Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak dis_hekimi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İki gün sonra....

Yattara sakat sakat satıldı... Gelen parayla tüm eksikler alındı...
    Ama eksik tek 61 numara bosta sizce buraya kim yakısır
    Göksu Alhas

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Vanden Borre 21 Yasinda ve degeri 2.5 Milyon Avro..........

2.5 Milyon Euro ise ben vereyim
      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Göksu Alhas
        bencede o uşak da iş var
        yada engin veteriner e verilsin

Yorum

• Bu Gabric sag kanat degil miydi?
          Yattara'nin yerine düsünülüyor olabilir.
          O yüzden Yattara satisi daha da mantikli geldi bana.
          "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
          "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
          Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• yattara biyere gitmez
            25# Alan Carlos Gomez da Costa
            Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
            / Rize Ardesenli

Yorum

• bizim yönetim degişir ama yönetim mantıgı degişmes.....yattara satılırsa ne olur....ne olacak adnan demirin cebi dolar ....dünya yıldızı dahi olsa belcikadan oyuncu alınmasına karsıyım....en azından adnan demirin menejerligini yapdıgı adamın alınmasına karsıyım....
              matrix bu arada cereni tanıyorumsun.....
              !

Yorum

• İlk olarak dis_hekimi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İki gün sonra....

Yattara sakat sakat satıldı... Gelen parayla tüm eksikler alındı...
                Ama eksik tek 61 numara bosta sizce buraya kim yakısır
                elbetteki umut bulut
                yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• kadro numarası belli olan hiç kimse numarasını degistiremez....yattara giderse 61 i abdurrahman giyer...yerli sag bekde o futbol fakiri özevlat olur
                  !

Yorum

• bence 61 taraftara ait olsun kimse giymesin
                    __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Yattara'nın gitme zamanı geldi takıma çok şey kazandırdı artık ekonomik anlamda bir şeyler kazandırıp gitmesi gerekiyor bu oyuncu seneye 29 yaşında olcak ve fiyatı da düşecek bence gelecek en uygun teklife satılmalıdır hem kadronun rahatlaması açısından çok yerinde bir hamle olacak.
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• matrix helal olsun şaka maka.

Adam ne dediyse çıktı.Gabriç hiçbir medya kurumunda yokken adam 2 gün önceden foruma yazdı.

Sana güvenmeyenlere kapak olsun.Şahsım adına bizi transferler konusunda bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
                        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Fotomaç Gece ßaskısı

Fırtına Gabriç’in peşinde

Başkan Sadri Şener ve Mahmut Aksu 23 yaşındaki futbolcunun transferini bitirmek için Zagreb'e gitti.

Drago Gabriç seferi

Trabzonspor, aradığı yıldızı Hırvatistan'da buldu... Takımla birlikte Hollanda'da bulunan başkan Sadri Şener ve mali sayman Mahmut Aksu, dün akşam saatlerinde Hajduk Split'in genç yıldızı Drago Gabriç için Zagreb'e gitti. 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki oyuncuyu Broos'un ısrarla istediği öğrenildi.

Akşam saatlerinde Hırvatistan kulübü yetkilileriyle bir araya gelen başkan Şener'in bu futbolcu için 2 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi önerdiği öğrenildi. Ancak fiyat arttırmak isteyen Hajduk Split'in, ilk görüşmede "Gabriç bizim önemli bir oyuncuyuz. Şu anda onu göndermek istemiyoruz" yanıtını verdiği dile getirildi.

ßu kim tanıyan varmı arkadaşlar?????

Yorum

• İlk olarak LoVeRbOy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ßu kim tanıyan varmı arkadaşlar?????
                            Hajduk'un forumuna Bmn'den arkadaslar girip sormuslar. Zannedersem taraftarlar tarafindan cok sevilen bir oyuncu. Ilk baslarda inanmadilar, fakat daha sonra biz resmi teklif yapinca inanmak zorunda kaldilar. Oyuncu da gitmek istedigini söylemis yönetime. 2 milyon euro teklif etmisiz reddetmisler. Sanirsam azami 3 milyon euroya biter bu is. Tabi yönetim vazgecmezse.
                            "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                            "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                            Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• iyi futbolcumu ?
                              ßide ßen araştırayım şunu

Yorum

• İlk olarak LoVeRbOy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                iyi futbolcumu ?
                                ßide ßen araştırayım şunu
                                "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

Yükleniyor...
                                X