İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJavier Zanetti o hatayı futbol hayatında belki 2-3 kez yapar ama Serkan aynı pozisyonda Mehmet Yıldız'dan topu yine alamaz yine kademe hataları yapar tersten yapılan ortalarda kafa topuna çıkamaz.
Tayfun bir nebzede olsa o mevkide oynayabilir ama Serkan yapı olarak önde basmayı adam kovalamayı seven daha çok orta saha özellikleri olan bir futbolcu o yüzden sağbek mevkini önünde Yattara olmasa dahi savunması çok zor.
Hem Avrupa'da hem Lig'de biryerlere gelmek istiyorsak sağbeke ve forvete kesinlikle takviye yapmak zorundayız.
Ayriyetten adam geçmişinde Sağ kanat oynadı ancak Defansif özellikleri Ofansif özelliklerini 10'a katlayan bir futbolcu vede Sağ Bek'te yararlı olacağını düşünüyorum. Orta Saha'da ise gram takıma katkı yapacağını düşünmüyorum.
Yorum
-
Tamda Fatih ile masaya oturulacağı surada Batuhan olur haberi talihsizlik oldu....Şimdi Necati falan...Bu seneki karo yapısına göre Mehmet Yıldız da olmaz...Bu oyunun oyuncusu değil...Geçen sene olurdu....Artık olmaz....Alın Mustafa'yı....Gerekirse 500 fazla verin...Hem Issac ten belki o yüzden hayır görmedik. Adamın helalliğini almadıkTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Alın Mustafa'yı fazla verin...Gerekirse fazla verin ama alın...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAralarında en iyisi Fatih Tekke idi bir zamanlar.
Kabul etmek lazım. Ben Fatih gibi iyisini izlemedim.
Ama özellikle Gökhan'dan bu sene ümitliyim.
Çok iyi bir forvet alabilseydik ben de çok sevinecektim.
Ama alınmadı. Bir şekilde alınmadı.
O zaman alternatifleri iyi seçmeliyiz diye düşünüyorum.
Yanılıyor muyum?TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeyhun müdahle hataları sebebi ile savunmada tam anlamı ile saatli bomba olur.
Orta sahada yaptığı orantısız faulleri ceza sahasına yakın bölgede yapmaya kalkarsa penaltı rekoru kırarız bu sene.HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegabric'e yetersiz diyenler hıvatistan futbolunu yeteri kadar tanımıyor demektir. Bu oyuncudan daha iyisini alacağmızı sanmıyorum hem ofansta hem defansta etkili oyuncu bulmak çok zor o bölge için olanlarında fiyatı ortada yeni parlayan futbolcu kendisi yeni yeni a milli takıma da çağrılıyor 3-4 sene sonra cale-gabric ikilisi hırvatistan'ın sol kanatında görev alacak daha ne istiyoruz anlamış değilim bu ligi çok yakından tanıyan değerli spor yorumcuları da bu transferin çok olumlu olduğundan bahsediyorlar sırf yorum yapmak için bu basit oyuncudur deyip burdaki insanların kafasını bulandırmaya gerek yok aynısını alanzinho'ya yaptınız sonuç ortada...OSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFerhat-Caner ikilisini Cale-Gabric'e tercih ederim. Hem kontenjanı doldurmazlar,hemde Milli takımın sol kanatını oluşturlar.(ama tabi Cale satılmalı demiyorum,sadece ilerisi için konuştum)
Caner alınmalı,3 eziklere kaptırmadan önce..
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlın Mustafa'yı fazla verin...Gerekirse fazla verin ama alın...
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlın Mustafa'yı fazla verin...Gerekirse fazla verin ama alın...Bordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNecati falan lafları duyuyorum sağda solda....Bozulurum...Sahiden bozulur ve pek bir muhalif olurum...Benim muhalefetim etkilidir*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Alın Mustafa'yı böylece Gökhan dan alabileceğimizi düşündüğümüz maksimum verimi de almış oluruz....Necati falan olursa bence bu tutarsızlığınızı ben bile savunamam artık....Zaten muhalif olmaya bahane arıyorumTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
Yorum