Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Necati mii ?

Bende Fazlı Ulusoy diyorum o zaman...
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Orhan Şam + Mustafa Pektemek + Caner yada Gabric

Mükemmel bir kapanış olur bizim için
      "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• necati en iyi ihtimalle güzel bir şaka olabilir

Yorum

• İlk olarak fish_bone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bazı siteLerde Necati Ateş yazıyo bizim için. Eğer yabancı hakkımızı soL kanattan yana kuLLanacaksak fena oLmaz asLında. Bonservisini de aLcak GS'den. 2-3 sezon önce çok iyidi. İspanya'da vasat takımda oynasad tecrübe tecrübedir. En azından rekabet oLuşur forvette beLki Gökhan ÜnaL kendine geLir.

Sen TRABZONSPOR 'sun Büyük Düşün..!!!
          "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Su an hangi yerli forvet gelirse ve kalitesi orta sekilde olsa bile razi olmak lazim.
            Neden razı olmak lazım anlamadım. Fatih'i getirmediklerine göre vardır bir bildikleri, muhakkak daha iyisini alacaklardır veya almalıdırlar. Ben kesinlikle razı değilim şu anki duruma. Ya adam akıllı forvet transfer ederler ya da çıkıp adam gibi biz bu sene şampiyonluğu değilde ilk üçü hedefliyoruz derler. Böyle derlerse razıyım, ama çıkıpta şampiyonluk masalı anlatmasınlar.
            TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Her sezon beni en çok forvet transferi heyecanlandırır nedense

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Necati mii ?

Bende Fazlı Ulusoy diyorum o zaman...
                Hayır hayır Okan Yılmaz ..

Yorum

• Arkadaslar bir gelisme varmi Transfer konusunda?
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Neden razı olmak lazım anlamadım. Fatih'i getirmediklerine göre vardır bir bildikleri, muhakkak daha iyisini alacaklardır veya almalıdırlar. Ben kesinlikle razı değilim şu anki duruma. Ya adam akıllı forvet transfer ederler ya da çıkıp adam gibi biz bu sene şampiyonluğu değilde ilk üçü hedefliyoruz derler. Böyle derlerse razıyım, ama çıkıpta şampiyonluk masalı anlatmasınlar.
                    Fatih Tekke olayi baska saha ici ile ilgili degil yöneticilerin istememesi sorun orda.
                    Tekke den daha iyisi drogba, ibrahimovic, eto, anelka, torres vs.

Hoca zaten tek forvet oynicak bu isimde Gökhan Ünal olur. Yani alacagimiz forvet yedeklerde oturacakdir eger hocanin dedigi gibi tek forvet oynarsak.

FB Guiza-Semih(gecen seneki halleri ortada); GS (Baros disinda gol atan forvetleri yok zaten gol kralliginda 5 tanesi penalti); BJK desen cok adam var okadar adam dogru mu yanlis mi ilerleyen haftalarda görecegiz. Sivasspor gecen sene 15 golü gecen kimse yoktu ama kilpayi sampiyonluk gitti. BJK gecen sne sampiyon oldu 11 golü gecen golcusu yoktu.
                    Umut iyide olsa kötü de olsa 15 gol atti. Gökhan kötü oldugu halde 16 gol arti 7-8 assist yapti bu sene 20 golü asacagini düsünüyorum. Abartiyoruz herseyi bizim sikintimiz orta saha dan süpriz yapip gol atan isimleimiz azdi. Bu sene zafer, engin, daha iyi bir alanzinho la vs. asacagiz gibi bide hoca Gabric istiyor oda gol atabilen bir oyuncu.
                    Savunma iyi
                    Kaleci iyi

Bana göre eger tek forvet oynicaksak ozaman sirasiyla sol acik, forvet ve sag bek tranferlerini derim. Ikili forvet oynarsak ozaman banko forvet lazim derim ilk olarak.
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sen TRABZONSPOR 'sun Büyük Düşün..!!!
                      Düşündük ama bi sonuca varamadık. HaLa yabancı soL kanat dioLar. Erman KıLıç'ı aLcaktık yabancı hakkınıda Forvet'e kuLLancaktık. Bas bas bağrıyo takım bana Forvet aL die. Batuhan'da kaçtı. Fatih'te geLmiyo. Eee naapcaz. Nası artcak bu rekabet Umut'Lamı? En azında Necati yeniden kendini ispatLamaya ihtiyacı var, hemde bonservisi eLinde.
                      Yok sa gönLün istediğini herkes biLiyo. Fatih SuLtan Tekke. oLmadı kaLite yabancı. Oda oLmadı VeyseL Cihan ççç
                      Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hayır hayır Okan Yılmaz ..
                        sinan kaloğlu veya zafer biryolda olabilirççç
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• orta sahayı doldurdular sanki forvetler gol makinesi .. hatta baros forvetler he maç 4-5 gol attığı için tek forvete dönmüş 2-3 yeter demiş..
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sinan kaloğlu veya zafer biryolda olabilirççç

Cenk işler'i unuttunuz

Yorum

• Beğenirsiniz, beğenmezsiniz.Ben olsam Necati'yi alırım

Elde olsun dışarda olacağına.Adam boşta.
                              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

Yükleniyor...
                              X