Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hasan üçüncü Giresunsporla anlaştı

Bu öz evlatçılara en güzel örnektir.

Yorum

• Aslinda Forvet'e Mustafa Pektemek nasil olur??
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Artık yarın Canerle ilgili bi haberimiz çıkar bakalım ilk kim çıkaracak Fotomaç mı Spor61 mi..?
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• mustafa pektemek kimdir?

Yorum

• Caneri anlatmaya gerek yok,milli takımın değişmez oyuncularından olucak ilerki senelerde..U17'de bütün maçlarını izlemiştim,Nuri Şahinden sonra en iyi oyuncumuzdu,sol kanatın tümüne hakimdi.

Caner alınırsa mükemmel iş yapılmış olur,saygıyla eğilirim ve böylece forvete yabancı transfer bekleyebilirim.

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              mustafa pektemek kimdir?
              G.birliğinde forvet oyuncusu..

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                mustafa pektemek kimdir?
                Genclerbirliginde oynuyor ve yasi 20....
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Mustafa Pektemek'in degeri 1.5 Milyon Avro...Iyi bir fiyati var gercekten...

Yorum

• Csk caneri bırakmaz, sanmam. onlarda canerin farkında, boşuna 4 milyon dolar vermediler herhalde. Gözden çıkarsalarda bizi aşar gibime geliyor.

Yorum

• 1-1 berabereyiz şu anda Mvv ile..

Yorum

• MAASTRİCHT: Boffin, Brysinck, Tobiasen, Haastrup, Daemen, Linssen, Boateng, Olsen, Evers, Hyfte, Fath Papy

TRABZONSPOR: Tolga, Tayfun , Egemen ,Song, Cale, Tjikuzu, Göksu,Colman, Engin, Eren, Umut

Bizim golü Eren atmış..
                        En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 23.07.2009, 22:10.

Yorum

• İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Csk caneri bırakmaz, sanmam. onlarda canerin farkında, boşuna 4 milyon dolar vermediler herhalde. Gözden çıkarsalarda bizi aşar gibime geliyor.
                          Zico Caner'i kadro dışı bıraktı

CSKA Moskova teknik direktörü Arthur Zico, Caner Erkin'i süresiz kadro dışı bıraktı.

Yurt dışına transfer olan en genç futbolcu unvanını elinde bulunduran Caner, Zico'nun kendisini neden istemediğini bilmediğini söyledi.

Zico'nun sezon başından bu yana kendisine hiç sıcak davranmadığını iddia eden milli futbolcu, Brezilyalı teknik adamla arasında geçenleri şöyle anlattı:

"Nedenini bilemediğim bir şekilde iyi oynadığım maçlarda da beni çıkarıyordu. En son Rubin Kazan karşılaşmasında da oyundan aldı. Her futbolcu gibi ben de sahada kalmak istiyordum. Hoşuma gitmedi beni çıkartması. Ama aşırı bir davranışım ya da ters bir hareketim olmadı.

"Maçtan sonra da zaten hepimiz birbirimizi tebrik ettik. Zico beni tebrik etti, ben de kendisini galibiyet için tebrik ettim. Aramızda başka bir şey geçmedi. Fakat bir gün aradan sonra çıktığımız antrenmanda tercüman bana gelip 'Caner, sen antrenmana çıkmıyorsun' demesi ile karşılaştım. Bunun üzerine şaşırdım ve kulüp başkanımızı arayarak ne olduğunu anlamaya çalıştım."

Kulübü ile hiçbir sorunu bulunmadığının altını çizen Caner, başkanın kendisine "hocanla konuş, biz de ne olduğunu anlamış değiliz" dediğini ve antrenmanın bitmesini beklediğini, buna rağmen Zico'nun kendisi ile konuşmadığını ve herhangi bir açıklama yapmadığını belirtti.

"Teklifleri değerlendireceğim"

Nedensiz olarak kadro dışı kalmasına çok üzüldüğünü belirten genç futbolcu, "kulübüm ile 2.5 yıl daha kontratım var. Elbette ayrılmak istemiyorum. Ama olaylar bu şekilde gerçekleşti. Şimdi bana gelen tekliflerden birisini değerlendireceğim. Tercihim öncelikle yurt dışı olacak" dedi.

CSKA Moskova'nın basın danışmanı Sergey Aksenov ise Rus basınında ve bazı yayın kuruluşlarından Zico'nun Caner'i kulüpten kovduğu şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, şu açıklamayı yaptı:

"Evet, hocamız ile oyuncumuz arasında bir anlaşmazlık var. Biz de tam olarak anlamış değiliz. Şu anda bunu anlamaya çalışıyoruz. Ama oyuncunun kulüpten kovulması ya da ayrılması diye bir şey henüz yok.

"Oyuncumuzun ayrılıp ayrılmayacağına ancak kulüp başkanı karar verir. Kaldı ki kulüp olarak bizim Caner ile hiçbir problemimiz yok. Oyuncumuz şimdilik PAF takım ile çalışmalarına devam ediyor. İlerde neler olur bilemiyorum."

Yorum

• Sol açık arıyorsan Caner'e yönelelim . Sol kanatta her türlü iş yapar .

Eklenen şu habere görede alma şansımız var .

Yorum

• Bakıyorum da Caner'i tartışır olmuşuz..

Adam "Tabanca" gibi topçu =)

Biz Gabric'imizi alalım da..

Dip Not : Zico şaşırmış.
                              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• TS 3-1 MVV
                                GS 0-0 TOBOL
                                Bu arada tobol golü buldu fakat ofsayt gerekçesiyle sayılmadı...
                                Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!

Yorum

Yükleniyor...
                                X