Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Destek olmasina olalim.. Ona lafim yok.. Onlara verilen destek, hele Umut'a, artik Eren'e verilmesi lazim diyorum bende.. Ben Umut'a ve Gökhan'a hala destek veriyorum.. Ama iki forvetle, ÜC KULVARDA.. Biraz zor

Yorum

• matrix medyatrabzonda yer alan 2 haber var

1.cisi Deniz Yılmaz ile ilgilendiğimiz.2.cisi gabriç transferi olursa cale nin satılacağı yönünde.Doğruluğu nedir acaba

birde caner konusunda herhangi bir girişim varmı ?
      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence ilerde milli takımın da vazgeçilmezlerinden olabilir potansiyeli var

Aslinda bizim Túrkiyedeki gencler olsun, gurbetciler olsun..
        Hepsinde potansiyel var.. Ama birsey yok.. Profesyonellik...
        Disiplin.. O olsaydi, bizdende messiler, Bojanlar cikardi..

Genc milli takimlar, tas gibi takim olur, Ispanya ile, Arjantin ile catir
        catir top oynar.. Ondan sonra 18den sonra balon gibi sonerler..

iste ben buna sasiyorum

Yorum

• İlk olarak Suayb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu arada, gurbetci forvetlerede sicak bakiyorum.. Hadi olmadi.. Orduspordaki Bruno forvete olmazmi?

Sol acigi yerliden yana kullansak.. Caner Erkin muthis bir firsat..
          Evet ya bu Bruno olmazmi?

Nasil bir Futbolcu Tipi...?
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Suayb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aslinda bizim Túrkiyedeki gencler olsun, gurbetciler olsun..
            Hepsinde potansiyel var.. Ama birsey yok.. Profesyonellik...
            Disiplin.. O olsaydi, bizdende messiler, Bojanlar cikardi..

Genc milli takimlar, tas gibi takim olur, Ispanya ile, Arjantin ile catir
            catir top oynar.. Ondan sonra 18den sonra balon gibi sonerler..

iste ben buna sasiyorum
            Katılıyorum

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mehmet Yıldız bu kulübe gelmemelidir..

Burayı okuyan varsa vazgeçsinler 2 forvet ve bir genç forvet ile lige girmeye razıyım..

Eleştirmicem forvet almayışınızı.. Mehmet Yıldız asla..
              Belki de yönetimin amacı budur.
              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• ceyhunun bu orta sahada oynaması çok zor forvette denemek de fayda varersenden çok iş yapar.

Yorum

• Bizim deli gibi sol açık aradığımız bir dönemde Caner'in kadro dışı bırakılması şansımızın döndüğüne işaret olabilir.

bjk ve gsye kaptırmadan hızlı davranıp işi bitirmek gerekir.

O zaman sağ beki de güzel bir yabancı ile çözebiliriz

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    matrix medyatrabzonda yer alan 2 haber var

1.cisi Deniz Yılmaz ile ilgilendiğimiz.2.cisi gabriç transferi olursa cale nin satılacağı yönünde.Doğruluğu nedir acaba

birde caner konusunda herhangi bir girişim varmı ?
                    gurbetçi bir sürü forvet var olabilir

yok satılmaz daha

caner hakkında hiçbir bilgim yok
                    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Goalkeepers

NameErgün EmirhanBayram Olgun
                      Defenders

NameÖzgür ÇekSerdar AzizSinan OsmanoğluÇetin GüngörYavuz ÖzsevimRıdvan ŞimşekMurat Akça
                      Midfielders

NameSerkan KurtuluşSoner AydoğduUğur ParlakUmut SözenEren AlbayrakNecip Uysal
                      Forwards

NameOnur AyıkSercan YıldırımTunay Torun

19 yas alti milli takimi.. Bugün Fransa ile 1-1 berabere kalmislar.. Son dakika golu yedik ne yazikki...

Yorum

• Bu sezon büyük ihtimalle tek forvet oynayacagimiza göre ve bununda Gökhan olacagina göre cok iyi bir forvet transferine ihtiyacimiz yok. Alternatif olarak Bruno mükemmel olurdu. Böyle bir futbolcuyu neden Türk takimlarindan biri almiyor akil almak mümkün degil.
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu sezon büyük ihtimalle tek forvet oynayacagimiza göre ve bununda Gökhan olacagina göre cok iyi bir forvet transferine ihtiyacimiz yok. Alternatif olarak Bruno mükemmel olurdu. Böyle bir futbolcuyu neden Türk takimlarindan biri almiyor akil almak mümkün degil.
                          Bruno Orduspor`da oynamiyormu?
                          Hem Türk, hem Karadeniz takimi.

Yorum

• Olaki yönetim transfer yapmiyorsa...
                            Hugo Broos'un yerinde olsam.. Sol acikmi? Giderim genclerin arasindan secerim.. Isterse 17 yasinda olsun..
                            Forvetmi? Kendi alt yapimdan.. Sag bekmi? Ordan alirim mevkisinin uzmani genc sag bek..

Öyle olmuyorsa böyle.. Sonrada taraftarin vicdanina birakirim isi, ligte catir catir mücadele ederdim..

Demesi kolay diyeceksiniz.. Haklisinizda.. Ama Hugo sinirlenirse yapar

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bruno Orduspor`da oynamiyormu?
                              Hem Türk, hem Karadeniz takimi.
                              Kiralik olarak oynuyordu gecen sezon ve Orduspor'un 850.000 €'ya satin alma opsiyonu vardi ama bu bedeli karsilayacak paralari olmadigindan Bruno Brezilya'ya geri döndü.
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• ^ Mesela biz Faty papy'den kiralik olarak verdigimiz icin para aliyoruz.. Bunu Orduspor'a opsiyonlu olarak versek..
                                Yani parayi biz ödeyip, ama Ordusporda kalip, oynamaya devam etse.. Ve sonunda bize gelse kötümü olurdu?

Yorum

Yükleniyor...
                                X