Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    cale - gabric karizmatik bi sol kanat caner - ferhat tecrübesiz ama mücadeleci sol kanat.. =)
    ama Cale-Gabric +2 yabancı kontenjan..forvette yerli alıncak oyuncu yokken,Caner alınıp orayada yabancı forvet alınması çok daha mantıklı değilmi?

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Erdal ilk senden duydum Necati'yi. Bildiğim bir Anadolu takımı ile anlaşmak üzere.
      Bingo abi

Sonra kendi kendine muhalif oluyor Erdal abi.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• mustafa pektemek çok iyi bir forvet, iddia eddiyorum biraz tecrübeyle hem gökhandan hem umuttan daha iyi bi gölcü olur. gerçekten bi girişim var mı? yoksa gazete haberi mi?

Yorum

• Şu an Özgürcan'ın bonservisini almak içinde en uygun zaman . Çok önemli yeteneklere sahip bir futbolcu , tek ihtiyacı ona güvenecek bir hoca .

Sol tarafta herkes Caner'in peşine düşmüş iken , Bursa'ya Tayfun verilerek Eren kazanılabilir . Hatta belki biraz para ile yahut bir futbolcu daha verilerek Serdar Aziz'i alarak Song'un gelecek sezonki yerini doldurabiliriz .

Hiçbir oyuncu alternatifsiz değil . Ancak yönetimden hızlı davranmasını bekliyoruz . Şu an zaman kazanmak adına kaybedilecek bir miktar para gelecek adına önemli kazançlar yaratabilir .

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alın Mustafa'yı böylece Gökhan dan alabileceğimizi düşündüğümüz maksimum verimi de almış oluruz....Necati falan olursa bence bu tutarsızlığınızı ben bile savunamam artık....Zaten muhalif olmaya bahane arıyorum

Amann Sakın Abiii..!( Muhalif olursan eğer ) sormazlarmı adama sen nasıl taraftarsın sende Trabzon Sporlumusun diye
            Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gabric sağ kanatta da oynayabiliyorsa defansif yönünü de kullanarak sağbekte yaşayacağımız sıkıntıyı hafifletebilir.
              Bilmiyorum ki sağ ayağı nasıl.. Tamamen sıfır değilse oynayabilir muhtemelen..
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Türkiye'nin en verimli futbol ovası olan Sakarya Ovası'nın son yıldız adayı.Adayı dediğime bakmayın 1-2 yıl içinde yıldız olacak gerçek anlamda.
                Akyazıspor'da başladığı kariyerini Sakarya'da devam ettirdi.Memleketi Sakarya'da ondan çok faydalanamadık.2 sezonda toplam 32 maça çıkmış, bunlardan 12 tanesi ilk 11'de.Sadece 3 golü var.Böyle diyoruz ama zaten son yıllarda Sakarya'dan çıkan kaç oyuncu tam olarak takıma hizmet verebildi ki?O da ayrı bir konu.Gelecek sezonlarda da Fenerbahçe'de Furkan ve Onur'un adlarını duyarız.

Neyse İlhan Cavcav yine transfer zekasını gösterip Mustafa'yı transfer etti.Gençlerbirliği gibi bir kulübe gitmesi de şans oldu Mustafa için.Genç oyuncular için doğru tercih her zaman.Bu sezon Mustafa için hem iyi geçti diyebiliriz hem de şanssız.Antremanda ayağını kırması onun için kötü oldu.Ama kendini iyi toparlayıp geri dönebildi.27 maçtan 23'e ilk 11 çıkıp 8 gol atmış.

Mustafa'nın oyunuyla, mevkisiyle ilgili konuşmak gerekirse tek kelimeyle joker diyebiliriz.Hücum hattının her yerinde var.Genelde forvet oynuyor sanırım.Hızlı, teknik bir oyuncu ama bencilliği ona sorun yaşatabiliyor.T.Doll onu hizaya sokarsa çok daha iyi bir oyuncu olacaktır.

Bunların yanında milli takımlarda da belli bir kariyeri var Mustafa'nın.Hatta Ümit Milli Takımımızın dün Ermenistan'la yaptığı amçta takımımızın 4. golünü attı.
                Mehmet Topuz için bu kadar savaş veren kulüplerimizden biri gözünü açıp şu çocuğu farketse hücum hattında harika bir alternatife sahip olur.Nobre'nin, Nonda'nın, Ü.Karan'ın yer aldığı rotasyonlarda Mustafa da gayet iyi yer alabilir.

Bordomavi.net

Yorum

• gabric'n videoları varmı arkadaslar nasıl bı oyuncudur paylasırsanız sevınırım...
                  diKkat eT isTAnbuL deiL çocuguyuM TrAbZoN'un (A) (H)

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bilmiyorum ki sağ ayağı nasıl.. Tamamen sıfır değilse oynayabilir muhtemelen..
                    Aslinda sag ayagi nasil olmasi pekde önem tasimiyor. Bunu kendim sag kanatta oynadigim icinde söyliyebilirim. Kanat futbolcusu hangi ayagini kullaniyorsa kullansin her iki kanattada oynayabilir. Cünkü o mevkin görevlerini biliyorsa ayak hic problem olmaz (Örnek: Arda).

Gabrici alirsak cok iyi yapmis oluruz, cünkü Yattaranin sakatlik durumunda (Simdiki gibi) onun yerini doldurabilir.
                    .

Yorum

• Gabric için 20 ağustosta gelebilir deniniyor bu tarihte zaten başkan istemez.Başkan avrupa kupasını çok önemsediğini söylemişti ama Gabric elemeye ve ligin ilk haftalarına yetişemiyor..bu durumda başka bir oyuncu bakar tahminim.Zaten uyum sorunu + Hajduk'da eleme oynayacak Gabric orda oynarsa zaten hiç gelmesin.

Yorum

• Gabric , Mustafa ve/veya başkaları ; bu saatten sonra en iyi ihtimal ile ligin ilk 5 maçından sonra verim alınabilir.
                        Beni rahatlatan ise rakip olarak gördüğümüz takımların da bizim gibi olmaları...
                        Kim bilir belkide bizim yönetimi rahatlatan da bu olmuştur...

Ama bir gerçek var ki oyuncu izleme komitesi midir nedir? İşte o yapılanmayı bir an önce yerle bir edip yeniden oluşturmamız gerekiyor
                        Ünal Hoca bu yeni yapılanmanın ilk meyvesi benim düşüncem...
                        O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gabric için 20 ağustosta gelebilir deniniyor bu tarihte zaten başkan istemez.Başkan avrupa kupasını çok önemsediğini söylemişti ama Gabric elemeye ve ligin ilk haftalarına yetişemiyor..bu durumda başka bir oyuncu bakar tahminim.Zaten uyum sorunu + Hajduk'da eleme oynayacak Gabric orda oynarsa zaten hiç gelmesin.
                          bende aynını düşünüyorum zaten gabriçi pek 9 dakikalık videosunda sol açıktan başka her yerde oynadığını görüm nasıl sol açıksa
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Sol kanat için Mısır piyasasına da yönelenebilir .

Örneğin Angola'nın sol dış oyuncusu Gilberto Sebastião Amaral ligimizde zaman içerisinde yıldız olabilecek bir isim . Sprinter , birebirde etkili ve adrese teslim ortalarıyla zaten şu an liginin en iyi sol ayakları arasında . Futbolcu aynı zamanda gücüyle ve dayanıklılığı ile dikkat çekiyor . Geçen seonda "en iyi futbolcu" ödülünün sahibi . Hem 4-4-2 hemde 3-5-2 kanadında oynayabiliyor . Futbolcu 26 yaşında 177cm boyunda .

Yorum

• Mustafa Pektemek ,Tamsaha dergisindeki röportajında ''Örnek aldığın oyuncular varmı?'' sorusuna ; ''Fatih Tekke'yi çok seviyorum, çok beğeniyorum. Onu gerçekten çok yetenekli buluyorum.'' şeklinde cevap vermiş.Transferin askıya alınması için bir sebep olabilir.
                              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bende aynını düşünüyorum zaten gabriçi pek 9 dakikalık videosunda sol açıktan başka her yerde oynadığını görüm nasıl sol açıksa
                                Orasını bilmemde fotoğrafları bana Syzmek 'i hatırlatıyor, o hırs ,o azim ve başarmanın gözlere yansıyan ateşi
                                O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

Yükleniyor...
                                X