Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    adamlar en iyi oyuncularında birini değerinden aşağıya niye satsın en az 7-8 milyon euro isterler..
    Mahmut Aksu indirir
    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      adamlar en iyi oyuncularında birini değerinden aşağıya niye satsın en az 7-8 milyon euro isterler..
      Transfermarktteki degerler gercegi yansıtmıyor..
      Futbolcuların degerleri ile alakası yok..

Yorum

• Bizim forvet konusunda yapmamız gereken 1,90 üstü siyahi her özelliği kendinde barındıran bir forvet almaktır. Bunun gelişme halinde olanını alacağız. Afrika ligleri vs taransın. Kendi drogbamızı,adebayorumuzu,kenwyne jones'u yaratmamız lazım. MVV gibi bir nimet varken elimizde neden Afrika liglerinden transfer yapmıyoruz? Kıçı kırık belçika 2. lig takımı tek seferde romaric,yapi yapo, eboue, yaya toure, arthur boka vs vs adamları fildişinden getiriyorda biz neden yapamıyoruz.

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Farabi, Mario Mandzukic üzerinde durulsa transfer imkanımız olur mu? Bize bırakırlar mı sence bu oyuncuyu?
          Bu forumda Kalinic ve Mandzukic isimlerini yazdığımda , adı geçen sitede biri 1,5-2 diğeri 1-1,5 milyon euro gözüküyordu

Sonuçta Hırvatistan Avrupa için çok önemli bir futbol pazarı , futbolcu ihracında bir marka olduklarından da biraz sivrilen futbolcunun değeride bir anda fırlıyor . Bu durum hayet doğal . Trabzonspor bu pazardan faydalanmak istiyorsa bu futbolcuları değeri yükselmeden/yükselmeye başladığı anda farketmeli . Buna göre hazırlığı olmalı .

Mandzukic takımımıza kazandırlabilir mi ? Hayır , zannetmiyorum . Bahsettiğiniz sitede 6 milyon euro olarak gözüksede , yeni kontrat yeniledikleri bir oyuncu için kapılarını çalan takımlara 10 milyon euro altında bir rakam talep etmeleri mantıksızlık olur . Mandzukic bu sezon transfer olursa asgari bonservis bedeli 8 milyon euro civarında gerçekleşir . Tahmin edilebileceği gibi takımı tarafından minumum 1 yıl daha kalmaya ikna edilmiş durumda . Futbolcuda 1 yıl daha büyüyerek Premier lige sıçramayı deneyecektir .

Elbette imkansız değil , Hırvat futbolunda nüfus sahibi , Türkiyedeçalışmış hoca ve menajerler var . Kulüpte bu oyuncu için keseyi açarsa transfer mümkün olabilir . Zira takımımızın tavan ücret seviyesi , Hırvatistan'ın çok üzerinde olduğu gibi , Fransa ve Almanya'dan da çok fazla kulübünün üzerinde .

Zannediyorum bu ölçekte transferler için gelecek yılı bekleyeceğiz . Özellikle yeni yayın geliri anlaşması kulübümüzün bütçesini asgari 20 milyon dolar yukarı taşıyacağa benziyor .

Yorum

• Farabi'nin Üstü Kapalı Bahsettiği Gibi Hırvatistan Pazarını Sık Sık Kolaçan Etmeliyiz .

Cale İle Başladık , Gabric İle Devam Edecek ALLAH'ın İzni İle .

Yorum

• bir ara FLORİN CERNAT vardı onunla ilgilenmiştik aynı takımdan.............
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• Geçen senenin sonunda Werder Bremen Mario Mandzukic için 10 milyon euro önermiş Dinamo Zagreb e. Onlarda satmamış. Yani benim anladığım kadarıyla. Şurada okudum.
                http://en.wikipedia.org/wiki/Mario_Mand%C5%BEuki%C4%87
                Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!

Yorum

• İşte ben o yüzden Halilhodziç olsun istedim Teknik Direktör olarak o pazarlara hakim bir isimdi.
                  yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Halen aklımın almadığı bir olay. Belçika 2. lig takımında 3-4 sene önce bu oyuncuların bulunması

Arthur Boka

Emmanuel Eboué
                    Gervinho
                    Romaric
                    Yaya Touré
                    Gilles Yapi Yapo

Kim bilir şu 6 oyuncunun şimdiki değeri ne kadardır zamanında ne kadara aldılar

Yorum

• Şu günebakış gazetesinin haberlerinin doğruluğu yüzde kaçtır sizce??? Baya bi futbolcuyla ilgileniyormuşuz da bu gazeteye göre...
                      Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!

Yorum

• İlk olarak usameakcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu günebakış gazetesinin haberlerinin doğruluğu yüzde kaçtır sizce??? Baya bi futbolcuyla ilgileniyormuşuz da bu gazeteye göre...
                        %0...........

Yorum

• Türkiye medyası : Fotomaç

Yerel medya : Günebakış

Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Türkiye medyası : Fotomaç

Yerel medya : Günebakış

Yeterince açıklayıcı xD

Yorum

• SONG’U BIRAKMAK HATADIR’
                              A’DAN Z’YE dünya futbolunun masaya yatırıldığı sohbette konu Kamerun Milli Takımı’ndan arkadaşı Song’a geldiğinde ise Eto’o, bombayı patlattı: “G.Saray onu göndermekle büyük hata yaptı. O, her zaman faydalı olabilecek biri. Kadroda daima bulunması gereken bir karakter.”

RİV RİV RİV . . .

Yorum

• Bakınsana şu habere. Bi haber içine kaç yalan sığdırmışlar.

Yorum

Yükleniyor...
                                X