Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
-
İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDedektif misin arkadaşım, herkes görüşlerini paylaşıyor, kendi fikirlerini aktarıyor .. Ne kanıtından bahsediyorsun .. ?
Ne kadar haklilik payi var diye merak ettim yoksa görüslerinize saygim var...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi Kaynak belirtmemissin......
Yorum
-
İlk olarak ts_yattara11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevar bizzat arkadaşımın abisi
Belki arkadasin'in abisi söyledi bu durumda arkadasin'in abisi nerden biliyor??
Kendisi ile bizzat görüstümü Barca'dan yetkililer??
Bunlari merak ettim...Paylasirsan sevinirim..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCaner le mi ilgileniyoruz yoksa anlaştık mı??İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecaner erkinlemi ilgileniyoruz..........
Sadece CSKA'da kadro dışı bırakılmış Zico tarafından ve bizde 'Keşke ..' dedik, o kadar ..Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesamsun haber -kuzey ekpress ve samsun halk gazeteleri samsunun yerel gazeteleridir tabiki bu haber sadece bir gazete haberi ancak belirtildiği gibi olur inşallah ben takımda görmek isterim ikisini de . . .İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCaner Erkin, son iki transfer dosyasında ilk üç tercihlerimden birisiydi. Alma şansımız olursa, çok sevinirim. Önümüzdeki yılların değişmez oyuncularından olacağını düşünüyorum.
O yönde bir gelisme yok...Sadece bazi Arkadaslar önerdiler bu futbolcuyu...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Arkadaslar. Bu genc oyuncu almayi,ve pilotkama bilmem baska takimlara kiralanmak cok garip geliyor bana. Inaninki ben Trabzonun sampiyon olacagina hic inanmiyorum. Gecen sezon belki son 20 yilin en kolay sezonudu. Bizlerde iki önemli faktörler yok. Birincisi-eygitim. Ikincisi-Sabir!!!!
Biz futbolcularimizi eygitecek bilgilerimiz yok. Eygitmek icinde 3-4 sene bekleyecek sabir da yok. Gecen sezon bir tas sallandi,bütün evi söktük. Biz lyon veya barcelona deyiliz. Ajax gibi de profesyonel hocalarimiz yok. bunlar 6-7 sene bir futbolculan ugrasiyorlar ve eygitiyorlar. bu seneki kagat'da okadar potansyali genc futbolcular vardi'ki......hic biri kalmadi nerdeyse
Yorum
-
İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakin arkadaşlar ..
Sadece CSKA'da kadro dışı bırakılmış Zico tarafından ve bizde 'Keşke ..' dedik, o kadar ..I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesamsun haber -kuzey ekpress ve samsun halk gazeteleri samsunun yerel gazeteleridir tabiki bu haber sadece bir gazete haberi ancak belirtildiği gibi olur inşallah ben takımda görmek isterim ikisini de . . .
Yorum
-
İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlamadım ya samsunlu canerle mi yoksa cskalı caner den bahsediliyor......
Yorum
Yorum