2007/2008 sezonu 26 mac, 24 ü ilk 11 de olmak üzere 11 gol atmisti ve 4 tane asist yapmisti. Bedavadan gelecek bir isim senelik desen 1,5 trilyonu gecmez bence. Yani tek forvet oynayacagiz zaten ve alternatif olarak ekonomi ve kalite acisindan olumlu bakmiyorsak pes yani.
    Ben ne necatiyi nede mehmet yildizi severim ama benim sevip sevmemem önemli degil katki saglar mi saglamaz mi ? bu önemli. Bana göre saglar.
    Nihat gol atamadan geri döndü zirt birt sakatlaniyor senelik 5 trilyon kazanacak bonsevrisi 9 trilyon ama yer yerinden oynuyor cok komik. Necati Ates sakat olmadan gelyor buda bir avanatajdir.
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Serkan Aykut'u aLaLım bence. Yaşı biraz var ama oLsun. Romario hesabı
      Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!

Yorum

• Real Sociedad'da geçirdiği kiralık döneminde 33 maçta sadece 1 gol atarak büyük bir başarısızlığa imza atan Necati Ateş'e İspanyol ekibinden büyük eleştiri var. İspanyol kulübünün sportif direktörü Loren, Necati transferinin tamanlamıyla bir hayal kırıklığı olduğunu söylerken Türk oyuncuyla ilgili ilginç ifadeler kullandı.

Loren, Necati'nin bekleneni veremediğini belirterek, şunları söyledi:

"Necati bizim için çok büyük bir hayal kırıklığı oldu. Kendisi Galatasaray'da çok önemli başarılara ve gollere imza atmış bir oyuncu. Ancak burada çok farklı bir görüntü çizdi. Kendisinden gol atmasını beklerken, biz sahada sürekli oyuncularla didişen bir güreşçi gördük. Zaman zaman kalitesini gösterdiği maçlar oldu. Ama çoğunlukla bekleneni veremedi."

100 kere Mehmet Yıldız'ı tercih ederim.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zafer Biryol, Okan Yilmaz 10 yil önceydi..

Necti Ates daha 2007/2008 sezonu 26 mac, 24 ü ilk 11 de olmak üzere 11 gol atmisti ve 4 tane asist yapmisti. Bedavadan gelecek bir isim senelik desen 1,5 trilyonu gecmez bence. Yani tek forvet oynayacagiz zaten ve alternatif olarak ekonomi ve kalite acisindan olumlu bakmiyorsak pes yani.
          Ben ne necatiyinede mehmet yildizi severim ama benim sevip sevmemem önemli degil katki saglar mi saglamaz mi ? bu önemli. Bana göre saglar.
          Nihat gol atamadan geri döndü zirt birt sakatlaniyor senelik 5 trilyon kazanacak bonsevrisi 9 trilyon ama yer yerinden oynuyor cok komik. Necati Ates sakat olmadan gelyor buda bir avanatajdir.
          Mehmet YıLdız hariç aynen katıLıyorum. Beğenmediğimiz Umut, Mehmet YıLdız'dan 3 gömLek üstün.
          Bence de yabancı forvet aLmıcaksan Necati'yi aLaLım. Bonservis yok, yıLLık ücret ucuz. YaşLı değiL. Kendini yeniden ispat etmeye ihtiyacı var. ALternatif ve Rekabet oLur.
          Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!

Yorum

• Taner Gülleri gibi adamı kaçırdık.Mehmet Yıldız veya Necati'den 10 kat daha iyi bir transfer olurdu..
            Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
            Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
            N.F.Kısakürek

Yorum

• OFFLI, Mehmet Yildizi bende tercih ederim ama bonservisi ve senelik nekadar kazanacak onu bilmiyoruz sakatligi ne durumda oda belirziz.
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beğenirsiniz, beğenmezsiniz.Ben olsam Necati'yi alırım

Elde olsun dışarda olacağına.Adam boşta.

Kızılay'a sığınsın o zaman...

Bize ne dışardaysa/boştaysa, Trabzonspor boşta olan futbolcuları koruma derneği değil...
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Zafer Biryol, Okan Yilmaz 10 yil önceydi..

Ben ne necatiyi nede mehmet yildizi severim ama benim sevip sevmemem önemli degil katki saglar mi saglamaz mi ? bu önemli. Bana göre saglar.
                  Galatasaray'ı pişman etmek için yırtınacağı gerçeğini de hesaba katmak gerekir.

Atağa yönelik ortasaha oynayabilmesi, topa iyi vurması, takım arkadaşlarına gol fırsatları yaratması ve oyun zekası bakımından Türkiye şartlarında iyi bir oyuncu diye düşünüyorum.Hele de bizim gibi alternatif sıkıntısı olan bir takım için..

Kendi ülkesinde oynamak her oyuncu için bir avantajdır yabancı fantezilerinin zararları her zaman ortadadır.Ne kadar iyi oyuncular gelse de Şota hariç tam uyumla oynayan bir forvet hatırlamıyorum.

Vugrinec ve Campbell gibi iki çok önemli isim kısa sürede ayrıldı..Rune Lange onlardan farksızdı..Hatta hepsinden erken gitti.

Necati 2-3 yıl sonra Türkiye'de önemli bir takımda oynayacak olmanın verdiği hırsla çok daha iyi çalışacaktır.Bence çok iyi bir transfer olur ama alınacağını sanmıyorum.
                  "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bize ne dışardaysa/boştaysa, Trabzonspor boşta olan futbolcuları koruma derneği değil...

Paran varsa al 15 milyon avroya bi forvet hep beraber izleyelim.
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

Koraycim sana basit bir soru.

Hoca diyor ben tek santrafor oynicam. Yani muhtemelen alternatif golcu ariyoruz.

Bir yanda nihat kahveci gecen sene 18 mac yapmis sifir gol atmis. senelik ücreti 2,5 milion euro 3 seneden. bonsevrisi 4,5 milion euro. 1979 Dogumlu.

Diger bir taraftan necati ates. Gecen sene ispanya 2.liginde cok kötü gecirmis 1 gole. Yasi 1980 doumlu yani 29. Senelik ücreti bana göre 1,5 trilyonu gecmez yani 750 bin euro civari bonservisi ellinde. Türkiyeden ayrilmadan önce yani 2007/2008 sezonunda 26 macta 11 gol atmis 4 asist yapmis.
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Hoca diyor ben tek santrafor oynicam. Yani muhtemelen alternatif golcu ariyoruz.

Bir yanda nihat kahveci gecen sene 18 mac yapmis sifir gol atmis. senelik ücreti 2,5 milion euro 3 seneden. bonsevrisi 4,5 milion euro. 1979 Dogumlu.

Diger bir taraftan necati ates. Gecen sene ispanya 2.liginde cok kötü gecirmis 1 gole. Yasi 1980 doumlu yani 29. Senelik ücreti bana göre 1,5 trilyonu gecmez yani 750 bin euro civari bonservisi ellinde. Türkiyeden ayrilmadan önce yani 2007/2008 sezonunda 26 macta 11 gol atmis 4 asist yapmis.
                        İBB'de 12 maçta 8 golü de var.

Ne kadar başarısız olsa da geçen sezon boş durmayıp 35 lig maçına çıkmış.

İstanbul takımları 3 sene yatan topçuları alınca flaş , biz alırken sığınma evi.

Biraz düşünmek gerek.
                        En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 25.07.2009, 17:59.

Özkan Sümer

Yorum

• Necati nerden çıktı ?

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Paran varsa al 15 milyon avroya bi forvet hep beraber izleyelim.
                            Hmmm 15 milyon euro'dan aşağı kaliteli forvet oyuncusu yok demekki piyasada...

İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Samet İstanbul'dan ayrımamak uğruna bizi İBB'ye tercih adamı takımımda istemiyorum birinci sorun bu...

İkincisi, Necati bizim aradığımız özelliklerde bi futbolcu değil, ahı gitmiş vahı kalmış...

Yorum

Samet İstanbul'dan ayrımamak uğruna bizi İBB'ye tercih adamı takımımda istemiyorum birinci sorun bu...

İkincisi, Necati bizim aradığımız özelliklerde bi futbolcu değil, ahı gitmiş vahı kalmış...
                              O gecmiste kaldi artik tercih meselesi istanbulu secti IBB yi degil

Aradigimiz özelliklerde degil orasi dogru ama hic almamakdan iyidir

Mehet Yildiz-Hasan Kabzeyi daha cok tercih ederim ama varsayalim hepsi imkanziz Necati mi yoksa hic almamak mi ?? benim terchim necatiyi almak olur.
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

O gecmiste kaldi artik tercih meselesi istanbulu secti IBB yi degil

Aradigimiz özelliklerde degil orasi dogru ama hic almamakdan iyidir

Mehet Yildiz-Hasan Kabzeyi daha cok tercih ederim ama varsayalim hepsi imkanziz Necati mi yoksa hic almamak mi ?? benim terchim necatiyi almak olur.

Mehmet Yıldız'ı anladık da Hasan Kabze ne iş olm )

Forvet konusunda senle anlaşamayacağız Samet...

Yorum

Yükleniyor...
                                X