çok sesiz başlık...fırtına mı var yakında nedir...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Tunay Torun: "Kalbimin sesini dinledim" 01.06.2009
Yıldıray Baştürk, Altıntop kardeşler, Nuri Şahin derken, Bundesliga'daki son Türk temsilcisi o. St. Pauli'de yetiştikten sonra Hamburg'a transfer oldu ve altyapıda attığı gollerle sivrilerek son sezonu A takım kadrosunda geçirdi. Almanya Genç Milli Takım kampındayken Hami Mandıralı'dan gelen telefon üzerine tercihini Türkiye'den yana kullandı. Bu seçimi yaparken "kalbinin sesini dinlediğini" söylüyor. Hamburg'da mutlu olduğu için Liverpool ve Bolton Wanders'ın tekliflerini geri çevirdiğini anlatıyor.
Devamı İçin Tıkla...
Yorum
-
Hajduk ayrılmayı düşünen Gabric'e yıllık 400 bin avroluk yeni bir sözleşme teklif etti. Oyuncu halen 180 bin alıyor. Yönetim ile Gabric arasında yapılacak görüşme sonucunda oyuncunun durumu netleşecek.
Bu nedenle hafta sonuna kadar bu transferde somut gelişme beklememenizi öneririm.Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHajduk ayrılmayı düşünen Gabric'e yıllık 400 bin avroluk yeni bir sözleşme teklif etti. Oyuncu halen 180 bin alıyor. Yönetim ile Gabric arasında yapılacak görüşme sonucunda oyuncunun durumu netleşecek.
Bu nedenle hafta sonuna kadar bu transferde somut gelişme beklememenizi öneririm."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkürler abi demekki bi hafta daha gırgır yapıcazİstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHajduk ayrılmayı düşünen Gabric'e yıllık 400 bin avroluk yeni bir sözleşme teklif etti. Oyuncu halen 180 bin alıyor. Yönetim ile Gabric arasında yapılacak görüşme sonucunda oyuncunun durumu netleşecek.
Bu nedenle hafta sonuna kadar bu transferde somut gelişme beklememenizi öneririm.
bizde 2.lig topçusu 180 bin €'ya oynamaz.
adamlar desene bizim topçulara göre bedava oynuyor.
gerçi bize gelse bir sene sonra iyileştirme isterKatranı dövmeyle olur mu şeker ?
Yorum
-
İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeniz Yılmaz
Verein (RN): FC Bayern München II
Position: Sturm
Positionsdetails: Mittelstürmer
Länderspiele: 1 Spiel für Türkei U21
Vertrag bis: 30.06.2011
Marktwert: 300.000 €
Spielerberater: Ungeklärt
Debüt (Team): 26.08.2005*
Yorum
-
İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülentvspor anketine atılan oylar işe yaramış...ordaki kadın bizi protesto ediyolar galiba dedi ve merak etmeyin trabzonspor taraftarlarıda burda olacak dedi...orayada verdik msjı...
Bu tür anketleri hep takip etmeliyiz, ciddi sitedekileri...
Aynı programdaki kadın mı dedi ?
Ayrıca başka ne dediler bu konuda ?Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen olmassan girgir olmayacak zaten..
Neyse fazla gırgır yapmayalım kapatmasınlar sayfayı"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
Bu nedenle hafta sonuna kadar bu transferde somut gelişme beklememenizi öneririm.
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen bana laf sokmasan rahat edemicen
Neyse fazla gırgır yapmayalım kapatmasınlar sayfayı
Nerde su Transferler?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşöylede bir durum var, perşembe günü hajduk split in avrupa kupaları eleme maçında gabric oynarsa bu iş yatar
Yorum
Yorum