İlk olarak Birtan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kadarda yalan konuşucağını tahmin etmiyorum resmen ilgilenmiyoruz dedi işte..
Yane Çıkıp İstiyoruz , İlgileniyoruz mu Diyecek .
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Kadar'da Dediğin Hep Aynı Açıklamalar .
Yane Çıkıp İstiyoruz , İlgileniyoruz mu Diyecek .enginle atibayla kaç kere söylediler ilgilendiklerini..
I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 milyonmu o kadar para verdiğimize inanmıyorum ayrıca hacısalioğlu ilgilenmiyoruz dedi bu rothen konusunu kapatalım artık..
Ronaldinho '' Ben TRABZON'da oynamak istiyorum yanımda da veliahtımı getireceğim '' dese Hayrettin Bey çıkıp ilgilenmiyoruz der..
Sadri Şener'in hocaya sorun demesi gibi birşey oldu bu da..
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacısalihoğlu şu ana kadar kiminle ilgilendiğimizi söyledi ki ?
Ronaldinho '' Ben TRABZON'da oynamak istiyorum yanımda da veliahtımı getireceğim '' dese Hayrettin Bey çıkıp ilgilenmiyoruz der..
Sadri Şener'in hocaya sorun demesi gibi birşey oldu bu da..
Varmi bir gelişme ?
Yorum
-
İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenkdaş avatarın Rothen olmuş
Varmi bir gelişme ?
Matrix ve Jester abilerimiz de gelse tam olarak öğreniriz neler olduğunu.
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelişmeleri Birtan abi aktarıyor zaten güzel bir şekilde.
Matrix ve Jester abilerimiz de gelse tam olarak öğreniriz neler olduğunu.
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.topmercato.com/5967,1/psg...a-turquie.html
Manşet ;
Rothen Türkiye Başkanı Olabilir .
Cuma Günü Görüşme Oldu . Trabzonspor 4 Milyon Teklif Verdi .
-------------
Bu Arada Rothen Psg Kampına Gelmedi .
Cuma günü bir görüsme oldu diye söyledigini hatirliyorum.
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet diyebilir ne varki..enginle atibayla kaç kere söylediler ilgilendiklerini..
Yorum
-
İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki Birtan abi ne aktrdı sabahtan beri yoktumda
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.alleztfc.com/actu/le-jour...anche,931.html
BuGünün Haberi , Fransa Liginde Olan Ve Gündemde Olan Transferleri Değerlendiriyor .
Rothen İçin Türkiye'ye Gidebilir Diyor .İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.topmercato.com/5967,1/psg-rothen-pourrait-sediriger-vers-la-turquie.html
Manşet ;
Rothen Türkiye Başkanı Olabilir .
Cuma Günü Görüşme Oldu . Trabzonspor 4 Milyon Teklif Verdi .
-------------
Bu Arada Rothen Psg Kampına Gelmedi .En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 12.07.2009, 20:10.
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDış basında yeni çıkan haberleri aktardı ..
Yorum
-
İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki Birtan abi ne aktrdı sabahtan beri yoktumda
Dış Basında Bizim İle İlgili Çıkan Tüm Haberleri Türkçe Meali İle Size Aktarıyorum Arkadaşlar . Arka Sayfalarda 3-5 Yeni Haber Var .
Oradan İntikal Edebilirsiniz
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBahsi Geçen Birtan Ben Oluyorum .
Dış Basında Bizim İle İlgili Çıkan Tüm Haberleri Türkçe Meali İle Size Aktarıyorum Arkadaşlar . Arka Sayfalarda 3-5 Yeni Haber Var .
Oradan İntikal EdebilirsinizTeşekkürler ...
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBahsi Geçen Birtan Ben Oluyorum .
Oradan İntikal Edebilirsiniz
Daha kolay ulaşılabilsin diye ..
Yorum
Yorum